FurioSan Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Działalność zawieszona a nie przeskalowana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 I nie będziesz warek testowych 20l robił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 I nie będziesz warek testowych 20l robił? Obecnie leci klasyka więc nie ma takiej potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Za celowe kasowanie własnych postów zmuszony jestem zawiesić konto na 14 dni. To własne posty nie są już własnością piszącego? A kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgadzałeś się na regulamin w trakcie rejestracji Na forum włączona jest możliwość edycji własnych postów w celach porządkowych. Używanie tej funkcjonalności do zmiany sensu wpisów oraz celowego kasowania postów będzie kara blokadą konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Nie pamiętam czy te kilka lat temu taki punkt był, ale znam obecne warunki uczestnictwa. Czy regulamin może być sprzeczny z ogólnym prawem? To, że nie można ich kasować jeszcze nie jest tożsame z przeniesieniem praw własności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Uczestnictwo w forum jest dobrowolne. W każdym momencie, jeżeli ktoś z takiego zapisu nie jest zadowolony, może się do mnie zwrócić w celu usunięcia konta. Ten zapis ma na celu zapobieganie działaniom, które zmieniają sens dyskusji lub mają charakter działania szkodliwego/złośliwego na rzecz innych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Tomku ja wiem jaki jest cel tego zapisu. Chodzi mi o to, że np. zamieszczając jakiś skrypt nie tracę do niego własności. Uczestnicząc w tym forum nie zrzekłem się praw do niego. W sytuacji, gdy ów skrypt staje się częścią narzędzi w mojej już komercyjnej działalności może nie zależeć mi na publicznym jego zamieszczaniu. Jeśli do tego skryptu przyłączona jest bądź co bądź wartościowa dyskusja oczywistym jest, że kasowanie całości nie ma sensu. Tym niemniej jakaś forma ukrycia skryptu za wiedzą i zgodą admina winna być możliwa. Moim zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2016 Oczywiście masz rację i nie widzę powodów aby komuś tego nie umożliwiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Zgadzałeś się na regulamin w trakcie rejestracji Na forum włączona jest możliwość edycji własnych postów w celach porządkowych. Używanie tej funkcjonalności do zmiany sensu wpisów oraz celowego kasowania postów będzie kara blokadą konta. Myślę że prawie 10 lat temu nie było takiego zapisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 (edytowane) To teraz trzeba brać się za warzenie Edytowane 30 Grudnia 2016 przez anteks e-prezes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Jutro miała być warka 300!, wszystko przygotowane i .... nici z tego ... Edytowane 21 Stycznia 2017 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 Powiem że Oktawie wymiata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wormo Opublikowano 2 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2017 A można więcej szczegółów ? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Dzisiaj druciakowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Druciakujesz też na zimno czy tylko w przepływie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 To było po chmieleniu na zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Dnia 18.01.2017 o 19:33, anteks napisał: Jutro miała być warka 300!, wszystko przygotowane i .... nici z tego ... Co sie odwlecze .... Powrót do korzeni, na tapecie pszenica Edytowane 6 Października 2017 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 6 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 warka nr czysta skład Pszeniczny 2500g Pilzneński 2000g Lubelski 30g Gwoździe i Banany Zacieranie 44'C 80min 62'C 20min 72'C 40min 78'C 10min Gotowanie 60min cały lubelski Spodobało mi sie, w poniedziałek zrobię kolejną wyszło 25l12blg. Zadane Gwoździami z terminem 05.17 rozbujanymi na karuzeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 (edytowane) warka czysta Po 3 tyg fermentacji, bez cichej zabutelkowana, blg 4 Edytowane 2 Listopada 2017 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 efekt dzisiejszego zacierania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafple Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Anteks zauważasz dużą różnicę przy tak długiej przerwie ferulowej? Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 Po 15 latach czas na zmiany markus383 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 I jakie wrażenia jeśli chodzi o nowy sprzęt?Wysłane z mojego BLA-L09 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Tak testowo uwarzyłem na starych ześrutowanych słodach. Z około 5kg wyszło 23l13blg. W sumie Byłem zadowolony, ustawiłem czas i temp i maszynka wszystko zrobiła sama. Ja w tym czasie ogarniałem większy garnek ;). Szybko podnosił temp i szybko dochodził do wrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi