korzen16 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Oj korzen w domu niech inaczej twierdzą ;-) Trzeba znać swoje miejsce w szeregu Fartuch i koszulkę chciałbym posiadać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Fartuch jak najbardziej fajny pomysł... Kufel z logo Piwo.org, otwieracz, wafle (coastery) pod piwo, smycze to chyba takie najbardziej chodliwe "gadżety". Ewentualnie z czasem jakieś plakaty z grafikami do ozdabiania naszych browarów i/lub mieszkań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Proszę o nalepkę na auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 a czapeczki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 ...i szaliczki?Powoli zima się zbliża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagar Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Byle jakiejś sensownej jakości to wszystko było bo badziewia reklamowego jednorazowego użytku chyba wszyscy mamy po dziurki w nosie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marbelka Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Wiedziałem, że ktoś poruszy ciężki temat Dajcie mi jeszcze z 31 dni a będziecie zadowoleni. Czas minął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 hahaha, no faktycznie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 Nie bijcie mi Tomka arti1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 oj tam bicie... na razie delikatnie mu przypominamy o terminie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 4 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2013 oj tam bicie... na razie delikatnie mu przypominamy o terminie... ale powoli może już wybierać kolano, które mniej lubi ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 ja też dołączę się do upierdliwców oczekujących na wieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Cześć. Koledzy jak znam Tomka (a kilka lat już jestem na forum) to cos w temacie drgnie w przyszłości raczej nie bliskiej, i nie pisze tego z jakaś złośliwością, po prostu u Tomka sa sprawy, pilne, mniej pilne , a spraw tych jest pewnie ze setki ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 6 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Ja też znając Tomka wiem, że jeśli coś się opóźnia to nie z jego winy a przez okoliczności. Niemniej również czekam niecierpliwie na asortyment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2013 Nie jestem demonem prędkości, to fakt Niestety wybitnie mało czasu ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Beersmith ponownie dostępny. Zapraszam. http://www.piwo.org/sklep/produkt/3-beersmith-2-klucz-aktywacyjny/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Beersmith ponownie dostępny. Zapraszam. http://www.piwo.org/...cz-aktywacyjny/ Mozesz mi powiedziec jakie sa metody platnosci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Poprzez e-płatności banków (np mtransfer, płacę z inteligo, ipko, multitransfer itp), albo poprzez PayPal. W obu przypadkach kod otrzymujesz natychmiast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Beersmith ponownie dostępny. Zapraszam. http://www.piwo.org/...cz-aktywacyjny/ Witaj grzebałem ostatnio na stronie BS, ale nie znalazłem - potwierdź prosze że nie ma update z BS1 do BS2 pozdrawiam flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Nie ma darmowego update z 1.x do 2.x. Był moment, kiedy można było zakupić nową licencję trochę taniej na oficjalnej stronie, ale to była promocja ograniczona czasowo. Gdybyś chciał migrować w ten sposób daj znać na PW. Myślę, że dam radę to załatwić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Była promocja przed wydaniem 2, w przedsprzedaży było po $5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Gdybyś chciał migrować w ten sposób daj znać na PW Da sie tak w ogole ? Jesli tak to jaki koszt ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 3 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Gdybyś chciał migrować w ten sposób daj znać na PW Da sie tak w ogole ? Jesli tak to jaki koszt ? A jest sens w ogóle? Pouzywałem triala - ale wydał mi sie mocno wybajerzony, a niewiele chyba wnoszący. Ale to trzeba by pouzywac trochę wiecej niż tylko testowo. BS 1 mi wystarczała, chyba w zupelnosci, zwłaszcza że nie używalem wszystkich funkcji, czasem nie potrafiąc z nich skorzystać, lub nawet nie wiedząc do czego są i jak je ustawić. Prawda taka, że w BS1 używałem magazynu, i receptur, po wydruku przepisu pięknie, i dośc dokładnie się z tego warzyło. pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2013 Da sie tak w ogole ? Jesli tak to jaki koszt ? Około 8$ taniej. Wymagany zrzut ekranu z aktywowanym 1.4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi