lopusy Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 W zeszłym roku zamawiałem i mogę polecić! Przyłączam się, z każdej roślinki miałem szyszki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopusy Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Trochę już mnie martwi ten brak śniegu, sprawdzaliście swoje uprawy? Może dobrze czymś przykryć jak przyjdą mrozy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Granik Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Trochę już mnie martwi ten brak śniegu, sprawdzaliście swoje uprawy? Może dobrze czymś przykryć jak przyjdą mrozy. Mnie się wydaje, że kopczykowanie sadzonek powinno wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Ja zrobiłem kopczyki z trocin, z tego co czytałem powinno to wystarczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopusy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ja zrobiłem kopczyki z trocin może trochę późno, ale dzisiaj też zrobiłem taki kopczyk, pogoda na krótko, ale ma się zmienić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Chmielnik (prawie 2014r) już wkrótce. Mnie w jedną sadzonkę wpakował się kret. Ogólnie pomimo dwóch piesków, które na noc są wolne mam mnóstwo kretowisk. Nie wiem czemu, coś chyba z pogodą nie tak, były już takie zimy ale teraz jest bardzo źle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Myślę, że pora założyć wątek z sezonem 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopusy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Myślę, że pora założyć wątek z sezonem 2014 To jest myśl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopusy Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Ogólnie pomimo dwóch piesków, które na noc są wolne mam mnóstwo kretowisk. Sprawdzony pomysł to popiół w kretowiska, naturalny, pomaga chyba, że sąsiad robi tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi