Pierre Celis Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 czyli Miś pierwsze Polish India Pale Ale na świecie. Dziś nadeszła ta wiekopomna chwila gdy lud pracujący miast i wsi może spróbować naszego, polskiego IPA, na polskim słodzie i polskim chmielu. Co my robimy tym Misiem? Pokazujemy, że można uzyskać … Continue reading → Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG1929 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) https://www.facebook...=share_reply pozdrawiam Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ale o co chodzi z tym linkiem? zaznaczam, że nie mam ryjoksiążki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafek00 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 ale o co chodzi z tym linkiem? zaznaczam, że nie mam ryjoksiążki Rozmowa pod wpisem na fb Turek Turecki Mało śmieszne...to były tragiczne wydarzenia...7 godz. temu · Lubię to! Browar Widawa / Gospoda pod Czarnym Kurem najlepszą bronią przeciw dyktaturze jest drwina...4 godz. temu · Lubię to! · 1 Turek Turecki Większość młodzieży nie wie, o co chodzi i powiela zachowania nie wiedząc, że mają coś wspólnego z historią...około godziny temu · Edytowany · Lubię to! Browar Widawa / Gospoda pod Czarnym Kurem bo?około godziny temu · Lubię to! Turek Turecki Co bo? Historii nie znają i będą zaczynać różne swoje wywody od np.Obywatele, obywatelki...mi się kojarzy z jednym...około godziny temu · Lubię to! Browar Widawa / Gospoda pod Czarnym Kurem podmienianie wpisów to nie jest ładna praktyka, fu...około godziny temu · Lubię to! Turek Turecki Skoro edycja wpisu, przed odpowiedzią drugiej osoby, to nie ładna praktyka...to faktyczne jesteście godni gościa w okularach z 81 roku...około godziny temu · Lubię to! Browar Widawa / Gospoda pod Czarnym Kurem Chyba jednak zdążyłem odpowiedzieć przed Twoją edycją, stąd moje pytanie dlaczego mamy zostawić naszą historię w spokoju? Wycieczki osobiste uważam za absolutny brak kultury z twojej strony. Za nietakt uważam natomiast osąd, że młodzi ludzie są idiotami.59 minut(y) temu · Lubię to! Turek Turecki Nietaktem jest używanie symboli...a wystąpienie gen. jest symbolem....Co uważacie za osobistą wycieczkę? Stan wojenny???????!!!To chyba Wy macie absolutny brak kultury, używając symbolu STANU WOJENNEGO jako reklamy....27 minut(y) temu · Lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) To się powinno WRONa nazywać. Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Stan wojenny to nie była zabawa ani impreza. Z rozkazu spawacza i jego przydupasów zginęli ludzie, np. w kopalni Wujek. Uważam używanie jego wizerunku do promowania piwa za gówniażerię. Mało ceniłem pomysły Kopyra, ale teraz straciłem resztkę szacunku. AG1929 i Shooter 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG1929 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Miałem 6 lat...Pamiętam czołgi przejeżdżające koło mojego domu, pamiętam ZOMO. Rozumiem, ze ktoś nie kuma tematu, ale trzeba szanować uczucia innych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Stan wojenny to trochę taka stara kupa z przeszłości. Jak się ją ruszy może zacząć śmierdzieć. Kopyr ruszył, teraz jedni mówią, że to smród, inni, że zapach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Browar Widawa / Gospoda pod Czarnym Kurem Chyba jednak zdążyłem odpowiedzieć przed Twoją edycją, stąd moje pytanie dlaczego mamy zostawić naszą historię w spokoju? Wycieczki osobiste uważam za absolutny brak kultury z twojej strony. Za nietakt uważam natomiast osąd, że młodzi ludzie są idiotami. Zamiast próbować odnieść się do tematu, przyznać, nie przyznać racji, dać sobie spokój - to jest bezsensowny atak na drugą stronę z niedorzecznym "absolutny brak kultury" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ja się na ten temat wypowiedziałem na profilu Kopyra, dla mnie jest to słaby zabieg, kolejny będzie Che, Hitler, Stalin, a może Lenin jak w reklamie Heyah? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zbudujcie sobie w domu ołtarzyk z jaruzelem i się módlcie do niego Byle tylko sie nie naśmiewać. Kolejny święty będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Tonący brzytwy się chwyta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Mało ceniłem pomysły Kopyra, ale teraz straciłem resztkę szacunku. Widocznie nie zna z autopsji Stanu Wojennego, chciał zabłysnąć, a wyszło jak zwykle, jak się ma "parcie na szkło". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Nie rozumiem tego podniecenia, zszokowania. Jak Barbara Kwarc ogłosiła stan wojenny ( ) jakoś nikt się nie zszokował bo było wiadomo, że film jest zrobiony tak a nie inaczej dla jaj a tu robicie wielkie halo jakby Kopyr w filmiku wychwalał Jaruzela i stan wojenny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mscigniew Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Żadnego dystansu nic, ale jesteście beznadziejni! A katastrofę smoleńską przeżyły 3 osoby? Dramat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 katastrofę smoleńską przeżyły 3 osoby? Jaki to ma związek ze spawaczem i Misiem, hę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Piwo piwem, ale ja mam swój pogląd na tamte wydarzenia i w zasadzie zgadzam się ze słynnymi słowami z 1992 roku: "Odpieprzcie się od generała!" Gdyby nie generał być może pisalibyśmy dziś cyrylicą - nie wiadomo co wydarzyło by się gdyby nie wprowadzono stanu wojennego, a jak będę miał okazje na pewno spróbuje piwa chociaż także uważam że nie należało wykorzystywać skojarzeń w Wojciechem Jaruzelskim do promocji piwa, ktoś słusznie zauważył wyżej podobieństwo do reklamy Play'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mscigniew Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) cyt. Jaki to ma związek ze spawaczem i Misiem, hę? Z Misiem niewiele, natomiast z ograniczeniem wiele. Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez Mscigniew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Korzeń - teraz piszę tylko swoje zdanie, ale nie musisz wyłuszczać nam swoich poglądów politycznych i spojrzenia na stan wojenny, i pisze to zupełnie abstrahując od mojego spojrzenia - nie ma nic do rzeczy. Wstawki polityczne na forum prawie zawsze kończą się zamknięciem tematu - po co, pytanie brzmi oto!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 A katastrofę smoleńską przeżyły 3 osoby? Dramat Jaruzel Jaruzelem, pal go diabli, ale nie nabijaj się tu z prawdziwych tragedii. I uprzednio przyswój sobie nieco wiedzy w tematach o których się wypowiadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dori Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Widzę, że wątek zszedł na tematy polityczne, dlatego też zamykam temat. Jeśli ktoś chciałby dodać merytoryczną odpowiedź proszę o informację na PW. mrblaha, Rafek00, Raczek i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi