jacer Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Nigdy nie publikowali. Emocje muszą być do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ale listę startową to by można opublikować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Wybiera się ktoś pod namiot ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Ja planuje z żoną, ale nie mam jeszcze namiarów. Masz jakieś miejsce ? Może się zgadamy żeby gdzieś blisko się rozbić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 My się wybieramy też z namiotem, jest camping koło jeziora, nazwy w tej chwili nie pomnę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 My w takim razie stacjonujemy w "Centrum Dębina" będzie ktoś tam też ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kentaki Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Hardcorowa ekipa z Tarnobrzega co roku okupuje ostatni domek w Dębinie, zapraszam na grilla. Co roku w terminie festiwalu jest na kempingu jakiś festyn ale w niedziele już ich nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Tez wybieram się na Dębine. Ten osrodek nad jeziorem jest kawal drogi od browaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lkulos Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 No to ja mam jeszcze jeden temat: jakich piw nie zamierzacie przegapić na Birofilii, do wyboru jest ich naprawdę dużo, może podzielicie się, czego koniecznie chcecie spróbować? Ja na pewno zapoluję na konkretne browary: BrewDoga i Thornbridge'a... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VeryBerry Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 widzę że ktoś pisał że nie ujawniają kto przeszedł kwalifikację, a wie ktoś jak szybko po samym konkursie pojawią się oficjalne wyniki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 W zeszłym roku po konkursie była opublikowana lista finalistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Uwaga,uwaga!Pociąg osobowy z Katowic do Żywca odjeżdża o godz.7,31 w sobotę 15.06. Chętni piwowarzy zajmują drugi przedział.Obowiązkowo należy zabrać piwo,kubki,otwieracze.Birofilie 2013 rozpoczniemy w Katowicach a skończymy w Żywcu wieczorem. Zapraszam. Dziadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 11 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 może komuś się przyda - apka na androida z listą piw dostepnych na festiwalu (docelowo miała być aplikacja do robienia notatek przy każdej pozycji ale nie zdążę dokończyć przed....) można sortować po nazwie kolumn Birofilia2013.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 wczoraj dzwoniłem http://taxizywiec.pl/index.html z Rychwałdu pod browar 40pln. może komuś się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 wczoraj dzwoniłem http://taxizywiec.pl/index.html z Rychwałdu pod browar 40pln. może komuś się przyda. w sobotę rano, bo ten autobus o 8 to jakaś porażka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchy3 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 wczoraj dzwoniłem http://taxizywiec.pl/index.html z Rychwałdu pod browar 40pln. może komuś się przyda. w sobotę rano, bo ten autobus o 8 to jakaś porażka... Dokładnie o tym pomyślałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darszer Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 (edytowane) W zeszłym roku po konkursie była opublikowana lista finalistów. http://www.pspd.org.pl/pagesnews/kpd-w-zywcu-bije-rekord-frekwencji Edytowane 11 Czerwca 2013 przez darszer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 W zeszłym roku po konkursie była opublikowana lista finalistów. http://www.pspd.org....kord-frekwencji O to ja jeszcze muszę trochę tego piwa nawarzyć, coby w ogóle pomyśleć o jego wysyłce (nie wspominając o jego wysłaniu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 w sobotę rano, bo ten autobus o 8 to jakaś porażka... WIKTOR bo to dla twardzieli, nie maminsynków. Przyjedziesz tak daleko, na taką imprezę i będziesz spał do południa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 dokładnie, zbiórka w browarze o 8:30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 WIKTOR bo to dla twardzieli, nie maminsynków. Przyjedziesz tak daleko, na taką imprezę i będziesz spał do południa? rozumiem że zasada "dżentelmen nie pije przed 12 na festiwalu nie obowiązuje" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Ależ to że będziesz w browarze o 8.30 nie znaczy że nie możesz zadośćuczynić zasadzie i powstrzymać się do tej granicznej godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 rozumiem że zasada "dżentelmen nie pije przed 12 na festiwalu nie obowiązuje" ? Na festiwalu nie ma rozróżnienia na dżalmenów i pospólstwo. Byleś piwa nie rozlewał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Zgoda, pospólstwo jest - przychodzi z puszkami tatry itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wiktor się dziwuje jakby nigdy nie był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi