blk Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Witam. Dostałem w prezencie z Anglii brew-kita Muntons Connoisseurs Continental Lager na 23 litry piwa. Nie wiem jak się za to zabrać i znalazłem taki przepis http://www.piwopiweczko.pl/p,21,Jak-Zrobic-piwo-z-brew-kita.html . Niestety nie jest napisane ile konkretnie cukru trzeba dać. 1 kg?. A może do tego brew-kita cukru nie trzeba dodać. Prosze o rady. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Skorzystaj z tego poradnika http://www.wiki.piwo.org/Moje_pierwsze_piwo_z_brewkita Jeżeli nie masz innego surowca, to skazany jesteś na 1kg cukru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek1k Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 (edytowane) Cześć, w poniższym linku znajdziesz odpowiedzi http://www.wiki.piwo...piwo_z_brewkita edit za wolno piszę więc do usunięcia Edytowane 30 Maja 2013 przez slawek1k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Poza powyższymi, dobre opracowanie dostępne jest po założeniu konta w sklepie Browamatora: http://www.browamator.pl/szczegoly.php?Warzenie_piwa_z_brew-kitow_-_porady_i_wskazowki&przedm=11323928&grupa_p=15&sess_id=26236313520 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blk Opublikowano 30 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Dzięki Panowie. Jutro zabieram się za robotę. O wynikach poinformuję Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się