Makaron Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Czy są chętni w uczestniczeniu w konferencji na Skype w najbliższy czwartek o godzinie 21:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Czy są chętni w uczestniczeniu w konferencji na Skype w najbliższy czwartek o godzinie 21:30? A co to znaczy? Ta konferencja mianowicie? Pijemy piwko i gadamy, czy jest jakiś temat przewodni. Pytam z ciekawości, bo skypa nie używałem z 3 lata, to nawet nie wiem czy ta wersja którą mam obsługuje konferencje i czy mi konta nie zlikwidowali. Ale jakby miało wyjść jakieś ciekawe spotkanie, to mogę zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Najpierw musi być zainteresowanie tematem. A jeśli byłoby kilka osób można pomyśleć o tematach takich konferencji. Zależy wszystko od odzewu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A ile osób może się podłączyć ? Też używałem skype ze dwa lata temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Chyba nie ma jakiegoś konkretnego limitu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark33 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A ile osób może się podłączyć ?Też używałem skype ze dwa lata temu. W 5 osób próbowałem , koniecznie trzeba wyznaczyć przewodniczącego konferencji udzielającego głosu poszczególnym rozmówcom inaczej może być ciężko można zgłaszać prośbę o głos np. poprzez pisanie w komunikatorze tekstowym. Reasumując im większa liczba osób tym większa wymagana dyscyplina. Jak będzie jakiś ciekawy temat chętnie posłucham a może coś dorzucę od siebie. Za pomysł + do reputacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takijiro Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Jeśli będzie można posłuchać co inni mają do powiedzenia to jestem chętny. Nie jestem pewien czy miałbym co wnieść do dyskusji (oprócz pomysłów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Fajny pomysł Makaron Może parę zdań o piwach i stylach angielskich ? Musimy mieć jakiś temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A ile osób może się podłączyć ?Też używałem skype ze dwa lata temu. W 5 osób próbowałem ' date=' koniecznie trzeba wyznaczyć przewodniczącego konferencji udzielającego głosu poszczególnym rozmówcom inaczej może być ciężko można zgłaszać prośbę o głos np. poprzez pisanie w komunikatorze tekstowym. Reasumując im większa liczba osób tym większa wymagana dyscyplina. Jak będzie jakiś ciekawy temat chętnie posłucham a może coś dorzucę od siebie. Za pomysł + do reputacji.[/quote'] Przy takich ograniczeniach to chyba będzie przerost formy nad treścią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takijiro Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Używanie czatu w grupach Czat grupowy w Skype umożliwia rozmowę nawet ze 100 osobami. Rozmowy konferencyjne Rozmowy konferencyjne z 25 osobami jednocześnie. Prowadź bezpłatne rozmowy konferencyjne z użytkownikami Skype oraz innymi osobami, używającymi telefonów stacjonarnych i komórkowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Jestem za, ale będę dopiero po 22.30 . Na skype mam nica (chyba nikt nie zgadnie) " jejski " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 cześć a mnie ktoś zajął nicka i mam: bieloczysko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Ja mam dwa konta. Jedno komórkowe (sieć 3 proponuje darmowe rozmowy poprzez sieć skype) i najczęściej używam tego konta do rozmów. makarenkomobile, oraz komputerowe konto arkadiuszmakarenko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Co do tematu rozmowy z mojej strony mogę przygotować polądowo brytyjskie style piwa (od strony brytyjczyków, nie amerykanów). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark33 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Mój Sekypowy odpowiednik to mark33brow, zróbmy więc konferencję testową o piwie przy piwie i zobaczymy co z tego wyjdzie. Niestety w czwartek chyba będę zajęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mark33 Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 A ile osób może się podłączyć ?Też używałem skype ze dwa lata temu. W 5 osób próbowałem ' date=' koniecznie trzeba wyznaczyć przewodniczącego konferencji udzielającego głosu poszczególnym rozmówcom inaczej może być ciężko można zgłaszać prośbę o głos np. poprzez pisanie w komunikatorze tekstowym. Reasumując im większa liczba osób tym większa wymagana dyscyplina. Jak będzie jakiś ciekawy temat chętnie posłucham a może coś dorzucę od siebie. Za pomysł + do reputacji.[/quote'] Przy takich ograniczeniach to chyba będzie przerost formy nad treścią. Jeżeli będzie duża kultura to da radę, ale raczej jeden mówiący reszta słucha - będą testy, wyjdzie w praniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 28 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 To kto się pisze? Zróbmy liste z loginami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 z chęcią wezmę udział w "imprezie" jako słuchacz, do dyskusji to mam jeszcze za mała wiedzę, mój nick taki sam adanjan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 arkadiuszmakarenko adanjan mark33brow bieloczysko jejski Już wszyscy ? Chyba nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 arkadiuszmakarenkoadanjan mark33brow bieloczysko jejski Już wszyscy ? Chyba nie. Oczywiście elroyski aktualna lista: arkadiuszmakarenko adanjan mark33brow bieloczysko jejski elroyski ps: pamiętajmy żeby sprawdzić na echo123 czy wszystko w porządku z ustawieniami. Szkoda, żeby komuś nagle coś przestało działać. Jak wszystko pójdzie dobrze, to wrzucimy newsa na głównej stronie o akcji Jak nie pójdzie - też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Właśnie dodaję Wasze kontakty do skype żeby później nie było problemów. Zalecam zrobić to wcześniej, a nie w trakcie rozmowy. Jak już Erloy wspomniał ps: pamiętajmy żeby sprawdzić na echo123 czy wszystko w porządku z ustawieniami. DOMAGAM! się używania słuchawek, bo echo może być zabójczo zakłócające rozmowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 DOMAGAM! się używania słuchawek,[...] Z mikrofonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takijiro Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Mój nick: themaincrushersweeperofthesystem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Mój nick: themaincrushersweeperofthesystem Po długości nica sądzę że jesteś Niemcem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takijiro Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 Na szczęście nie. Inaczej musiałbym często używać takich zbitek wyrazowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi