slotish Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 http://allegro.pl/oni-juz-ogladac-byli-a-ty-audi-a3-i3912061987.html? Jakbyście chcieli kupić ten samochód to się trzeba pospieszyć bo jak widać w opisie jest duże zainteresowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Sama prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Nastał nowy miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dość ciekawa grafika! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 (edytowane) Ile godzin trzeba pracować na szklankę piwa gdy pracujesz za płacę minimalną w poszczególnych państwach świata. Dane dotyczące wynagrodzeń pochodzą z 2011 roku, za szklankę piwa wzięte zostało pół litra nalewanego piwa pochodzenia lokalnego podawanego w knajpie lub restauracji. http://cheezburger.com/8045979136 Edytowane 10 Lutego 2014 przez zasada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 10 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Znalezione w necie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 24 latek w Nowej Zelandii został zaatakowany przez rekina, zaszył swoje rany i pospacerował na piwo. Ciekawe czy chmielone lokalnym chmielem heh. http://9gag.com/gag/aqmx9YM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 12 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Cudowne właściwości chmielu Topaz są znane od dawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrorl Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Trochę nie wierzę z tym rekinem, chyba że jużwcześniej był troche wstawiony. Adrenalina chyba w takim wypadku zrobiłaby swoje lol. Edytowane 13 Lutego 2014 przez piotrorl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 16 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2014 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomo33 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 (edytowane) Pomysłowość nie zna granic Edytowane 17 Lutego 2014 przez tomo33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Piosenka o piwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ktoZjarany Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 ekstra te piosenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 nie ma jak mechanizacja http://www.liveleak....=037_1393340158 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) http://facet.interia...c-3,nId,1100692 Fermentację piwną dzielimy na: dolną górną i spontaniczną. Fermentacja dolna: Fermentację tę prowadzi się w temperaturze 5-17 stopni Celsjusza, fermentacja przebiega spokojnie i daje bardzo czyste profile smakowe. Ponad 90% polskich piw to piwa dolnej fermentacji, choć w ciągu ostatnich lat cały czas ta liczba spada. Fermentacja górna: Fermentację prowadzi się w temperaturze 15-30 stopni Celsjusza, fermentacja przebiega znacznie szybciej i daje posmaki estrowe (często bardzo pożądane). Fermentacja spontaniczna: Generalnie szkodliwa w piwowarstwie domowym, stosowana do produkcji piw klasztornych i belgijskich na dzikich drożdżach i bakteriach. (...) Piwo pszeniczne: To najmniej wymagające piwo górnej fermentacji. Do fermentacji i refermentacji możemy użyć cukru. (...) Piwa dolnej fermentacji wymagają troszkę innego podejścia. Jesteśmy już specjalistami od piw górnej fermentacji, także nawyki i postępowanie mamy już opanowane. Piwa te do momentu zadania drożdży robimy tak samo jak piwa górnej fermentacji .Ważne jest przestrzeganie temperatury brzeczki najlepiej 20 stopni Celsjusza. Jeśli czyta to ktoś z Gozdawy, czy jest możliwość otrzymania po jednej butelce pszenicznego fermentowanego w 30°C i pilsnera fermentowanego w 20°C?? http://facet.interia...c-2,nId,1096358 Podczas zakupu fermentora należy pomyśleć o cukromierzu inne nazwy to winomierz, balingometr, multimetr. Mam taki multimetr: Jak nim zmierzyć ekstrakt? Można by nim prowadzić ciągły pomiar ekstraktu podczas fermentacji. Edytowane 2 Marca 2014 przez Ray Shooter i kilis 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 http://facet.interia...c-3,nId,1100692 Fermentację piwną dzielimy na: dolną górną i spontaniczną. Fermentacja dolna: Fermentację tę prowadzi się w temperaturze 5-17 stopni Celsjusza, fermentacja przebiega spokojnie i daje bardzo czyste profile smakowe. Ponad 90% polskich piw to piwa dolnej fermentacji, choć w ciągu ostatnich lat cały czas ta liczba spada. Fermentacja górna: Fermentację prowadzi się w temperaturze 15-30 stopni Celsjusza, fermentacja przebiega znacznie szybciej i daje posmaki estrowe (często bardzo pożądane). Fermentacja spontaniczna: Generalnie szkodliwa w piwowarstwie domowym, stosowana do produkcji piw klasztornych i belgijskich na dzikich drożdżach i bakteriach. (...) Piwo pszeniczne: To najmniej wymagające piwo górnej fermentacji. Do fermentacji i refermentacji możemy użyć cukru. (...) Piwa dolnej fermentacji wymagają troszkę innego podejścia. Jesteśmy już specjalistami od piw górnej fermentacji, także nawyki i postępowanie mamy już opanowane. Piwa te do momentu zadania drożdży robimy tak samo jak piwa górnej fermentacji .Ważne jest przestrzeganie temperatury brzeczki najlepiej 20 stopni Celsjusza. Jeśli czyta to ktoś z Gozdawy, czy jest możliwość otrzymania po jednej butelce pszenicznego fermentowanego w 30°C i pilsnera fermentowanego w 20°C?? http://facet.interia...c-2,nId,1096358 Podczas zakupu fermentora należy pomyśleć o cukromierzu inne nazwy to winomierz, balingometr, multimetr. Mam taki multimetr: Jak nim zmierzyć ekstrakt? Można by nim prowadzić ciągły pomiar ekstraktu podczas fermentacji. Hahaha i jest słynny multimetr ja tam muszę tego kolesia co sprawdza piwo ile ma % jak szumi w głowie to ma 5-6 % hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Podobnego używam do warzenia. sprawdza się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 francuska reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Pomysł na prezent na jutro:D Edytowane 7 Marca 2014 przez bart3q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 francuska reklama Gdyby to jeszcze było piwo, a to ziołowo-korzenna lemoniada niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 to jak będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Dla domowego piwowara powinno być: "Czy wypijesz dzisiaj piwo? 1) Tak 2) wypiję" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Takie będą rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie: http://www.youtube.com/watch?v=XNfxD4vL4F8 upadła nam rzeczpospolita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 to nawet śmieszne nie jest tylko tragiczne....... pytanie retoryczne "gdzie byli rodzice?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się