Skocz do zawartości

Wsparcie piwowarskie

Jak dobrze warzyć piwo i czego unikać. Wsparcie dla piwowarów z większym doświadczeniem. Początkujących zapraszamy do Piaskownicy.


Podfora

  1. 2 tys.
    odpowiedzi

2 191 tematów w tym forum

  1. Kiedy dodawać miód?

    • 21 odpowiedzi
    • 13,2 tys. wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 13,2 tys. wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 13,1 tys. wyświetleń
  2. Moje pierwsze warzenie 1 2 3

    • 68 odpowiedzi
    • 13 tys. wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 13 tys. wyświetleń
  3. Wysyłka piwa pocztą

    • 15 odpowiedzi
    • 12,9 tys. wyświetleń
  4. Pirosiarczyn sodu ??

    • 6 odpowiedzi
    • 12,8 tys. wyświetleń
  5. Dezynfekcja piwnicy 1 2

    • 30 odpowiedzi
    • 12,6 tys. wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 12,6 tys. wyświetleń
    • 36 odpowiedzi
    • 12,6 tys. wyświetleń
  6. Jaki i ile chmielu do IPA ?

    • 11 odpowiedzi
    • 12,5 tys. wyświetleń
  7. Dziwny, nieprzyjemny posmak. 1 2

    • 47 odpowiedzi
    • 12,4 tys. wyświetleń
  8. Piwo truskawkowe 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 12,3 tys. wyświetleń
    • 85 odpowiedzi
    • 12,3 tys. wyświetleń
    • 68 odpowiedzi
    • 12,3 tys. wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 12,2 tys. wyświetleń
  9. Dostępność Star San HB 1 2 3

    • 51 odpowiedzi
    • 12,1 tys. wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 12,1 tys. wyświetleń
  10. Hop Aroma Tabs 1 2

    • 35 odpowiedzi
    • 11,9 tys. wyświetleń
  11. Wielkość startera 1 2 3

    • 53 odpowiedzi
    • 11,8 tys. wyświetleń
  12. Piwo 30°Blg 1 2

    • 44 odpowiedzi
    • 11,8 tys. wyświetleń
  13. Chmielenie zacieru 1 2 3

    • 60 odpowiedzi
    • 11,8 tys. wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 11,8 tys. wyświetleń
    • 38 odpowiedzi
    • 11,8 tys. wyświetleń
  14. Zapach i smak drożdży

    • 21 odpowiedzi
    • 11,7 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.