Skocz do zawartości

Wsparcie piwowarskie

Jak dobrze warzyć piwo i czego unikać. Wsparcie dla piwowarów z większym doświadczeniem. Początkujących zapraszamy do Piaskownicy.


2 173 tematów w tym forum

  1. dry stout i barwiący ze strzegomia

    • 4 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  2. Zapach "koncentratu pomidorowego" ?

    • 4 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,3 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,4 tys. wyświetleń
  3. Opat Bitter jakie chmiele

    • 4 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,6 tys. wyświetleń
  4. Co mogę z tego zrobić?

    • 4 odpowiedzi
    • 886 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 894 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
  5. Słody - które mi zostały

    • 4 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 957 wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,2 tys. wyświetleń
  6. Czekoladowy FES - ocena receptury

    • 4 odpowiedzi
    • 1,8 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,5 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 850 wyświetleń
  7. pilzner na pale ale

    • 4 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4 tys. wyświetleń
  8. Grapefruit

    • 4 odpowiedzi
    • 1,1 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.