Skocz do zawartości

Wsparcie piwowarskie

Jak dobrze warzyć piwo i czego unikać. Wsparcie dla piwowarów z większym doświadczeniem. Początkujących zapraszamy do Piaskownicy.


Podfora

  1. 2 tys.
    odpowiedzi

2 196 tematów w tym forum

  1. Leżakowanie w mieszkaniu? 1 2

    • 38 odpowiedzi
    • 18,8 tys. wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 5,9 tys. wyświetleń
  2. pszeniczne, ile postoi ? 1 2

    • 28 odpowiedzi
    • 7,6 tys. wyświetleń
  3. Zaplesniala warka - jaka przyczyna? 1 2 3

    • 57 odpowiedzi
    • 17 tys. wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,7 tys. wyświetleń
  4. Dziwny, nieprzyjemny posmak. 1 2

    • 47 odpowiedzi
    • 12,7 tys. wyświetleń
  5. Słabe piwo, choć dobre w smaku

    • 9 odpowiedzi
    • 4,9 tys. wyświetleń
  6. Słabe nagazowanie piwa

    • 3 odpowiedzi
    • 5,3 tys. wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 9,5 tys. wyświetleń
  7. Dezynfekcja piwnicy 1 2

    • 30 odpowiedzi
    • 12,9 tys. wyświetleń
  8. Zapach sierści

    • 5 odpowiedzi
    • 3,9 tys. wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 6 tys. wyświetleń
    • 26 odpowiedzi
    • 6,4 tys. wyświetleń
  9. Hefeweizen a słód melanoidynowy 1 2

    • 33 odpowiedzi
    • 8,4 tys. wyświetleń
  10. Przerwa zakwaszająca

    • 11 odpowiedzi
    • 5,5 tys. wyświetleń
    • 44 odpowiedzi
    • 9,2 tys. wyświetleń
    • 47 odpowiedzi
    • 11 tys. wyświetleń
  11. wady i zalety cichej fermentacji

    • 10 odpowiedzi
    • 6 tys. wyświetleń
  12. Słabo nagazowane piwo w kegu

    • 8 odpowiedzi
    • 3,5 tys. wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,7 tys. wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,2 tys. wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,8 tys. wyświetleń
  13. Zacieranie w dwóch garnkach

    • 15 odpowiedzi
    • 3,8 tys. wyświetleń
  14. Frędzle w butelce

    • 15 odpowiedzi
    • 3 tys. wyświetleń
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.