korzen16 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 kegi pepski 90zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 kegi pepski 90zł cena obniżona do 80 - rynek się nasycił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 kegi pepski 90zł cena obniżona do 80 - rynek się nasycił? Szkoda że już nieaktualne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 kegi pepski 90zł cena obniżona do 80 - rynek się nasycił? Szkoda że już nieaktualne. przez tydzień zeszły.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nms007 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) No chyba, ze z kegami coś nie tak?! Brał ktoś od tego sprzedającego? Edytowane 31 Lipca 2014 przez nms007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 (edytowane) niech ktos da znac jak z tymi kegami czy warto?? bo wystawil nowe Edytowane 2 Sierpnia 2014 przez jaworek346 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiedos Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 (edytowane) To tylko kupić 50 i wystawić po 120;) Edytowane 3 Sierpnia 2014 przez kiedos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 I już znów nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Kurde albo gościu coś ściemnia albo naprawdę momentalnie mu się te kegi sprzedają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Chyba lipa jakaś bo jak dzwoniłem ok 13 to miał 40 sztuk.. Poprosiłem o kontakt na mejla to powiedział że 'wolałby tylko smsem' - poda nr konta i jak wpłacę pieniądze to wyśle.. Przesyłka z pobraniem nie wchodziła w grę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworeg Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 ja osobiście kegów nie polecam. Kupiłem 2 szt. i muszę zainwestować w nowe uszczelki. Mógłbym co prawda reklamować, ale mam nadzieję że to tylko uszczelki, może od mrozu popękały a może w ogóle od czegoś innego były. Na pewno więcej nie kupię. Wolę dołożyć te 20zł i mieć pewność, że wszystko jest w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2014 Wymiana uszczelek to norma i nawet wole je wymienić żeby mieć pewność. Tu akurat się ciężko przyczepić. Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celdur Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Garnek ze stali nierdzewnej, grube dno 44,5l - 200zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 A ile kosztują nowe uszczelki do kegów Pepsi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 A ile kosztują nowe uszczelki do kegów Pepsi ? które? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 u mnie w Biedronce są na promocji (czytaj przecenie ) woreczki 8szt w trzech rozmiarach i pompka do robienia próżni ,fajnie się sprawują jak przy chmielach ,oczywiście wielorazowe ,cena 4.99zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Jeszce żadnego kega Pepsi nie mam. Mi się wydaje że idzie jedna duża do pokrywki i dwie mniejsze. A cena tej dużej i mniejszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Komplet 5 uszczelek to jest ok 10 złotych. Z czego najdroższa oczywiście ta pod pokrywkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Komplet 5 uszczelek to jest ok 10 złotych. Z czego najdroższa oczywiście ta pod pokrywkę. Jarku gdzie? Ja widziałem zestawy uszczelek na allegro za 8 zł jeden komplet (duża pod pokrywę dwie pod zawory i dwie na złączki), z chin z przesyłką wcale taniej nie wychodziły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 8 to nie jest "około 10"? Wydawało mi się że jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Hehe nie zauważyłem "ok" Ogólnie aukcja z uszczelkami znikła z allegro i nie mogę jej znaleźć ktoś coś wie? Potrzebuje jeszcze jeden komplet bo za mało sobie kupiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Chlopacy nie wiem czy w Waszych okolicach jest sklep z uszczelnieniami technicznymi (przede wszystkim oringami). Ja zdemontowalem wszystkie oringi z jednego Corneliusa, udalem sie do takiego sklepu i dobralem odpowiednie rozmiary. Po powrocie z urlopu moge sprawdzic te rozmiary lub jak bedzie wiecej chetnych to zorganizujemy jakis grupowy zakup. Chociaz cena za komplet jest tak niska ze nie wiem czy bedzie to oplacalne. Problem moga miec Ci ktorzy w swojej okolicy nie maja takiego sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Oringi bez ruszania się z domu: http://www.oringi.sklep.pl/sklep/index.php/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Ja kompletuję w serwisach markerów do paintballa i broni ASG. Mają wszystko, ale nie jest taniej niż na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 To teraz wystarczy podac rozmiary i po klopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi