Quentin Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Wróciłem cało i to najważniejsze Cierpliwy będę bo kto by tam czekał na wyniki ostatnich miejsc ( mój browar nie ma jeszcze roku ale jak będę duży to zobaczycie ! ) Miło było poznać ( Undeth , Stasiek i inni ) Do zobaczenia następnym razem i szczere gratulacje dla Laureatów i Finalistów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Póki co nie ograniają zwykłej listy na kartce http://pspd.org.pl/pagesnews/czeslaw-dzielak-obronil-tytul-grand-championa tutaj wyniki - wrzucone wczoraj - nie wiem o co ten ambaras Tom Kos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Czesław, gratuluję. Szacunek, czapki z głów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szefoo Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 W tym momencie pojawiają się wyniki. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Kos Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Zaspokoiłeś moją ciekawość, teraz w spokoju mogę czekać na metryczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwzd Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Czy tak jak w przypadku innych konkursów opublikujecie w późniejszym terminie ilość punktów, jakie zdobyły konkretne piwa czy też jest to wiedza jedynie dla piwowarów podana na metryczce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioturek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Moje gratulacje dla Grand Championa oraz wszystkich laureatów i finalistów. Wasze zdrowie Podziękowania dla piwowarów za kolejną możliwość spotkania i skosztowania ich piw oraz wszystkich gości festiwalu za wspaniałą atmosferę i rozmowy przy kufelku piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 (edytowane) Gratulacje dla GC! Czesław brawo! Gratulacje pozostałym laureatom i dziękuję wszystkim za spotkanie, za pyszne piwa, za pogaduchy o wszystkim i niczym i generalnie za super atmosferę. Mimo że byliśmy dzień dłużej, to i tak zdecydowanie zbyt szybko ten czas minął... Zdjęć jakoś niewiele w tym roku zrobiłem - przejrzę wieczorem i może coś się nada do wrzucenia do galerii... Edytowane 23 Czerwca 2014 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skitof Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Pełne wyniki są już na stronie PSPD (w uzupełnieniu info z wczoraj). Za opracowanie i wysłanie metryczek odpowiedzialni są sędziowie: I-Michał Kopik II-Krzysztof Kaczmarek III-Jacek Materski IV-Artur Napiórkowski V-Paweł Leszczyński VI-Piotr Piekarski VII-Łukasz Jajecznica VIII-Michał Mielczarek IX-Dariusz Doroszkiewicz X-Paweł Leszczyński Skany arkuszy eliminacyjnych wyślą: I-Artur Napiórkowski II-Jacek Materski III-Paweł Masłowski IV-Krzysztof Lechowski V-Krzysztof Kaczmarek VI-Krzysztof Lechowski VII-Piotr Piekarski VIII-Krzysztof Teliżyn IX-Krzysztof Lechowski X-Michał Mielczarek Wszystkim powinno się udać zakończyć ww. prace w tym tygodniu. Przy okazji chciałem podziękować wszystkim zaangażowanym osobom w organizację konkursu czy festiwalu czyli w pierwszej kolejności piwowarom za świetną atmosferę i sędziom w eliminacjach, konkursie piw pracowniczych, konkursie piw rzemieślniczych, finale i wyborze GCh za ich pracę. Dobrze się stało, że wdrożyliśmy elektroniczny formularz zgłoszeniowy, bo robienie bazy danych ręcznie trwało by pewnie do dziś - Za to chciałem szczególnie podziękować ELROYOWI, który opracował i wdrożył system i PABLO za permanentną kontrolę zgłoszeń, usprawnienia na bieżąco i nieustające czuwanie nad właściwym zbieraniem danych. Jak pewnie niektórzy z was zauważyli, pod koniec na kilkanaście godzin zawiesił się nam system, bo wykorzystaliśmy limit transferowy. Z różnymi takimi i innymi kłopotami musieliśmy na bieżąco walczyć, ale myślę że ogólnie wszystko wyszło dobrze. A z czasem będziemy różne rzeczy dopracowywać. DZIĘKI. szefoo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Za to chciałem szczególnie podziękować ELROYOWI, który opracował i wdrożył system i PABLO za permanentną kontrolę zgłoszeń, usprawnienia na bieżąco i nieustające czuwanie nad właściwym zbieraniem danych. Ja tylko pomysł wrzuciłem. Czarną robota należała do Pawła. Ale cieszę się, że zdało to egzamin i przyda się na przyszłość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukko Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Gratulacje dla wszystkich laureatów a wszczegolności dla GCh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Gratulację dla wszystkich laureatów, dziękuję organizatorom za pracę, którą włożyli oraz piwowarom za wspaniałe spotkanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Gratulacje dla finalistów. Przy tej liczbie zgłoszeń to duże osiągnięcie. Zrobiłem samowolne, nieautoryzowane i kompletnie pirackie podsumowanie pucharu PSPD i wychodzi mi, że na pierwszym miejscu są ex aequo 2 osoby z dorobkiem 71,71 pkt. Niech no ktoś to sprawdzi, bo strasznie nieprawdopodobne by to było zdarzenie. Do aktualnego rankingu dodałem punkty za konkursy w Krakowie, Wrocławiu, Witnicy i Żywcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 To ciekawe. Wiec czekamy na Chorzów. Ja już wiem, który z nich wystawił więcej piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Krótka relacja z festiwalu loetz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertJ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Krótka relacja z festiwalu Bardzo fajnie zrobiony film. Tylko te okrzyki po ogłoszeniu wyników... No i oczywiście gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Krótka relacja z festiwalu Bardzo fajnie zrobiony film. Tylko te okrzyki po ogłoszeniu wyników... No i oczywiście gratulacje. Toć przecież te okrzyki to żart, taka tradycja z bitew Piwowar Battle. Żadna złośliwość :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ray Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Tylko te okrzyki po ogłoszeniu wyników... No a co w nich dziwnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobertJ Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Krótka relacja z festiwalu Bardzo fajnie zrobiony film. Tylko te okrzyki po ogłoszeniu wyników... No i oczywiście gratulacje. Toć przecież te okrzyki to żart, taka tradycja z bitew Piwowar Battle. Żadna złośliwość :-) A to przepraszam, nie wiedziałem. W końcu dzieli nas dokładnie długość całego kraju, wiec nie byłem na żadnej bitwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Poza tym kto o zdrowych zmysłach podważałby umiejętności Czesława ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadzik Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Mi również było bardzo miło spotkać ludzi z forum na żywo Gratulacje dla finalistów, w szczególności dla dubbel Championa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 You all make some great beer! I was especially impressed with a CDA from a guy with short redish hair, glasses and a puffy vest (but I can't remember his name) and also Dori had a really nice FES. The rest of the beers were also amazing. Sadly I didn't get to stay around and try as much as I wanted because my wife got sick and I didn't want to leave her alone in the hotel all weekend, but it was still a lot of fun and I hope to come to a festival in Poland again next year. Cheers! How about your dog? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Gratulacje dla wszystkich laureatów, szczególnie dla Pana Czesława. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loetz Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 (edytowane) You all make some great beer! I was especially impressed with a CDA from a guy with short redish hair, glasses and a puffy vest (but I can't remember his name) and also Dori had a really nice FES. The rest of the beers were also amazing. Sadly I didn't get to stay around and try as much as I wanted because my wife got sick and I didn't want to leave her alone in the hotel all weekend, but it was still a lot of fun and I hope to come to a festival in Poland again next year. Cheers! How about your dog? On Thursday and Friday we went to the lake here and managed to find some paths to walk along while she jumped in and out of the water. We walked up the Eastern side of the lake on Friday, but then my wife got sick so she and the dog spent the rest of the weekend in the hotel. Next time we will try to spend more time in the mountains east of the dam. That was the plan for the rest of Friday and the first half of Saturday. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez loetz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Jak wygląda kwestia przekazania receptur zwycięskich piw? Ktoś się będzie kontaktował w tej sprawie? To moje pierwsze podium (1 miejsce za american wheat) więc nie bardzo się orientuję w procedurach. Na przesyłkę z nagrodami już czekam z niecierpliwością bo kolejne receptury czekają w kolejce na warzenie loetz, ponury fermentaThor i Jejski 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi