jaras Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 ale ja znam lekarstwo, jednak gdyby dało się wyeliminować przyczynę było by mi wygodniej korzystać z przeglądarki do wszystkich internetów, nie tylko piwoorgów. przecież zmniejszenie strony ctrl- działa tylko na tej stronie, którą zmniejszyłeś - reszta działa w 1:1 o widzisz - może miałem przeskalowane od dawna nie wiedząc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Był błędnie ustawiony parametr min-width. 980px powinno być optymalne i wyglądać tak jak wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Rozlazło się to maksymalnie na boki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Cache cssów i szablonów się nie zapisał poprawnie. Aktualnie szerokość jest dokładnie taka, jak przed aktualizacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 (edytowane) Mnie się tam podoba ;-) Czcionki też OK, plonkownica wróciła... jest dobrze. aaaa, zapomniałem, 1600x900 17" Edytowane 27 Lutego 2015 przez panta_rei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Plonkownica - jak ja dawno tego słowa nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panta_rei Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Haha... widać jesteśmy z jednego "domu dziecka" ;-) Dzisiejsza młodzież pojęcia nie ma co to takiego ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Dzisiejsza młodzież ma dobrego wujka https://www.google.pl/search?ie=UTF-8&source=android-browser&q=plonkownica&gfe_rd=cr&ei=RbbwVJHrGoqI8QfszoCoAg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Korzystam ostatnio dość rzadko:( Dałbym sobie głowę uciąć, że nie było powiadomień o nowych wiadomościach Zerknę oczywiście. A jak z tym niekomfortowym przewijaniem o kilka wiadomości wcześniej? Występuje dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Dałbym sobie głowę uciąć, że nie było powiadomień o nowych wiadomościach Nie szastaj głową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 No dobra, sprawdzę te powiadomienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Dzwoniło jak ktoś wchodził i pukało przy nowej wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Nadal nie widac punktow (widac tylko liczbe postow i ostrzezenia). Czy punkty wroca czy juz nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Coś nie tak z linkiem/buttonem do Browaru w Katalogu browarów (pod awatarem). U anteksa button się pojawia, a po kliknięciu: "There are currently no items to display." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Coś nie tak z linkiem/buttonem do Browaru w Katalogu browarów (pod awatarem). U anteksa button się pojawia, a po kliknięciu: "There are currently no items to display." No powinno zniknąć, a tak się nie stało. Dzięki za info. Poprawię. to. Nadal nie widac punktow (widac tylko liczbe postow i ostrzezenia). Czy punkty wroca czy juz nie? Będą będą, wyleciało mi z głowy, żeby to dodać. Lodzermensch 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Ostatnio od aktualizacji mam problem z oznaczaniem jako przeczytane. (te niebieskie chmurki) Korzystam z wersji mobilnej. Pomaga przelogowanie się, ale to denerwuje. Taki komunikat wyskakuje [#20312,1] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z tej funkcji. Jeśli nie jesteś zalogowany, możesz użyć poniższego formularza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Może to bez znaczenia ale zniknęła informacja o ilości pobrań obrazków. Cytowanie selektywne na pecołku jest fajne, niestety na telefonie dotykowym teraz nie ma, (opcja pełny ekran). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dlaczego jak wchodzę ze smartfona to zawsze ładuje mi się wersja mobilna? Ta wersja jest krótko mówiąc do d.... Czy da się tak ustawić, żeby była wersja normalna forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Jeszcze jedna zmiana nastąpiła (niefajna). Po otwarciu tematu otwiera się pierwsza strona wątku (oglądany chwilkę wcześniej i zamknięty). Wcześniej tak nie było, otwierała się strona ostatnio oglądana. Trzeba kliknąć >> i zajrzeć do ostatniej. Niech ktoś sprawdzi bo może u mnie coś pecołek zgłupiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 zgłupiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 Dlaczego jak wchodzę ze smartfona to zawsze ładuje mi się wersja mobilna? Ta wersja jest krótko mówiąc do d.... Czy da się tak ustawić, żeby była wersja normalna forum? Zgadzam się, wersja mobilna jest słaba. Jak będzie jasna dalsza przyszłość tej gałęzi IPB, to zainwestuję w styl responsywny. Odpowiadając na Twoje pytanie - na samym dole powinieneś zobaczyć link "Pełna wersja". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Powinno działać, spróbuj odznaczyć i zaznaczyć raz jeszcze powiadomienie w panelu tak zrobiłem, zobaczymy czy działa nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 (edytowane) Przy otwieraniu karty z piwo.org obok była fajna szklanica piwa i ktoś ja zniknął Edytowane 2 Marca 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Pojawi się Jak chcesz przyśpieszyć ten proces, to kliknij w http://www.piwo.org/favicon.ico i daj CTRL+F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Dzwoniło jak ktoś wchodził i pukało przy nowej wiadomości Zgłosiłem to do supportu IPB, posiedziałem chwilkę i raz na jakiś czas "pika", ale generalnie nie działa. Będę jeszcze informował, ale w weekend nastąpi migracja na nowy serwer. Wzrośnie wydajność i prędkość działania serwisu, ale przerwa w działaniu może przekroczyć 12h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi