Beerman Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zapraszam do sklepu z koszulkami o tematyce alkoholowej http://beer.cupsell.pl/ Nowe wzory już wkrótce Pozdrawiam Beerman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 a po polsku to już nie ma napisów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voitas Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 trochę biedny asortyment Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Koleś założył konto na cupsell.pl, podkradł wzory na koszulki i jest biznesmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Szału nie ma dupy nie rozrywa ! A ceny z kosmosu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Kiedyś na innym forum zauważyłem bardzo ciekawy mechanizm. Zanim nowy użytkownik otrzymywał prawo założenia nowego tematu musiał wypowiedzieć się w przynajmniej 20 założonych przez inną osobę. To było o tyle dobre, że nowi z problemem mięli większą motywację do wykorzystania "szukajki", ograniczało to reklamowanie się biznesmenów spoza forum i chroniło forum przed spambotami. Może warto coś takiego rozważyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Kiedyś na innym forum zauważyłem bardzo ciekawy mechanizm. Zanim nowy użytkownik otrzymywał prawo założenia nowego tematu musiał wypowiedzieć się w przynajmniej 20 założonych przez inną osobę. To było o tyle dobre, że nowi z problemem mięli większą motywację do wykorzystania "szukajki", ograniczało to reklamowanie się biznesmenów spoza forum i chroniło forum przed spambotami. Może warto coś takiego rozważyć? chyba to lepiej tu pasuje: http://www.piwo.org/topic/12173-zmiany-poprawki-wszelakie-sugestie-na-2014/page__hl__2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 franc,nie wiem,nie czytałem jaka jakość,czy jest napisane w ogóle ale 40zł za koszulkę czy 100 za bluzę to są ceny z kosmosu? jak by były po 20 kupił byś i po dwóch praniach zrobiła się szmata do podłogi to byś narzekał że mogła kosztować więcej i być lepszej jakości nie mam nic z tą inicjatywą wspólnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Proponuję strzał ostrzegawczy w tył głowy. Do luftu z takim biznesem. Jarzyn_waleczny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kiedyś na innym forum zauważyłem bardzo ciekawy mechanizm. Zanim nowy użytkownik otrzymywał prawo założenia nowego tematu musiał wypowiedzieć się w przynajmniej 20 założonych przez inną osobę. To było o tyle dobre, że nowi z problemem mięli większą motywację do wykorzystania "szukajki", ograniczało to reklamowanie się biznesmenów spoza forum i chroniło forum przed spambotami. Może warto coś takiego rozważyć? Pomysł warty rozważenia. Tomek zmiany akurat wprowadza, może to nie takie głupie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Kiedyś na innym forum zauważyłem bardzo ciekawy mechanizm. Zanim nowy użytkownik otrzymywał prawo założenia nowego tematu musiał wypowiedzieć się w przynajmniej 20 założonych przez inną osobę. To było o tyle dobre, że nowi z problemem mięli większą motywację do wykorzystania "szukajki", ograniczało to reklamowanie się biznesmenów spoza forum i chroniło forum przed spambotami. Może warto coś takiego rozważyć? Tak znam ten mechanizm z innych forów Powoduje szybkie naklepanie postów o niskiej wartości merytorycznej tak, żeby jak najszybciej uzyskać uprawnienia do napisania tematu. To się nie sprawdza, zwłaszcza, że u nas raczej nie występuję problem ze spamem itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzem Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) Słuchajcie ja robie koszulki prywatnie z flocka na fruity of the loom. Moge zrobic projekt i indywidualne ksywki na karku. Było by super zrobic cos dla forum. Troszke sweetfocia wyszła. Chodzi o pokazanie możliwości Edytowane 6 Stycznia 2014 przez matzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 10% z obrotu dla właściciela piwo.org i niech se sprzedaje i linkuje. Jako promocja na start dla każdego co tu w tym temacie coś napisał koszulka gratis (koszty przesyłki paczkomatem można pokryć), będzie miał testerów. Tyle w temacie a przy okazji dam tu fotkę koszulki-prezentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzem Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Nie zupełnie rozumiem. Chcesz rozdać koszulki? To ja myślałem ze je zrobie po kosztach a tu taka oferta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 Troszke sweetfocia wyszła Strasznie dużo pędzli do makijażu używasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matzem Opublikowano 6 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 (edytowane) są idealne do piwa hehehehe strasznie dużo to one kosztują- "a kto za to płaci?- heheh" Edytowane 6 Stycznia 2014 przez matzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi