Pierre Celis Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Czyli czy WOŚP szkodzi polskiej służbie zdrowia? Dziś r [...]Wyświetl pełny artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 No po prostu musiał coś powiedzieć na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dżem ze smalcem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 "Sex, drugs and narkotyki" no i ten... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Nie pasi, nie oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Tomek "Kopyr" Kopyra - Boston, Massachusetts olgierd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 P. Kopyr jest fachowcem od piw a nie od orkiestry. Co z butelkami zwrotnymi P. Tomku? Temat 'szlachta brzydzi się butelkami zwrotnymi' . Proszę sprawdzić bo jest 2014 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 WiHuRa, z całym szacunkiem ale lekko targnęło mnie, 'dżem ze smalcem ', o jeju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) z całym szacunkiem ale lekko targnęło mnie, 'dżem ze smalcem ', o jeju. Skoro wiele osób robi domowy smalec z jabłkami to czemu nie z dżemem? Kwestia tylko jaki dżem. Ja bym celował w coś przesmażanego jak powidła. Połączenia mięsno owocowe bywają bardzo dobre - patrz pieczony boczek ze śliwką, albo sos żurawinowy, czy jeszcze lepiej chutney z mango do mięs wszelakich. Już nie mówiąc o światowej sławy połączeniu dżemu z tłustym w postaci masła orzechowego. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez KosciaK Mariusz_CH i leszcz007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kościak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kościak, co piłeś/ wąchałeś / jadłeś... Dałeś popalić, o jeju. Jutro na śniadanie masz sobie posolić herbatę. Offtop na max, ech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 (edytowane) Jak mawiał klasyk "kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą" Na orkiestrę najeżdżają ci co nie wrzucają do puszek. Na Kościołową tacę najeżdżają ci co na nią nie dają. Przeciwnicy wośpu wychwalają Caritas Polska - ciekawi mnie ile z przeciwników wośpu dało na Caritas? Ja problemu nie mam bo ani jednym ani drugim nie daje, aczkolwiek chwale ich za determinacje. Sylwek lusterko87- Boston, Massachusetts. PS. na które z moich ulubionych for nie wejdę tam wośp wośp wośp...zaczyna się robić nudno. Edytowane 13 Stycznia 2014 przez Lusterko87 olgierd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kościak, co piłeś/ wąchałeś / jadłeś... nie ważne co.... najgorsze, że się nie podzielił. Ale zrobiłeś mi smaki na boczek ze śliwką Mariusz_CH 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 13 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kościak, co piłeś/ wąchałeś / jadłeś... Dałeś popalić, o jeju. Jutro na śniadanie masz sobie posolić herbatę Napisałbym, że dżem ze smalcem, ale nie. Przynajmniej nie tym razem. Tylko dopijałem resztkę lukrecjowo-waniliowego milk stouta, trochę zostało z rozlewu A solić herbatę to sam sobie możesz, niedobre straszne, choć ponoć dobrze działa na problemy żołądkowe. W sumie musi być zdrowe skoro jest tak przeraźliwie niesmaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi