hrapek Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Według mnie koszulki polo to dobre rozwiązanie do tego wystarczyłoby haftowane logo piwo.org na piersi. Dokładnie. Lepiej zainwestować w haft niż obustronne odklejające się ˝prasowanki˝. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Zdecydowanie haftowane , mamy w pracy z haftowanym logo i inne z wprasowanką . Prasowane po kilku praniach wyglądają kiepsko , szczególnie czarne. A haftowane logo wygląda jak nowe po 2 latach prania około 3 razy w tygodniu. I koniecznie polo , jeśli nie wszystkie , to do wyboru. Jestem skłonny dopłacić za takie rzeczy i mieć porządną koszulkę na długi czas niż po kilku użyciach zastanawiać się czy jeszcze się nadaje żeby ja założyć ,czy już nie. A opcja z nickiem bardziej by mi pasowała tak jak ktoś pisał wcześniej, na rękawie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemyss Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Za oknem co raz cieplej, a temat koszulek chyba umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 A wakacje się zbliżają , znowu pochodzę w browarbizowych nad morzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Nic nie umarło. Dwa projekciki już mam, muszę mieć natchnienie na jeszcze z dwa i coś wybierzemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danol148 Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Nic nie umarło. Dwa projekciki już mam, muszę mieć natchnienie na jeszcze z dwa i coś wybierzemy. To ja biorę w ciemno 2 sztuki białą i czarną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 24 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2011 Jakbyś się martwił o popyt na koszulki - ja byłbym zainteresowany. O ile grafika będzie ładna, co nie wątpię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nic nie umarło... Chyba jednak czas na reanimację ... @elroy, może jednak potrzebowałeś @weny nie natchnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nic nie umarło... Chyba jednak czas na reanimację ... @elroy' date=' może jednak potrzebowałeś @weny nie natchnienia [/quote'] Potrzebowałbym trochę wolnego czasu No na Żywiec to już wiadomo, że się nie wyrobię, więc ciśnienia nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja to zleciłem mojej 9cio letniej córze i jej kredką do malowania na tkaninach wygranej na konkursie plastycznym. Efekty w Żywcu do prezentacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Ja to zleciłem mojej 9cio letniej córze i jej kredką do malowania na tkaninach wygranej na konkursie plastycznym. Efekty w Żywcu do prezentacji To zrobimy reprodukcję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shayboos Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 I znowu temat obumarł... więc czując potrzebę wskrzeszam go ... Wiem że jesteś na pewno zagoniony robotą i innymi sprawami drogi elroyu , ale i tak będę męczył o te koszulki. Ludzie zaczynają już urlopy i fajnie by było się reklamować w różnych częściach kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 I znowu temat obumarł... więc czując potrzebę wskrzeszam go ...Wiem że jesteś na pewno zagoniony robotą i innymi sprawami drogi elroyu , ale i tak będę męczył o te koszulki. Ludzie zaczynają już urlopy i fajnie by było się reklamować w różnych częściach kraju Zapomnij o temacie do jesieni. Ludzie są na urlopach, nie ma sensu teraz robić takiej akcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 I znowu temat obumarł... więc czując potrzebę wskrzeszam go ...Wiem że jesteś na pewno zagoniony robotą i innymi sprawami To nawet nie o to chodzi, tylko o ciekawy pomysł (jak pisałem - mam kilka. Może bardziej zamysły). Może jest ktoś, kto umiałby fajnie z odręcznych bazgrołów przenieść to na wektory ? Akurat na czas powakacyjny byłoby gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Podeślij. Nic nie obiecuje, ale coś może sklecę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyoorka Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ja też mogę spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Ja też może bym mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Również bym poprosił , mam paru znajomych grafików więc a nóż widelec.. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi