elroy Opublikowano 28 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 Już jakiś zarys sprawy mam Oczywiście każdy post czytam uważnie. Nie komentuję, bo nie chcę narzucać jakiejś swojej wersji. W połowie najbliższego tygodnia podejmiemy decyzję - wraca miła pani z http://www.grupaventus.com.pl/ która to będzie nam realizować nasze życzenia Mariusz - będą do pobrania loga, przerabiam je format "corelowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) Mariusz - będą do pobrania loga, przerabiam je format "corelowy" Cieszę się Ale poczekam na te oficjalne koszulki forumowe:) Edytowane 28 Czerwca 2009 przez Maryush Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 (edytowane) Już każdy uważnie narzuca. najbliższe życzenia przerabiam Tomek, wybacz parafrazę. Apropos ż/rz: uwarzysz - poważasz apteka ostatecznie może być (moja mama i siostra są farmaceutkami ) P.S. Cieszy, że dorobimy się wreszcie naszych koszulek! Miło widzieć taaakie zainteresowanie! Edytowane 29 Czerwca 2009 przez Infam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 A jakby tak zrobić coś trwalszego - np. koszulki polo z haftem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Cześć. Moja siostra jest kierowniczka w jednej z bielskich hafciarni. Ale z tego co pamiętam kosza nie są niskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 - koszulki będą w rozmiarach S,M,L,XL S? Jakie S? Piwosze są przynajmniej rozmiaru L! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 Z tego co dotychczas widziałem najbardziej mi się podoba amerykańskie hasło BREW STRONG! (jak to przetłumaczyć?) a z motywów graficznych - granat chmielowy. A poza tym bym chętnie kupił solidny fartuch z napisem PIWOWAR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2009 A poza tym bym chętnie kupił solidny fartuch z napisem PIWOWAR Ja również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Pierwsze koszulki będą z samym logo, druga edycja z napisami okolicznościowymi Wersja beta wzoru. Wybaczcie za jakość, ale robię to chwilowo w dość prymitywnym oprogramowaniu. Chodzi o idee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jak dla mnie OK. Byle biała. Bo latem w czarnej się parować to masakra.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 No i koszulka super. Jeszcze jakby było logo poniżej było by super. Kolejna opcja hasło z tyłu, parę do wyboru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jak dla mnie OK. Byle biała. Bo latem w czarnej się parować to masakra.. Ale czarny wyszczupla . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jak dla mnie OK. Byle biała. Bo latem w czarnej się parować to masakra.. Ale czarny wyszczupla . I to jest prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Oj, ostatnio by mi się przydało wyszczuplenie Ja już się w czarnych koszulkach nachodziłem (kiedyś byłem ortodoksyjnym metalowcem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jak dla mnie OK. Byle biała. Bo latem w czarnej się parować to masakra.. Ale czarny wyszczupla . Dlatego nie ma czarnych prezerwatyw. Koszulka super. Jeżeli chodzi o kolor to już sam nie wiem, jaka będzie taką kupię. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jak dla mnie OK. Byle biała. Bo latem w czarnej się parować to masakra.. Ale czarny wyszczupla . Dlatego nie ma czarnych prezerwatyw. Koszulka super. Jeżeli chodzi o kolor to już sam nie wiem' date=' jaka będzie taką kupię. JK[/quote'] Są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 (edytowane) Pierwsze koszulki będą z samym logo Super. Nic więcej nie trzeba. druga edycja z napisami okolicznościowymi Mam nową propozycję napisu na koszulkę: warzenie wciąga. Ściągnięte z tego wątku. P.S. A nick-i będą? Edytowane 3 Lipca 2009 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Warzenie wciąga to fajny tekst, może na plecach ? Generalnie, jeżeli ma się pojawić jakiś dodatkowy napis, to właśnie tam (ze względy na miejsce) W poniedziałek jestem umówiony na spotkanie i ustalę wszystko na miejscu, tzn każdą z opcji i pomysłów które się pojawiły. Nick jest na pewno w najwyższym priorytecie (równorzędnie z grupą "B-T-N-A" ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Fajnie że loginy będą. Przerabiany był login na rękawie, ale jakoś mało czytelny jest. Wydaje mi się, że pod logiem piwo.org było by super ( w widocznym miejscu, zamiast identyfikatora, który kojarzy mi się ze służbami ochrony lub personelem organizatora). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Jeśli login to z przodu pod logiem, najlepiej po lewej stronie. Na plecach fajnie byłoby mieć warzenie wciąga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Jeśli login to z przodu pod logiem, najlepiej po lewej stronie. Na plecach fajnie byłoby mieć warzenie wciąga Dla mnie super. jeszcze odpowiedni rozmiar i good. Jak zrobi Elroy i tak będzie super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Kilka nowych faktów 1 - Podstawowa koszulka piwo.org będzie w kolorze białym. Logo http://www.piwo.org/img/site/piwo.org.logo.curves.v9-2.jpg umiejscowienie na piersi, długość około 20cm. Bez szarej obwódki koło liter 2 - Nicki. Wszystko wskazuje na to, że nick będzie na plecach, jakaś fajna czcionka, nick i motyw piwowarski. (jeden kolor) 3 - Konkretne ceny i finalne szczegóły pod koniec tygodnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 2 - Nicki. Wszystko wskazuje na to, że nick będzie na plecach, jakaś fajna czcionka, nick i motyw piwowarski. (jeden kolor) To może napis PIWOWAR, a poniżej nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 2 - Nicki. Wszystko wskazuje na to' date=' że nick będzie na plecach, jakaś fajna czcionka, nick i motyw piwowarski. (jeden kolor)[/quote']To może napis PIWOWAR, a poniżej nick. To już lepiej. Bo sam nick na plecach to jakoś tak dziwnie. Nie chciałbym takiej koszulki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Pieknie.Biała koszulka,z przodu logo piwo.org, z tyłu napis"Browar Dziadka" albo 'Piwowar Dziadek", super podoba mi się.Po głosowaniu zdecydowano na" Piwowar Dziadek".Zamawiam LX.Dobrze by było haftowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi