Belzebub Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 To chyba nie było dokładnie to samo, ale jak najbardziej będzie mi przydatne. Tego szukałem. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Ech kurcze... Jakaś epidemia... W sobotę stwierdziliśmy, że trzeba wymienić samochód, bo bez sensu wkładać w niego kolejne pieniądze, a ten postanowił się zemścić i w niedzielę strzeliła uszczelka pod głowicą... I zamiast załatwić sprawę dość łatwo jest babranina... Nic... Kupimy pewnie astrę w benzynie i założymy jej gaz... Z okazji awarii przeprowadziliśmy się do teściów. Spakowałem rowery, sąsiad nas zaholował i... Rozpakowując okazało się, że nie zabrałem kół od roweru Magdy. Zostały w blaszaku... A na domiar złego wieczorem Magda rozcięła sobie piętę przy użyciu furtki i wystającego z niej gwoździa... Chirurg wykonał ładny (chyba) haft krzyżykowy. Nie wiem tylko, czy miał być to papież, lew czy co, bo wystarczyło mu nici tylko na oczy i nos No to idę spać i będę myślał jak kupić rozsądne auto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 No to, nie powiem, udany weekend... Więcej powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 5 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Uff... uwarzyłem dzisiaj Cascadian Dark Ale (taki nowy styl, podobno mają go dodać do BJCP). A tu od kilku dni jest 40°C na dworze. Warzenie na zewnątrz latem jest podobne do warzenia na zewnątrz zimą. Wybiegasz na kilka minut na zewnątrz, szybko robisz co trzeba zrobić, i szybko biegniesz zpowrotem do środka do klimatyzacji ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Co prawda do nocy jest jeszcze parę godzin, ale zapytam. Czy ktoś z szanownego grona jest posiadaczem daewoo lanosa? Szukam auta i zastanawiam się nad nim. Części tanie, sporo ich jeździ, więc może i ja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Ja mam koreańską dziwkę - nubirę. Silnik wytrzyma 500tyś. na gazie, blacha też, jednak gdzie się pokazała ruda tam już ostanie. A co do reszty to po 10 latach sypie się wszystko po kolei. Znajomi mają 11 latka i od roku powoli wymieniają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Ech.. stać mnie na okolice 12 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekKocurek Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Ech.. stać mnie na okolice 12 lat... Jeżeli trafisz na robiona jeszcze w Korei to może nią pojeździsz. Szukaj mocno wyposażonych (ABS, klima, el. sterowane szyby). Golasy robili na Żeraniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Po numerze seryjnym wiadomo skąd pochodzi i w jakiej fabryce było składane. Kup jak już z gazem, bo to stare silniki i jeżdżąc na min. gazu pali 10l benzyny czy 12l gazu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 15 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2010 (edytowane) Piękne to jest w takiej dziurze z całym akwalungiem ma się wrażenie że się lata a co dopiero taki freestyle. na zdjęciu też "niebieska dziura" w Dahabie Tę dziurę parę razy zaliczyłem Edytowane 15 Lipca 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 Dziś zawiozłem teściów na Okęcie... Rany... Jak Wy możecie mieszkać i pracować w Warszawie??? Odkąd mieszkam na wsi zapomniałem co to spaliny, hałas i tłok na drodze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 nie cierpię miasta uciekłem z stamtąd ale Lubie Warszafke pracowałem tam na poczcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 23 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2010 a ja musiałem wyprowadzić się na wieś i przyznam szczerze, ze dla mnie poza piwnicą i miejscem na grilla nie ma wiele do zaoferowania. Wolę miasto niż wieś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 ja żyję w Warszawie, ale mieszkam 30 km pod. Ja też niedawno zawoziłem rodziców na Okęcie, ale na 6 więc było dobrze No ja nie mam zamiaru się wyprowadzać do miasta. W mieście nie będę miał tyle miejsca na moje hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 24 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2010 ja żyję w Warszawie, ale mieszkam 30 km pod. Ja też niedawno zawoziłem rodziców na Okęcie, ale na 6 więc było dobrze No ja nie mam zamiaru się wyprowadzać do miasta. W mieście nie będę miał tyle miejsca na moje hobby Ja na Okęciu byłem o 14, więc do Warszawy wjechało się spokojnie, ale wyjazd o 17... W życiu nie jechałem 40 km przez 2 godziny... A jak sobie pomyślę, że moje 20 km do pracy pokonuję w 20-25 minut. I choć mieszkam w małym bloczydle na 8 rodzin jest kawał podwórka, na którym można sobie posiedzieć, uwędzić coś czy uwarzyć piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 (edytowane) Wygląda na to, że zmieniam robotę jupiiiii Edytowane 28 Lipca 2010 przez darko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Wygląda na to, że zmieniam robotę jupiiiii Skoro się tak cieszysz, to pewnie na branżę piwowarską Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nieeeeee. Będę obierał kartofle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Nieeeeee. Będę obierał kartofle Znaczy przemysł bimbrowniczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Cześć Nieeeeee. Będę obierał kartofle a co mogłeś robić gorszego do tej pory ;-) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Tego nie da się opisać słowami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Tego nie da się opisać słowami No jak już zaczołeś to pochwal się do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Tego nie da się opisać słowami No jak już zaczołeś to pochwal się do końca. Zdjęcia pokaż, narysuj chociaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 28 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Z tego co kojarzę, to darko w tej branży robił. http://www.youtube.com/watch?v=hxf97I6hmpU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi