klisz Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Filtruje zytnie. To jest koszmar. Dochodzi druga godzina prawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Cześć Filtruje zytnie. To jest koszmar. Dochodzi druga godzina prawie. Grzej zacier w okolice 90°C, jak to nie pomoże , to nic nie pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 5 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 takie tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Oj Jacer... Chyba wyskoczę dziś na łyżwy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Hmm...widoczki jakby z zamarzniętego Amsterdamu. Ale czy to prawdziwe czy fotomontaż? Na łyżwy faktycznie warto skoczyć! (jeśli tylko są warunki) Czy ktoś wie, kiedy zima odpuści? Interesuje mnie temperatura powietrza na zewnątrz ok. 0°C (Bo mi piwnica zamarza i nawet dla lagerów za zimno ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Hmm...widoczki jakby z zamarzniętego Amsterdamu. Ale czy to prawdziwe czy fotomontaż? Prawdziwe. Dziś prawie do 24.00 były wyścigi par panczenistów na kanale. Podglądałem trochę przez TV internetową. Fajnie się ludki bawiły. Jak dobrze pójdzie to może znów po wielu latach odbędzie się wyścig 11 miast. http://schlijper.nl/...sengracht.photo Co ciekawe Holendrów wogóle nie obchodzi jazda figurowa i hokej. Za to panczeniści to bardzo, zresztą widać to po profesjonalnych zawodnikach i ich osiągnięciach. Są w czołówce. pogodę sprawdzam na www.meteogroup.pl sprawdza się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Dobrą pogodę pokazuje www.sat24. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 12 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 "Pogoda jest dla bogaczy, dla niebogaczy są prognozy złe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Tak patrzę na nasz kalendarz i chyba nie jest tak najgorzej z wydarzeniami piwowarskimi w kraju. Coś się dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scovron Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Just one more thing Elroy... gratuluję avatara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Just one more thing Elroy... gratuluję avatara Jak się zrobiła moda na nieswoje portrety w avatarach, to i ja sobie wkleję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja tam mam swój od lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 zapoczątkowałeś nową świecką tradycję wyprzedzając swoje czasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Patrząc po avatarach, to coś nam dziadzieje Brać Piwowarska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) Właśnie, pozmieniacie sobie avatary i człowiek się gubi z kim rozmawia. Edytowane 25 Lutego 2012 przez Jacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja zostanę przy swoim. Jakoś przywykłem do mej buzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Ja myślałem, że młodość nie przemija. Niestety po zdjęciach kolegów widać, że się myliłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 No to szybki konkurs- ile lat miałby zakapior z mojego avarata gdyby żył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) Chyba nie żyli tak długo. Ja bym dał 20 edit: Eeee, już znalazłem, pomyliłem się znacznie. Edytowane 25 Lutego 2012 przez Jacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 ~5312 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 (edytowane) bingo http://www.iceman.it/ PS ciekawe czy pił piwo... Teoretycznie możliwe Edytowane 25 Lutego 2012 przez mimazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 No tak, oblałem współczesną maturę. Nie zrozumiałem zadanego pytania. Zrzucę winę na to, że przeglądałem forum w komórce i kiepsko ogarniałem ekran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Z tego co mówi Wiki nieźle musiał nagrabić sobie u współplemieńców (?), że aż musiał uciekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 25 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Z tego co mówi Wiki nieźle musiał nagrabić sobie u współplemieńców (?), że aż musiał uciekać. Z tego co pamiętam to u sąsiadów z dolin południowych, sam był górskim myśliwym na gościnnych występach i coś za dużo sprzętu miał jak na jedną osobę... walka wręcz z nożem (pocięta ręka), strzał w plecy pod bardzo stromym kątem (tak jakby ktoś z dołu strzelał do uciekającego w górę skały) Generalnie temu że wykrwawił się "do zera" zawdzięczamy mumifikację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi