Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bogi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Chrystus zmartwychwstał za nas, a czy my zmartwychstaniemy dla Niego? W tym wątku chciałbym przeprosić wszystkich, których obraziłem słowem, uczynkiem (czytaj wpisem), zaniedbaniem, ze szczególnym uwzględnieniem kolegi Makarona, którego niesłusznie i nie a propos odsądziłem od czci i wiary a byłem wówczas naprawdę pijany, co jednakowoż mnie nie usprawiedliwia, bo słabość ludzka jest li tylko ludzką, a konotacji boskich nie posiada, i również kolegę Jejskiego za niesprawiedliwość, za "wet za wet" i za czasem zwykłą, jakże ułomną, bo ludzką złosliwość, i wielu innych, którzy mogli się poczuć nie bardzo hołubieni w moich osądach. Nie chcę być Waszym nieprzyjacielem, bo nie tędy droga ku piwowarstwu domowemu, które ma się trzymać RAZEM i nie patrzeć na zamierzchłe animozje czy jakieś maleńkie urazki. Z jednej strony, jest to nie w temacie, a jednakowoż jest bardzo w temacie. elroy, olgierd, Rafek00 i 9 innych 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Bogi, jestem pod wrażeniem. Radosnych Świąt Ci życzę (oraz pysznych piw) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Coś to przypomina. Bogi udzielam rozgrzeszenia - w ramach pokuty wypij zgrzewkę Biedronkową: Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez korzen16 Krzysztoń i leech 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Korzeń, są Święta, nie bądź okrutny. To piwo było dobre gdy robił je browar w Kielcach. Zmień pokutę dla kolegi Bogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olgierd Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Korzen nie bądź okrutny człowiek do Ciebie z sercem a Ty mu każesz vip-a wypić . . Wstyd Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez olgierd mareceksz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 ...i również kolegę Jejskiego za niesprawiedliwość, za "wet za wet" i za czasem zwykłą, jakże ułomną, bo ludzką złosliwość, i wielu innych, którzy mogli się poczuć nie bardzo hołubieni w moich osądach. Nie chcę być Waszym nieprzyjacielem, bo nie tędy droga ku piwowarstwu domowemu, które ma się trzymać RAZEM i nie patrzeć na zamierzchłe animozje czy jakieś maleńkie urazki.... Nie wiem czy mogę to zacytować, ale "przepraszam i proszę o wybaczenie" . Nasze animozje zostawmy w niebycie. Mam nadzieję że że nasze następne potyczki będą merytoryczne a nie jedynie emocjonalnie. Jak już dość dawno dowiedziałem się od starszych stażem kolegów, że piwowarstwo uczy pokory i cierpliwości, cierpliwości i pokory to takie podejście jest najlepsze, acz jednak jeszcze długo się muszę uczyć! Świątecznie pozdrawiam Mariusz_CH i Bogi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nie wiem jakie to były zwady ale jestem pod wrażeniem. Plus dla autora. Wprost i w stu procentach wyczerpuję temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mientkijanek Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Alleluja i do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Przepraszam, teraz widzę, że faktycznie to może zbyt okrutne Życzę wszystkim Wesołych Świąt Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 @Korzeń, raz się załatwiłem VIP'em nigdy więcej, Konig Pilsner prędzej. Jeszcze raz Wesołych Świąt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 @Korzeń, raz się załatwiłem VIP'em nigdy więcej Taka rola pokuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Korzeń, są Święta, nie bądź okrutny. To piwo było dobre gdy robił je browar w Kielcach. Zmień pokutę dla kolegi Bogi. Nie wiem czy wiesz, ale do Biedronki szło piwo, które się nie udało. Ale przynajmniej nic się nie zmarnowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Korzeń, są Święta, nie bądź okrutny. To piwo było dobre gdy robił je browar w Kielcach. Zmień pokutę dla kolegi Bogi. Nie wiem czy wiesz, ale do Biedronki szło piwo, które się nie udało. To chyba jednak Ty niewiele wiesz anteks 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Korzeń, są Święta, nie bądź okrutny. To piwo było dobre gdy robił je browar w Kielcach. Zmień pokutę dla kolegi Bogi. Nie wiem czy wiesz, ale do Biedronki szło piwo, które się nie udało. Ale przynajmniej nic się nie zmarnowało. A wystarczyło oglądać Kopyra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Ciach - opamiętałem się. W zasadzie poważny temat Bogiego schodzi na psy Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Korzeń, są Święta, nie bądź okrutny. To piwo było dobre gdy robił je browar w Kielcach. Zmień pokutę dla kolegi Bogi. Nie wiem czy wiesz, ale do Biedronki szło piwo, które się nie udało. To chyba jednak Ty niewiele wiesz Wiem tyle, co mi powiedział kolega tam pracujący podczas oprowadzania po browarze. A byłem tam służbowo. A może to chodziło o Lidla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Wiem tyle, co mi powiedział kolega tam pracujący podczas oprowadzania po browarze po Głubczyckim browarze??? raczej wątpię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Ja też wątpię. Nawet nigdy nie byłem w Głubczycach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Bo VIP'a to w Głubczycach warzą/produkują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Bo VIP'a to w Głubczycach warzą/produkują VIP był/jest produkowany w kilku browarach. Korzeń, są Święta, nie bądź okrutny. To piwo było dobre gdy robił je browar w Kielcach. Zmień pokutę dla kolegi Bogi. Nie wiem czy wiesz, ale do Biedronki szło piwo, które się nie udało. To chyba jednak Ty niewiele wiesz Wiem tyle, co mi powiedział kolega tam pracujący podczas oprowadzania po browarze. A byłem tam służbowo. A może to chodziło o Lidla? ... i tak rodzą się mity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Nie widzę powodu, dlaczego miałby to zmyślić. Zresztą cena 50 gr za puszkę piwa z Biedronki w tamtych czasach (ponad 10 lat temu) całkowicie to tłumaczy. I wcale nie mówię, że to piwo było złe. Nieudane to nie znaczy wcale zepsute, o czym wszyscy tutaj dobrze wiemy. Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 To jeszcze raz powiem PRZEPRASZAM, ale tym razem dodam: o co chodzi w tym temacie? Czy możecie przynajmniej w takim wątku nie robić jakiś osobistych przepychanek? Przeczytajcie proszę jeszcze raz jak ten temat się zaczął, a jak jest teraz i wyciągnijcie wnioski! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 VIP był pod koniec browaru kieleckiego wykonywany dla Biedronki. To były początki Biedronek a koniec Belgii. Kupując sprawdzałem kto VIp'a wykonywał, różnica była duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzewo Jeżozwierza Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Co gadacie, VIP i Keniger były super, przynajmniej za czasów mojej szkoły średniej, bo na inne kasy było szkoda i świadomość była inna niż teraz . Pamiętam plecak pełen puszek i kolegów pomagających mi w nocy się wdrapać na I piętro po kratach w internacie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi