elroy Opublikowano 3 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2010 Na co dzień to na pewno nie. To uzupełnienie forum, a nie przeniesienie tam dyskusji Poza tym po kilku dniach się znudzi. Odpalimy to i sprawdzimy. i co ? lipa z tym czatem ? Nie - sprawdziłem to z Jejskim ostatnio i może nie być takie złe. Beta w ten weekend - poinformuję na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Troszkę uprzedzając fakty podaję rozwiązanie problemu który mogą mieć użytkownicy ubuntu/linuxa z zawieszającym się flashem podczas wejścia na czat. Nie da się w tym momencie wykonać ustawień flasha. Na tej stronie jest opis jak pokonać problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 (edytowane) Trochę zaniedbany temat pragnę odświeżyć Czy ktoś ma ochotę pogadać na skype, nie jak ongiś bywało w czwartek, tylko w kacowy nowy rok około 20.00 ? Myślę że godzina będzie ok. Zdążymy się wyspać, a następny dzień jest wolny . Zachęcam jak zwykle nowych piwowarów do uczestnictwa w rozmowie! Edit. Baronie gdzie jesteś? Edytowane 30 Grudnia 2010 przez Jejski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Jeśli udałoby się konferencję przesunąć na troszkę późniejszą godzinę np. 22gą to jest szansa ze dołączę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2010 Czyli godzina pozostanie tradycyjna tj. 21.00 a Dori dołączy o 22.00 lub w okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Super, pomysł mi się podoba. W takim razie do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 nareszcie!! bardzo mi tego brakowało. Zobaczę tylko czy będę mógł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saks Opublikowano 31 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Jak można dołączyć? Technicznie jak to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 musisz zalogować się na skypie i napisać wiadomość do gospodarza rozmowy i Cię przyłączy do konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Cześć Spotkanie aktualne? Kto będzie pełnił rolę gospodarza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Cześć Spotkanie aktualne? Kto będzie pełnił rolę gospodarza? tez jak by co już czekam nick tieroo ;-) ale ot nic nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saks Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Kto jest gospodarzem i jaki jest jego login na skypie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja dopiero przed chwilą uśpiłam dziecko Jak spotkanie, doszło do skutku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Cześć Jak spotkanie, doszło do skutku? Chyba nie, siedzimy z Tieroo na skype i wybieramy dla mnie buty do biegania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Ja dopiero przed chwilą uśpiłam dziecko Jak spotkanie, doszło do skutku? na razie tylko ja i bielok jestesmy jak coś jestem dostępny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No i proszę. Ja myślałem że spotkanie na Skype było wczoraj więc dzisiaj zrobiłem spotkanie na czacie. A teraz widzę że Skype był dzisiaj i go przegapiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 No i proszę. Ja myślałem że spotkanie na Skype było wczoraj więc dzisiaj zrobiłem spotkanie na czacie. A teraz widzę że Skype był dzisiaj i go przegapiłem nic nie straciłeś , według moich informacji po prostu go nie było, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 1 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dałem ciała! Dopiero teraz się obudziłem Przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesoly Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Może dzisiaj? Będę gdzieś od 20 dostępny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Cześć Może dzisiaj? Będę gdzieś od 20 dostępny. No, ja mogę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 to i ja będę. Wczoraj mnie nie było bo komputer stał w warzelni a tam nie ma neta. Mam o czym opowiadać, bo wczoraj był rozruch nowej warzelni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 komputer stał w warzelni a tam nie ma neta. Koniec świata! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 komputer stał w warzelni a tam nie ma neta. Koniec świata! w planach było żeby Mahomet przyszedł do góry, ale musiała góra przyjść do Mahometa. Musiałbym parę ładnych metrów kabla przeciągnąć żeby mieć tam net a na razie mam ważniejsze rzeczy na głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 Znaczy Wiktorze komputerowe sterowanie procesem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2011 znaczy się zbieranie danych ze sterownika Bolka. Musze przyznać ze fajna zabawka, jedyny minus to mycie. Ale głowa nie jest od parady i na to coś wymyślimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi