elroy Opublikowano 28 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2009 uaktualnienie: arkadiuszmakarenko adanjan mark33brow bieloczysko jejski elroyski themaincrushersweeperofthesystem (takijiro ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Cześć. Ja będe tylko pod warunkiem że uda mi sie wrócić z II zmiany na czas, oraz jako słuchający bo mikrofonu nie posiadam .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Cześć. Ja będe tylko pod warunkiem że uda mi sie wrócić z II zmiany na czas, oraz jako słuchający bo mikrofonu nie posiadam .... Ja jeszcze też nie, jeśli się nie dorobię do czwartku to będę nadawał z komórki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Zainstalowałem oprogramowanie do przechwytywania dźwięku ze Skype, więc pytanie brzmi czy nagrywać konferencje czy nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Nagrywać. Chętnie posłucham waszej gadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Też jestem za nagrywaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 niestety, wypadł mi jutro wyjazd do Gdańska (może wpadnę przy okazji do Balitica po słód ;-), jeśli będę miał neta w hotelu to wezmę udział w piwnej telekonferencji, jak nie to do następnego razu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 A tak technicznie, to jak należy przystąpić do konferencji ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 A tak technicznie, to jak należy przystąpić do konferencji ? generalnie o ile pamietam to dzwonisz do kogoś a potem dodajesz (zapraszasz) kolejnych uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takijiro Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Trzeba zaznaczyć wszystkie osoby jaki mają brać udział, kliknąć prawym i wybrać utwórz konwersację. Robi to jedna osoba a reszta akceptuje zaproszenia. Można też zapisać grupę, żeby nie tworzyć za każdym razem od początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adanjan Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Trzeba zaznaczyć wszystkie osoby jaki mają brać udział, kliknąć prawym i wybrać utwórz konwersację. Robi to jedna osoba a reszta akceptuje zaproszenia. Można też zapisać grupę, żeby nie tworzyć za każdym razem od początku. Faktycznie tak też działa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 29 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 Rozumiem i spróbowałem. W takim razie proszę wszystkich o punktualne odbieranie W przeciwnym wypadku, z tego co udało mi się wy testować, inicjujący konferencję będzie słyszał dość długo sygnał wybierania do osób których nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2009 No to zacznijmy punktualnie z osobami obecnymi na skype, reszta niech odzywa się na chat`cie by dołączyć ich do rozmowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Mój skype'owy nick to "artur_poz". Mogę się trochę spóźnić, ale raczej będę. Dzwońcie do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Konferencja w trakcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Konferencja w trakcie Mam nadzieję, że nagrywacie. Następnym razem proponuję późniejszą godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Dawaj nicka jeszcze jesteśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Dawaj nickajeszcze jesteśmy Dziś i tak już nie dam rady następnym razem postaram się być... może moje dziecko pójdzie wcześniej spać Napiszcie o czym rozmawialiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 WOW miło być prawie live. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takijiro Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Gadało się świetnie. Teraz oczekiwanie z niecierpliwością na następny raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Na szybko, bo pora późna : pomysł Makarona bardzo fajny i zdecydowanie wymaga rozwoju Konferencje będą cykliczne Dziękuję wszystkim za udział Dobranoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 No niestety nie będzie nagrania z rozmowy. Program pociął mi rozmowę po każdym dołączonym uczestniku, zatem mam pełno krótkich kawałków i nie wiem gdzie co się zaczyna, a gdzie kończy. Następnym razem znajde coś co nagra całość w 1 kawałku. Pozatym niestety wyszły problemy wynikające z jakości łącza poszczególnych uczestników. Ale generalnie przez ostatnią godzinę jakość była super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Cześć Byłem posłucahłem pół godziny i niestety z przyczyn rodzinnych musiałęm się rozłączyć Następnym razem postaram się włączyć do dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ja miałem trochę problemów technicznych, nastepnym razem lepiej się przygotuję. Mam pytanie co do działania skype - żeby zrobić konferencję, Makaron musi byc na linii? Myślę o czymś bardziej w stylu IRC - jak ktoś ma czas wieczorem, to sprawdza, czy ktoś siedzi na kanale i gadają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 31 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 No jedna osoba może tworzyć konferencje, czyli wymagany jest gospodarz, który dołącza nowych uczestników. Przecież widać status użytkowników skype, zawsze można sobie zorganizować mini konferencje Coder nie było Ciebie słychać, ale jak nas słyszałeś? Rwało czy słyszałeś normalnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi