smola Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Też używam dwuletniego, nawet lekko ponad, i pieni się porządnie. Nie miałem żadnych problemów, infekcji. Cyslavv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 15 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Mój ma 10 lat i pieni sie jak cholera Cyslavv 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyslavv Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Dziękuję Wam za info! W takim razie zostaje ze mną pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf78 Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Właśnie będę rozlewał piwo do butelek. Proszę wiedzieć czy przed Starsan użyć do fermentora z kranikiem i do butelek Oxi, a później Starsan. Czy 2 ml na 1 l roztworu starsan będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciezkicoswybrac Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 29 minut temu, Raf78 napisał(a): Właśnie będę rozlewał piwo do butelek. Proszę wiedzieć czy przed Starsan użyć do fermentora z kranikiem i do butelek Oxi, a później Starsan. Czy 2 ml na 1 l roztworu starsan będzie ok. Sam starsan wystarczy. Dawkowanie sprawdź na stronie sklepu, chociaż ja leję na oko i jeszcze żyję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 18 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2023 Właśnie będę rozlewał piwo do butelek. Proszę wiedzieć czy przed Starsan użyć do fermentora z kranikiem i do butelek Oxi, a później Starsan. Czy 2 ml na 1 l roztworu starsan będzie ok. Butelki mają być czyste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi