Marusia Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Też się zgłaszam. Zaraz zapytam w temacie o szkole w Grodzisku na b.biz, czy ktoś kamerą cyfrową będzie dysponował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No to jak się znajdzie miejsce dla mojej skromnej osoby to również jestem chętny.. ach to parcie na szkło... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Browar ogrodowy (choć w tym sezonie wszystkie warki pod dachem ) również dołączy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 ja także jestem chętny by dopowiedzieć pare słów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 no w sumie... ale muszę sprawdzić parametry w aparacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jeżeli gęba początkującego piwowara Wam sią przyda, to jestem do usług. Aparat nagrywa 640/480. Nie narzekam na jakość. Bądę musiał przesłać fotki Dori, żeby wybrała czy lepiej mi w wersji ogolonej czy nie. haha!! Kwestię dla mnie, jeżeli przejdę casting niech dobierze Kopyr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marusia Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Jeśli chodzi o mnie, co mogłabym mówić i zorganizować: - na pewno coś o nauczaniu innych - jutro na szkółce w Opolu może uda się coś nakręcić, dobrze by było, bo wtedy Art z Maggykiem od razu będą mogli wystąpić. Jeśli nie, to 23 sierpnia będzie znowu szkółka we Wro i do tej pory jakiegoś machera kamerowego znajdę - mój browar znajduje się w kuchni, na taborecie gazowym, mogę coś cyknąć, najwyżej pójdzie do odsiewu - w Grodzisku spot z nauczycielami i uczniami (dokształcamy się) - grupowy + słówko od zainteresowanych nauczycieli, czyli, mam nadzieję, wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 chętnie i ja coś powiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Też bym się pisał, jak coś jeszcze jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg-orio Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Witam Szacowne Towarzystwo, Podoba mi się ta akcja, to też chętnie do niego się przyłączę. Proszę o instrukcje co do mojej kwesti. Sugeruję aby każdy przygotował więcej jeden temat, po to aby montażysta mógł wybrać najatrakcyjniejsze kawałki do tego spotu. Pozdrawiam GK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Stasiek odgrażał się, że wpadnie w sobotę z kamerą. Przed kamerą trza jakoś wyglądać! Poszedłem więc do fryzjera (taka ściema, coby niektórym z Was zatkać usta). Niewiele pomogło. Fryjzer zadał niezłe pytanie: "Co robimy?" haaaha... - Grzywkę!!! (nie wyszło mu, z resztą może zobaczycie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ja też się piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ja też się piszę Ok. Proszę Cię bardzo. W-wa, Racławicka, na przeciwko bazarku. Ale tną równo. Na grzywkę nie licz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 6 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Ja też się piszę Ok. Proszę Cię bardzo. W-wa' date=' Racławicka, na przeciwko bazarku. Ale tną równo. Na grzywkę nie licz. [/quote'] Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 6 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Stasiek odgrażał się, że wpadnie w sobotę z kamerą. Przed kamerą trza jakoś wyglądać! Wpadłem, wpadłem... Pokręciliśmy trochę a i warka przy okazji uwarzona. Wyglądałeś bardzo dobrze. Może trochę tylko czasami się światło od grzywki odbijało za mocno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 7 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 [..]Wyglądałeś bardzo dobrze. Przez grzeczność nie zaprzeczę. Może trochę tylko czasami się światło od grzywki odbijało za mocno. Bo to trzeba było od Pani Żony puder jaki pożyczyć i rzucić na wysokie czoło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 12 Września 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) Dobra, nagrałem kilka czy kilkanaście minut, pomyłek, stęknięć, przejęzyczeń. Na humorystyczny spot "zza kulis" by się nadało. Na szczęście są inni aktorzy. Bardziej wyględni. Jutro jeszcze dogram coś z konsumpcją i w poniedziałek wyślę taśmę do pawelka33. Obejrzałem fragment z LSP. Wyszło tak se, bo straszny pogłos był w tej sali. Zobaczymy czy da się coś z tego wycisnąć. Także panowie i panie - do boju, a raczej do kamer. Żeby zmotywować aktorów wyznaczam termin nadsyłania materiałów do pawelka33 na 30. września. Jest jeszcze ponad 2 tygodnie, więc sądzę, że kto chce spokojnie zmieści się w terminie. Pochwalcie się, kto już coś nagrał. Edytowane 12 Września 2009 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Ja nagrałem i wysłałem kilka dni temu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Ja nagrałem i wysłałem kilka dni temu. Doszło! To już razem mam trzy nagrania. Czekam na następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 14 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2009 Hej, nagrywajta i wysyłajta ! Z tym, co jest to ludzie pomyślą, że w Polsce jest tylko 3 piwowarów domowych :o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Filmy już nadesłali 2artur2 kentaki Greg-orio darko To już 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) Dziś dotarły do mnie kolejne filmiki, tak więc lista wygląda następująco: 2artur2 kentaki Greg-orio darko Stasiek i Infam Wassyl To już 7 Ps. Stasiek i Infam, dzięki za załączniki. Dotarły całe i zdrowe, ale jeszcze nie widziałem ich na oczy, bo w Krakowie siedzę, a w Żorach żona odebrała i zameldowała Ps2. I właśnie w związku z tym, że przez 6 dni w tygodniu jestem w Krakowie, to proszę wszystkich, którzy chcą wysłać filmik pocztą czy kurierem (z załącznikiem ) na poniższy adres: TVN Paweł Kudliński ul. Płk. Dąbka 2 30-832 Kraków To jest adres firmy, a tam póki co spędzam najwięcej czasu Edytowane 17 Września 2009 przez pawelk3333 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 A czy można liczyć na taki mikro trailer? Uważam, ze zachęci to wiele osób do wysłania filmu (a na pewno zmobilizuje mnie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelk3333 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 A czy można liczyć na taki mikro trailer? Uważam, ze zachęci to wiele osób do wysłania filmu (a na pewno zmobilizuje mnie ) Można, ale pod koniec następnego tygodnia, bo wtedy jeszcze kilka zapowiedzianych przesyłek do mnie dotrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 A czy można liczyć na taki mikro trailer? Uważam' date=' ze zachęci to wiele osób do wysłania filmu (a na pewno zmobilizuje mnie )[/quote']Można, ale pod koniec następnego tygodnia, bo wtedy jeszcze kilka zapowiedzianych przesyłek do mnie dotrze to już będzie prawie koniec terminu nadsyłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi