coder Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Palikot na Prezydenta ;) , wtedy każdy alkohol będzie można produkować i sprzedawać w całkiem przyzwoitych ilościach... Lepiej, żeby popracował nad ustawodawstwem, tam się kreuje prawo. Gdyby tak był przewodniczącym jakiejś komisji semowej to wszystko ruszyłoby z kopyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 24 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Palikot na Prezydenta ;) ' date=' wtedy każdy alkohol będzie można produkować i sprzedawać w całkiem przyzwoitych ilościach...[/quote']Lepiej, żeby popracował nad ustawodawstwem, tam się kreuje prawo. Gdyby tak był przewodniczącym jakiejś komisji semowej to wszystko ruszyłoby z kopyta Myślę, że w naszym (polskim) przypadku jednak pierwsze skrzypce gra inicjatywa ustawodawcza rządu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Palikot na Prezydenta :) ' date=' wtedy każdy alkohol będzie można produkować i sprzedawać w całkiem przyzwoitych ilościach...[/quote']Lepiej, żeby popracował nad ustawodawstwem, tam się kreuje prawo. Gdyby tak był przewodniczącym jakiejś komisji semowej to wszystko ruszyłoby z kopyta Ależ był (a może jeszcze jest? nie wiem) przewodniczącym komisji Przyjazne Państwo. Jakoś nie widzę efektów działania tej komisji.. Ale się oftop zrobił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Chyba był, ale co za różnica i tak nic nie zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Właśnie w ramach komisji Przyjazne państwo chciał wprowadzić projekt legalizacji produkcji "księżycówy". Nie powiedziane,że tak się nie stanie,ale na pewno nie w wersji pierwotnej posła P. ponieważ inni posłowie nie zgadzają się na ilość proponowaną prze Pana P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Wszystkie ustawy ida do konsultacji do ministerstw. A tam wiadomo, urzędasy nie pozwolą zabrać sobie roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Wszystkie ustawy ida do konsultacji do ministerstw. A tam wiadomo, urzędasy nie pozwolą zabrać sobie roboty. Niestety w tym kraju nie robi się nic, aby cokolwiek zrobić dla ludzi, żeby ludziom ułatwić życie. Dlatego piwinny być okręgi wyborcze jednomandatowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargh Opublikowano 24 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2010 Wszystkie ustawy ida do konsultacji do ministerstw. A tam wiadomo, urzędasy nie pozwolą zabrać sobie roboty. Otóż to, stąd pozorna nieudolność Przyjaznego Państwa. Oni tylko zgłaszają projekty, reszta w rękach urzędasów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 (edytowane) Holenderska gildia Deltabrouwers w polskim sklepie na degustacji polskich "piw". Podesłałem im info o naszym filmie z informacją, że są fajniejsze piwa w Polsce Edytowane 27 Lutego 2010 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Już wczoraj, spot przekroczył 50000 odsłon na YT, a stan na dzisiaj po miesiącu od premiery: 50157 views . Wszystkim twórcom i uczestnikom spotu jeszcze raz gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 4 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Już wczoraj, spot przekroczył 50000 odsłon na YT, a stan na dzisiaj po miesiącu od premiery: 50157 views . Wszystkim twórcom i uczestnikom spotu jeszcze raz gratuluję Do tego trzeba jeszcze dodać 2886 odsłon wersji z angielskimi napisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 kopyr nie myślisz juz o spocie Jestem piwowarem vol 2 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 kopyr nie myślisz juz o spocie Jestem piwowarem vol 2 ? dla tych którym nie chciało się wysłać filmu za pierwszym razem :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 kopyr nie myślisz juz o spocie Jestem piwowarem vol 2 ? Chłopie, chcesz mnie zarżnąć? Pół roku ciężkiej harówy... Zresztą sequele zawsze są gorsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 31 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 tak mi sie dzisiaj poszukało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi