amap Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 trochę jazzu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 DIO \mm/ ^-^ \mm/ [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Witam Swieć Panie nad Jego duszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaplos90 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A byłeś Kaplos na 33 urodzinach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 A teraz takie co nie co www.youtube.com/watch?v=tvn4CguEbfs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaplos90 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 byłem na 33 urodzinach chłopak mojej mamy jedzi z nimi jusz 20 lat jest ich oświetleńiowem wiec zawsze mam wejście daromowe zawsze cos pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 byłem na 33 urodzinach chłopak mojej mamy z nimi jusz 20 lat jest ich oświetleńiowem wiec zawsze mam wejście daromowe zawsze cos pomogę Się mi zdaje ,ze jesteś po kilku pifkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Jak gotować to z profesjonalistami.Temat przede wszystkim dla Agnieszki L www.youtube.com/watch?v=-DqmWp6q_Yo&list=SPnUAzdHX-dGibZtyQyRSRF0o4mAA91Ejl Edytowane 24 Lutego 2013 przez crocco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Nastoletni amisz pojechał z ojcem do centrum handlowego. Wnętrze galerii kompletnie ich zaskakuje. Wszystko jest wspaniałe i lśniące, ale największe wrażenie robią na nich dwie srebrne ściany, które to otwierają się i zamykają. Syn pyta: -Co to jest, tato? Ojciec, jako że nigdy wcześniej nie widział windy, nie jest w stanie odpowiedzieć: -Diabli wiedzą... Kiedy tak zachwycają się tym niezwykłym widokiem, podjeżdża kobieta na wózku inwalidzkim, naciska przycisk, srebrne ściany natychmiast się otwierają, kobieta wjeżdża do środka, a ściany zamykają się za nią. Po chwili srebrne ściany znowu się otwierają, a ze środka wyłania się piękna 20-letnia blondyna... Ojciec, nie spuszczając z niej wzroku krzyczy do syna: -Biegnij po matkę!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bączek Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Czeska dechovka i jedna z bardziej znanych polek z piwem. No,wiem, że to nie czas oktoberfestów ale zaliczyłem w piątek czeski ples i te konie łażą i łażą za mną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Nick forumowego kolegi przypomniał mi jak dostałem kiedyś od kumpeli w liceum (o qqqurna ale to było dawno...93-94?... nieważne).... kasetę - 'oryginalną' (jak na tamte czasy).... Blood Ritual..... Samael... póżniej jeszcze wracałem do kapeli... http://www.youtube.com/watch?v=gwhRzf1eJUM Samael 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikhil Opublikowano 8 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Super wokal z Argentyny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 9 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 O,kurde,pomyliłem tematy w ostatnim wpisie. Ostatnio wracam do gigantów rocka z dawnego DDR,między innymi do nich www.youtube.com/watch?v=gE2Yub5RRg0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Od listopada nuce sobie taką piosenkę: [media] [/media] Samael 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samael Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 16 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Jak ktoś lubi harce na gitarce [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perf Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Nowa piosenka Deep Purple. Przeczepiła się do mnie, przypomina mi o lepszych czasach w muzyce. [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 stare ale... świetny teledysk, znakomity talent aktorski i tekst, muzyka też taka jaką lubię, po prostu kompletny artysta - lubię wracać do Henry'ego Bogodar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Osobiście wolę tę wersję: [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 19 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 20 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2013 nowa wersja [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi