Lill4My Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Witam serdecznie! Piszę pracę na temat domowego warzenia piwa. Temat jest niezmiernie interesujący, lecz aby uzupełnić obraz potrzebuję opinii doświadczonych Piwowarów. Byłabym bardzo wdzięczna za wypełnienie ankiety! Link: http://www.interanki...7bcf575a27cb4e3 Dziękuję bardzo! Pozdrawiam, Lill4My. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karczmarz Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Również się dołożyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Piszę pracę na temat domowego warzenia piwa. Można prosić o szczegóły tej pracy, gdzie, po co i dlaczego. Ewentualnie później proszę opublikować tutaj jej wyniki. Edytowane 11 Września 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lill4My Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dziękuję Wszytskim! Studiuję kierunek Wzornictwo (Design jeśli ktoś woli), i jestem na etapie analizowania tematu, zbierania danych, aby w przyszłości udoskonalić bądź unowocześnić ten proces! Pragnę też zachęcić ludzi do domowego warzenia piwa, gdyż uważam że to świetne hobby, a w dzisiajszych czasach komputeryzacja nie wpływa korzystnie na rozwój zainteresowań młodych ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Pragnę też zachęcić ludzi do domowego warzenia piwa Pomyśl także o Sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Też się dorzuciłem :-). W tej pracy chodzi o udoskonalenie zestawu do warzenia piwa czy cos? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lill4My Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 korzen16 - Moje pierwsze piwo już leżakuje w piwnicy amorph - tak, zgadza się korzen16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Zrób więc projekt kadzi zaciernej z mieszadłem za rozsądne pieniądze :-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 O Charles Bronson :-). Jak juz wszystkich przeankietujesz zamiescisz tutaj jakies wyniki z wnioskami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lill4My Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jeżeli tylko Macie takie życzenie to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Dorzuciłem swoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lill4My Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Jeżeli macie jakieś własne uwagi dotyczące tematu to bardzo proszę o podzielenie nimi ze mną w wiadomości prywatnej! Dziękuję za wypełnianie ankiety! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Pytania są tendencyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lill4My Opublikowano 11 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 PawelH- Które? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 PawelH- Które? Ankietę już wypełniłem i nie mogę do niej wrócić. Moim zdaniem jakiś błąd techniczy to możliwość dokonywania wielu wyborów przy pytaniu gdzie tak naprawdę można udzielić tylko jedną odpowiedź, np. ocena łatwo/trudno/bardzo trudno. Były takie pytania w tej ankiecie. Studiuję kierunek Wzornictwo (Design jeśli ktoś woli), i jestem na etapie analizowania tematu, zbierania danych, aby w przyszłości udoskonalić bądź unowocześnić ten proces! Poza tym nie kumam tego fragmentu Co ma wzornictwo do zbierania danych na temat piwowarów domowych? Jaki proces chcesz udoskonalić? Zbierania danych czy warzenia piwa? Pytania same w sobie były OK mój wpis, że pytanie są tendencyjne to aluzja do jednego filmu. Mam nadzieje, że wiesz do którego Może takie czasy, ale czuje że tutaj ktoś coś kręci, kombinuje i nie chce powiedzieć całej prawdy Ankietę jednak wypełniłem zgodnie z moją klauzulą sumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafek00 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Poszło i ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Masz moje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyko Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Ankietę wypełniłem choć jej konstrukcja jest dość tajemnicza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamyślony Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 Również wypełniłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 wypełniłem chociaż nie czuję z tego specjalnej satysfakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Wypełniłem - a co! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi