Jump to content

Ankieta- domowe warzenie piwa

Lill4My

Recommended Posts

Piszę pracę na temat domowego warzenia piwa.

Można prosić o szczegóły tej pracy, gdzie, po co i dlaczego.

Ewentualnie później proszę opublikować tutaj jej wyniki.

Edited by WiHuRa

Dziękuję Wszytskim!

Studiuję kierunek Wzornictwo (Design jeśli ktoś woli), i jestem na etapie analizowania tematu, zbierania danych, aby w przyszłości udoskonalić bądź unowocześnić ten proces! Pragnę też zachęcić ludzi do domowego warzenia piwa, gdyż uważam że to świetne hobby, a w dzisiajszych czasach komputeryzacja nie wpływa korzystnie na rozwój zainteresowań młodych ludzi :(

PawelH- Które?

Ankietę już wypełniłem i nie mogę do niej wrócić.

Moim zdaniem jakiś błąd techniczy to możliwość dokonywania wielu wyborów przy pytaniu gdzie tak naprawdę można udzielić tylko jedną odpowiedź, np. ocena łatwo/trudno/bardzo trudno. Były takie pytania w tej ankiecie.

Studiuję kierunek Wzornictwo (Design jeśli ktoś woli), i jestem na etapie analizowania tematu, zbierania danych, aby w przyszłości udoskonalić bądź unowocześnić ten proces!

Poza tym nie kumam tego fragmentu :) Co ma wzornictwo do zbierania danych na temat piwowarów domowych? Jaki proces chcesz udoskonalić? Zbierania danych czy warzenia piwa?

Pytania same w sobie były OK :) mój wpis, że pytanie są tendencyjne to aluzja do jednego filmu. Mam nadzieje, że wiesz do którego ;)

Może takie czasy, ale czuje że tutaj ktoś coś kręci, kombinuje i nie chce powiedzieć całej prawdy ;) Ankietę jednak wypełniłem zgodnie z moją klauzulą sumienia :)