FurioSan Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Łapówek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zywiec79 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Łapówek:) Twoje weszło do finału . Przypadek ??? FurioSan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konus Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 I wszystko wyszło na jaw Furio! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Eh nie udało się tym razem Powodzenia finalistom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KillianDark Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Jak tam wyniki, ma ktoś jakieś info o czekoladowych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Jak tam wyniki, ma ktoś jakieś info o czekoladowych? I kiedy będą metryczki Edytowane 14 Marca 2015 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Emocje sięgają zenitu? No to ogłaszamy: Czekoladowe 1. Tomasz Biskup 38 pkt. (nagroda specjalna, Wyszak) 2. Dawid Warszycki 37,8 3. Jakub Skotarczak 36,6 4. Agnieszka Lipińska 35,6 (nagroda spec. Szczecin) 5. Wojciech Gasek 34 6. Wojciech Trześniowski 33,2 7. Konrad Sworowski 31,8 8. Przemysław Urbański 26 9. Bartłomiej Błażejewski 24,8 10. Filip Beifus 22 11. Andrzej, Iwona Miler 20 Rauchbock 1. Robert Gumieniak 43 (nagroda specjalna) 2. Mariusz Bystryk 38 3. Karol Kaniewski 30 4. Przemysław Nowicki 28,5 5. Filip Mazur 27 6. Mariusz Karpiński 25,75 7. Mateusz Malik 24,25 8. Leszek Jasiński 23,5 9. Tomasz Biskup 21,5 10. Sebastian Pampuch 19,75 11. Paweł Żywiecki 16,75 12. Aleksander Harhaj 16 Dyniowe 1. Jacek Stachowski 33,8 2. Mariusz Bystryk 32,8 3. Bartłomiej Michałuszko 29,4 4. Michał Stefaniak 28,8 5. Paweł Żywiecki 27,2 6. Paweł Teodorczyk, Paweł Swidniewicz 27 7. Zbigniew Hajdyła 26,4 7. Maciej Krynicki, Paweł Ziębowicz 26,4 8. Maciej Osiński 26,2 9. Michał Barancewicz 25,8 10. Artur Słowik 24,8 11. Sworowski,Pronobis,Nalepa 23,8 12. Łukasz Hałasik 20,6 13. Arkadiusz Wenta 17,2 Rye IPA 1. Grzegorz Durtan 41 2. Paweł Łopata 37,5 3. Maciej Krynicki, Paweł Ziębowicz 35,5 4. Andrzej Miler 27,25 5. Marcin Jędrzejewski 26 6. Marek Zdanowiczk 25 7. Bartłomiej Tętlewicz 23,25 8. Łukasz Rymkiewicz 19,5 9. Przemysław Godek, Przemysław Pietrzak 14,75 10. Łukasz Białas, Katarzyna Iżakowska 13,5 11. Bartłomiej Michałuszko 13,5 12. Arkadiusz Lewicki 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metalsrem Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Drugi konkurs i moje pierwsze podium, można dziś świętować:-) Gratulacje dla zwycięzców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Eh nie udało się tym razem Powodzenia finalistom AIPA Twoja byłaby na podium Oznacz recepturkę gwiazdką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordas Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Gratulacje dla zwycięzców, ale lepiej się czułem ze świadomością, że moje piwa (no dobra, dyniowe i rye były na tyle eksperymentalne, że zgłosiłem je tylko dlatego, że pod wpływem impulsu dokonałem opłaty ) nie przeszły eliminacji dopóty nie przeczytałem punktacji . Na domiar złego, nawet złodzieje którzy mi się do mojego piwnicznego magazynu piwa włamali przed finałem, którzy normalnie to i ogórki kradli, tak teraz nie zabrali nawet butelczyny, a jedynie jakieś butelki z szafy wyrzucili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leon Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Gratulacje dla Wszystkich Zwycięzców oraz Finalistów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Gratulacje dla najlepszych. Niestety sędziowie nie poznali się na moim dobrym piwie. No dobra będę się starał bardziej w przyszłym roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Niestety sędziowie nie poznali się na moim dobrym piwie. Zgłoś reklamację, niech powtórzą konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkan Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Trzecie miejsce dla mnie wynik super gratulacje dla wygranych! jacer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 15 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Gratulacje dla laureatów i wielkie podziękowania dla organizatorów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 15 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Niestety sędziowie nie poznali się na moim dobrym piwie.Zgłoś reklamację, niech powtórzą konkurs Powtórzymy, na pewno! Niestety dopiero za rok GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 18 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2015 Jeszcze raz dziękuję wszystkim serdecznie za udział. Część metryczek eliminacyjnych została rozesłana, resztę postaram się wysłać jeszcze dziś. Metryczki finałowe są opracowaniu, także proszę o cierpliwość i wyrozumiałość. Wysyłka nagród i dyplomów w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 26 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Rozesłałem metryczki finałowe Rauchbocka i Dyniowego. Proszę o sprawdzenie skrzynek mailowych (także spamu). Jeśli ktoś nie otrzymał, niech da mi znać na priv. Pozostałe kategorie są w opracowaniu u sędziów i powinnych być gotowe w najbliższych dniach. P.s. Metryczki eliminacyjne zostały już dawno rozesłane, także jeśli ktoś nie otrzymał, to patrz punkt pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Metryczki żytniego IPA również zostały rozesłane. Czekam jeszcze na Czekoladowe oraz na wyniki badań z Browaru Bosman. Jak tylko otrzymam, to od razu do was ślę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Nie za szybko? Zawyżysz poziom i później wszyscy będą chcieli 2 tygodnie po konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Jak na nasze standardy, to i tak wyjątkowo długo. Rozmiar konkursu i inne obowiązki nie pozwoliły niestety sporządzić metryczek szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryh Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Jak na nasze standardy, to i tak wyjątkowo długo. Rozmiar konkursu i inne obowiązki nie pozwoliły niestety sporządzić metryczek szybciej. Ja czekam jeszcze na metryczki i nagrody z konkursów zeszłorocznych więc tempo Szczecina faktycznie szokuje. Szokujcie tak co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbelt Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Wszystkie metryczki zostały rozesłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi