Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Dwa artykuły jak najbardziej pasujące do tego działu o nazwie "Piwowarskie wieści", w razie gdyby ktoś chciał skasować: http://polska.newswe...y,348694,1.html A tu artykuł sprzed prawie roku w zupełnie innym tonie: http://biznes.newswe...281781,1,2.html Oba w tym samym szmatławcu (żeby była jasność - nigdy nie wziąłem tego do ręki i nie wezmę, tylko ktoś mi o tym powiedział). Nie ma to jak komuś podpaść. Właściciele browarów rzemieślniczych powinni uważać, choćby jak nazywają swoje piwo, bo jeszcze nieopatrznie KOMUŚ podpadną w pędzie ku oryginalnym nazwom. Ja oczywiście od dzisiaj będę pił Ciechana tak często jak tylko się da. Edytowane 13 Października 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jak BRJ wypuści coś dobrego to kupię bez wzgledu na poglady wlasciciela. Tym bardziej z je podzielam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Przestałem pić piwa z tego browaru po numerach z GP, obecne wypowiedzi mnie utwierdzają o słuszności wyboru sebek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Ja oczywiście od dzisiaj będę pił Ciechana tak często jak tylko się da. Wydawać by się mogło że na tym forum ludzie będą się kierować przy wyborze piwa jego smakiem, a obecnie poziom piw BRJ leci na łeb na szyję A tak w ogóle to dałbyś sobie już spokój z tematami podszytymi polityką na tym forum, to jest forum piwowarów domowych, takie posty to możesz pisać na dziesiątkach innych portali, oszczędził byś nam (przynajmniej mnie) już tego. Edytowane 13 Października 2014 przez kantor WiHuRa i bart3q 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Czy wy widzicie wszędzie politykę? Temat jest o piwowarstwie i browarze, od którego większość z was zaczynało odtruwanie się po Żywcu i Tyskim, więc o co chodzi? A może to jest tak, że jak temat jest niewygodny, to na tym forum pisze się "POLITYKA" i już temat jest zakwalifikowany jako temat drażliwy, którym nie wolno się zajmować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jake zjedz snickersa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Nie uważam się za gwiazdę. Edytowane 13 Października 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) ...i przestań gwiazdorzyć! To nie jest temat o browarze i piwach z tego browaru, tylko o poglądach jego właściciela. Żeby był na temat powinieneś coś napisać o obecnym (niezbyt wysokim ) poziomie piw z BRJ? Edytowane 13 Października 2014 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) ...i przestań gwiazdorzyć! To nie jest temat o browarze i piwach z tego browaru, tylko o poglądach jego właściciela. Żeby był na temat powinieneś coś napisać o obecnym (niezbyt wysokim ) poziomie piw z BRJ? Ja piję tylko Ciechana Wybornego, dawniej jeszcze Mocnego i cały czas trzyma poziom. I to jest temat o tym, jak byle zboki mogą zniszczyć kultowe dla wielu piwo, a wy patrzycie i jeszcze macie pretensje, że ktoś o tym napisał. Założę się, że zaraz pojawi się tam kontrola skarbowa, a potem ABW. Edytowane 13 Października 2014 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 BRJ zmienił grupę docelową konsumentów ,gadając różne rzeczy ma darmową reklamą,bo jak mówi stare porzekadło "nie ważnej jak,ważne że by o tobie mówili " kantor 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Widać także jak na dłoni podwójne standardy w dziennikarstwie. Coś co jednak każdego powinno interesować. Bo media to podobno są obiektywne Ludzie czytajo, a potem mają zryte banie bardziej niż po maratonie z RISami Warto się zastanowić czy ktoś nam nie wciska manipulacyjnej propagandy. Na jakikolwiek temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Bo media to podobno są obiektywne Buahahahahhaaha Warto się zastanowić czy ktoś nam nie wciska manipulacyjnej propagandy. Na jakikolwiek temat. A nie lepiej to olać? Edytowane 13 Października 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ludzie czytajo ale nie rozumiom co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Jake zjedz snickersa Może Żywca albo Tyskie z butelki na jeden łyk? Forumowy Pier Celis zaczął kiedyś mącić (nowe szaty króla) i to zamieszanie trwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 A tak w ogóle to dałbyś sobie już spokój z tematami podszytymi polityką na tym forum, to jest forum piwowarów domowych, takie posty to możesz pisać na dziesiątkach innych portali, oszczędził byś nam już tego. To pewnie wynika z problemu wielu ludzi, a już na pewno większości polaków - przekonaniu że jest się wyjątkowym a wokół sami debile. Jake czerpie informacje tylko z niezależnych, sprawdzonych źródeł które mówią tylko prawdę, a reszta baranów karmi się wybiórczą, faktem i tefałenem. Wprowadzanie tzw. zdrowego fermentu w dowolne miejsce w przestrzeni publicznej to misja - bycie nielubianym to poświęcenie jakie Jake jest w stanie przyjąć na klatę, dać się przybić do krzyża. Nieważne ile osób wkurwi, niejednoznacznie insynuując że nie są w stanie ogarnąć czegoś poza swoim obejściem go nie interesuje, ponieważ takich ludzi jest przecież strasznie mało. A że, wbrew kolejnym wynikom wyborów, jest ich więcej niż mogłoby się wydawać? A gdzie tam - statystyka, głupcze! Nie chcą moich głupot? A co oni wiedzą - przecież to barany... Fidel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Gdyby GW, TVN, czy inne "lewackie" media, któregoś dnia podały, że Unia Europejska na wniosek grup LGBT i feministycznych chce przyjąć dyrektywę zakazującą tatuowania sobie na czołach fallusów, to przed studiami tatuażu pojawiły by się długie kolejki niepokornych i niezależnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 A nie lepiej to olać? to? ten temat - jak najbardziej. ale polityką każdy powinien się interesować. żeby takie mendy jak np psl nie kolesiowali wszędzie i nie kradli gdzie popadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) Ja piję tylko Ciechana Wybornego, dawniej jeszcze Mocnego i cały czas trzyma poziom. To coś słabo wspierasz szefa BRJ I to jest temat o tym, jak byle zboki mogą zniszczyć kultowe dla wielu piwo Patrząc na poziom tych piw to ktoś rzeczywiście je niszczy, ale nie obrażajmy ich już Edytowane 13 Października 2014 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 13 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 A że, wbrew kolejnym wynikom wyborów, jest ich więcej niż mogłoby się wydawać? Teraz to pojechałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 to? No przeca zacytowałem co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 czy inne "lewackie" jest drugie określenie po wszystkich pochodnych od cebuli które wywołuje u mnie wkurw na osobę używających tych określeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 czy inne "lewackie" jest drugie określenie po wszystkich pochodnych od cebuli które wywołuje u mnie wkurw na osobę używających tych określeń tak się spiąłeś, że o interpunkcji zapomniałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 tak waliłem w klawisze że przecinak mi wypadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 (edytowane) że przecinak mi wypadł Przecinakiem w klawisze? Ciekawe jak wybierasz numer telefonu w komórce? Edytowane 13 Października 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 przecinak = przecinek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi