Enethion Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Ale za to fajny sprzęt posiadasz ;-) Poszło z Commodore 64 Ty też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dpiast Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Elektryk-oświetleniowiec w jednym z Wrocławskich teatrów. :-) Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skajo Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 Programowanie robotów przemysłowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kurt Opublikowano 14 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2017 (edytowane) e-autoparts.pl właściciel, programista,bazy danych Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 14 Marca 2017 przez Kurt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotmas Opublikowano 15 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2017 Papiernik, a precyzyjniej mówiąc mielarz na maszynie papierniczej. Ciepło, wilgotno, czyli tropiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszMyszyński Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ja to samo, co ten pan: e-prezes 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sredstvom Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ja to samo, co ten pan: Dzizus, ja pedole, kuwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszMyszyński Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Ja to samo, co ten pan: Dzizus, ja pedole, kuwa... No tak czasami w tym fachu jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 (edytowane) Ja to samo, co ten pan: Sam temat którym opowiadał bohater dotknął mnie dopiero kilka lat po tym jak go musiałem poznać w szkole. Dziś po niemal 20 latach nadal zaprząta umysł. Mimo, że czasem pełnię funkcję edukacyjną, to współczuję. Ciężki chleb. Edytowane 19 Kwietnia 2017 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidaol Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 W trakcie technikum - geodezja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrjus Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 W trakcie technikum - geodezja Zmieniaj zawód póki możesz. Coś o tym wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kouczan Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 Niestety, ale potwierdzam słowa przedmówcy. Ewakuuj się póki możesz Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidaol Opublikowano 4 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2017 (edytowane) Macie Panowie na myśli brak pracy ? Myślę że to zależy od regionu. Aczkolwiek i tak nie mam zamiaru iść w geodezję, mam całkiem inny pomysł na siebie no ale będąc w 3 klasie zmiana nie wchodzi w grę, więc ciągnę Edytowane 4 Maja 2017 przez dawidaol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Versaar Opublikowano 9 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Elektryk na kopalni, a po godzinach projektant w branży elektroenergetycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2017 A ja wyuczony pielęgniarz wykonywany parkieciarz/cykliniarz/montarzysta schodów drewnianych/montarzysta drzwi a w wolnych chwilach jeszcze nie zarobkowo spawacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanovich Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Skończyłem edukację muzyczną, więc w zasadzie jestem nauczycielem muzyki. A aktualnie studiuję realizacje dźwięku i pracuje w firmie zajmującej się teletechniką i systemami audiowizualnymi Edytowane 19 Maja 2017 przez xanovich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisQ Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Oj, jak dawno nikt tu nie pisał!:) Ja działam w branży BHP, ale od strony kierowniczej, nie szkoleniowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajaczeq Opublikowano 27 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2018 Policjant - informatyk Zespołu Łączności Komendy Stołecznej Policji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muran Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Z wykształcenia: informatyk Z zawodu i zamiłowania: kucharz Z zarobku: prowadzę punkt z efajkami Całe życie nie ma nudy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groszeq Opublikowano 11 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2018 Korposzczur. Obecnie zajmuję się budowaniem raportów i analiz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c64club Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Z zawodu: technik elektronik Z wykształcenia: brak (niedokończony informatyk) Z zamiłowania i dla zarobku: spawacz, elektronik, tokarz, mechanik pojazdowy, hydraulik, automatyk, prototypiarz, konstruktor, lakiernik, monter, stolarz, krawiec = Macgyver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c64club Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 (edytowane) Zdublowany. Edytowane 10 Grudnia 2018 przez c64club Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Z wykształcenia - mechatronik Zawod wykonywany - elektryk Z zamiłowania piwowar, konstruktor, mechanik, elektryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zegancio Opublikowano 24 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2019 mały trybik w amerykańskiej korpo produkującej ok 70% części do samolotów na naszym globie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burczas Opublikowano 25 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2019 Ja chwilowo z braku lepszego zajęcia, zarabiam na życie wytwarzając złotą lub srebrną biżuterię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi