Konus Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Wierz mi, że nas też języki świerzbią ;-) Ale nie piśniemy słówka przed ogłoszeniem wyników. A już miałem nadzieję, że coś wypłynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZZZabioreCiButy Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Ok znalazłem na FB. Wyniki dzisiaj o 19 Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez ZZZabioreCiButy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Wybaczcie lakoniczny komunikat, ale nadajemy prosto z imprezy Na stronie konkursu wyniki już są! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaal123 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Mało co nie dostałem zawału czytając wyniki konkursu. Nie spodziewałem się pierwszego miejsca :-) Niestety nie mogłem się osobiście zjawić na targach ponieważ byłem w pracy do 19 :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quba16 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Mało co nie dostałem zawału czytając wyniki konkursu. Nie spodziewałem się pierwszego miejsca :-) Niestety nie mogłem się osobiście zjawić na targach ponieważ byłem w pracy do 19 :-( Domyślam się, że to za tobą się znalazłem Gratulacje wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaal123 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Mało co nie dostałem zawału czytając wyniki konkursu. Nie spodziewałem się pierwszego miejsca :-) Niestety nie mogłem się osobiście zjawić na targach ponieważ byłem w pracy do 19 :-( Domyślam się, że to za tobą się znalazłem Gratulacje wszystkim Na to wygląda :-) Też gratuluje wszystkim :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 To ja zaraz za wami chłopaki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaal123 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 To ja zaraz za wami chłopaki . Moje gratulacje :-) Byłeś na targach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Dzięki i wzajemnie Nie, nie spodziewałem się jakiegokolwiek sukcesu bo to pierwszy konkurs, a z Lublina do Łodzi jest kawałek drogi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaal123 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2016 (edytowane) Dzięki i wzajemnie Nie, nie spodziewałem się jakiegokolwiek sukcesu bo to pierwszy konkurs, a z Lublina do Łodzi jest kawałek drogi . Ja też się nie spodziewałem takiego sukcesu, chociaż piwo wydawało się bardzo dobre. Niestety musiałem być w pracy i nie dotarłem do Łodzi. Może wymienimy się butelkami?? Edytowane 2 Kwietnia 2016 przez sebaal123 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Panowie, gratulacje! Uzupełniliśmy jeszcze stronę z wynikami o punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joonecky Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Niestety nie udało mi się zahaczyć o podium w żadnej kategorii następnym razem się uda Wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esesinho Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Pierwszy sukces ! Czyli moje piwo jednak da się wypić Gratulację dla reszty zwycięzców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joonecky Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Kiedy wyślecie metryczki finalistom? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ile w ogóle było zgłoszeń w poszczególnych kategoriach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaal123 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ile w ogóle było zgłoszeń w poszczególnych kategoriach? Dry Stour 39 piw Imperial IPA 44 piwa Monachijskie wygląda na to, że 9 piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wrzuciliśmy prezentację z targów, jest tam m.in. właśnie ta statystyka - liczby powyżej są prawidłowe http://www.slideshare.net/mateuszpapiernik/iii-dzki-konkurs-piw-domowych Metryczki mamy już gotowe w dwóch kategoriach, czekamy na jeszcze jedną. Jeśli nic nam nie stanie na przeszkodzie, powinniśmy do końca tygodnia lub na początku kolejnego mieć rozesłany komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaal123 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wrzuciliśmy prezentację z targów, jest tam m.in. właśnie ta statystyka - liczby powyżej są prawidłowe http://www.slideshare.net/mateuszpapiernik/iii-dzki-konkurs-piw-domowych Metryczki mamy już gotowe w dwóch kategoriach, czekamy na jeszcze jedną. Jeśli nic nam nie stanie na przeszkodzie, powinniśmy do końca tygodnia lub na początku kolejnego mieć rozesłany komplet. A jak wygląda odbiór dyplomów czy ewentualnie nagród? Pytam bo nigdy nie nie byłem w podobnej sytuacji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawel85 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Witam. Gratulacje dla wszystkich laureatów , a także dla wszystkich, którzy zdecydowali się wystartować w konkursie. Zgodnie z ustaleniami każdy laureat z poszczególnych kategorii może odbyć staż w Browarze Bierhalle Manufaktura. Polegał on będzie na spędzeniu całej zmiany w pracy z piwowarami podczas gotowania warki. W związku z tym, że produkcje piwa wykonujemy niemalże na bieżąco nie jestem w stanie przedstawić Wam jakiegoś planu gotowania. Dlatego też jeśli ktoś będzie zainteresowany taką wizytą proszę o kontakt do mnie przez priv. P.S. Medale dla laureatów, którzy nie mogli ich odebrać osobiście będą wysłane kurierem/pocztą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To ja jeszcze dodam, że lista laureatów z danymi adresowymi została przekazana Prezesowi ŁOT PSPD, który zajmie się wysyłką medali, a także przekaże listę laureatów i finalistów wszystkim sponsorom. Wszyscy laureaci mogą się również śmiało kontaktować bezpośrednio ze sponsorami celem odbioru nagród, by uniknąć niepotrzebnego głuchego telefonu. Wysyłki nagród rzeczowych będą realizowane bezpośrednio przez sponsorów, podobnie jak realizacja kuponów rabatowych i kont premium W razie jakichkolwiek nagrodowych pytań, również dotyczących możliwości uwarzenia zwycięskich piw i wizyty w Browarze Staropolskim, lub wszelkich wątpliwości proszę o bezpośredni kontakt z lodzki@pspd.org.pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Dostał już ktoś przesyłkę z nagrodami? Trochę czasu minęło i u mnie pusto, mimo, że wszystko zostało ustalone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Póki co tylko konto premium na browar.biz, z resztą cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1221 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Też dostałem konto jak na razie. Dostałem maila, że medale będą wysyłane w następnym tygodniu. Dla jasności, nie spinam się czy coś, tylko po prostu byłem ciekaw, czy moja przesyłka gdzieś zaginęła czy jak ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Papiernik Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Cześć! Upewniłem się u naszego zarządu, że na pewno wszystkie dane o zwycięzcach zostały przekazane do wszystkich sponsorów. W międzyczasie Brewness wrzuciło na swoim profilu na Facebooku prośbę o kontakt. Otrzymałem też informację od Bromaniaka, że będą wdzięczni za kontakt w sprawie wysyłek. Sądzę, że najrozsądniejszym wyjściem, jeżeli sponsorzy sami nie skontaktowali się jeszcze w temacie odbioru nagród, napisanie do nich i powołanie się na wyniki konkursu Prezesa ŁOT o jak najszybszą wysyłkę medali i nagród z Piwoszarni, za które jest odpowiedzialny - ale wszystkie wątpliwości dotyczące pozostałych nagród, m.in. w Browarze Staropolskim i Bierhalle, sam Prezes na pewno rozwieje. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi