GB... Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Dziś po ponad 116h wg GOG'a ukończyłem grę . Trochę mi zacinało ale dałem radę, W1i W2 były dużo lepiej zoptymalizowane. Ogólnie mogę powiedzieć, że warto zagrać, poczekam na dodatki (dwa w kpl) i pogram jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Spróbuj WOT-a ukończyć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalW Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 poczekam na dodatki (dwa w kpl) sobie poczekasz, na razie nie ma nawet daty premiery drugiego dodatku. Na marginesie, Wiedźmina 3 przeszedłem cztery razy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Spróbuj WOT-a ukończyć;D Raczej skończyć z WoT-em. Da się. Lary 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donicjusz Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 GB... Ty grasz w gry?? jestem zaskoczony pozytywnie oczywiście z Twoich postów wydawałeś się trochę sztywny, ale teraz moje zdanie o Tobie się zmienia na plus oczywiście.. Pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pijany Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Aktualnie też sobię odpalę W3, trafiają się jeszcze czasem ciekawe glitche . Fabuła jest ciekawa i duży plus otwarty świat z wuchtą questów:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 GB... Ty grasz w gry?? jestem zaskoczony pozytywnie oczywiście z Twoich postów wydawałeś się trochę sztywny, ale teraz moje zdanie o Tobie się zmienia na plus oczywiście.. Pozdrawiam... Mam wiele pozycji za sobą. Najlepiej wspominam FarCry 1 oraz Mafię 1 i Wieśka 1. Stalker Czyste niebo też nieźle wciągał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma44 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 A ja nie gram w gry a w Wieśka grałem we wszystkie części bo taki wciągający. Też generalnie polecam jak ktoś lubi klimaty fantasy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Dziś po ponad 116h wg GOG'a ukończyłem grę . Trochę mi zacinało ale dałem radę, W1i W2 były dużo lepiej zoptymalizowane. Ogólnie mogę powiedzieć, że warto zagrać, poczekam na dodatki (dwa w kpl) i pogram jeszcze. Oj to nie wina optymalizacji Mam około 250 h w Wieśka i nigdy nie miałem problemów z przycinaniem się jego Przeszedłem też dodatek dwukrotnie ogólnie wszystko na plus Czekam na ostatni dodatek - dla graczy pozycja obowiązkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Ja tam wolę mordować mutanty w Falloucie 3 (PS3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma44 Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Oj to nie wina optymalizacji Potwierdzam . U mnie nic nie zacinało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 21 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Najlepiej wspominam FarCry 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi