Jejski Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 IE to zło Dlatego używam linuxa Instalowałeś VLC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Mozilla nie śmiga, sposobem jejskiego napisało: materiał chwilowo niedostępny. Nie wiem jaki to sposób Jejskiego ale na mozilli na której obecnie pracuję DZIAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 w IE śmiga aż miło IE to zło a nawet zuo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 A co tam, pochwalę się Dziennik Zachodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 No Dorotko to się zaczęło. Życzę dużo cierpliwości coś o tym wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Piknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkos Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Piknie tez i na zdjeciu, no no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gargh Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 Cześć A tu nieco rozszerzona wersja tego artykułu: http://www.tf.pl/view.php?art=104370 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 A co tam, pochwalę się Dziennik Zachodni Chwal się dowoli, bo absolutnie zasłużenie. Czy jest szansa na wymianę któryś moich piwa za Twojego portera,którego próbowałem na festiwalu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 A co tam' date=' pochwalę się Dziennik Zachodni Chwal się dowoli, bo absolutnie zasłużenie. Czy jest szansa na wymianę któryś moich piwa za Twojego portera,którego próbowałem na festiwalu? Jasne, nie ma żadnego problemu Portera jeszcze kilka butelek mi zostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 To super!!! To jest pierwszy porter w zyciu, który mi smakował... Wracam do siebie do Poznania za 1,5 tyg zobaczę co mi zostało i napiszę na PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 To pewne - nie piłeś mojego. Ale!!! na naszym wewnętrznym panelu degustacyjnym porter DORI wyprzedził mojego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 To pewne - nie piłeś mojego.Ale!!! na naszym wewnętrznym panelu degustacyjnym porter DORI wyprzedził mojego. Niestety nie miałem okazji, ale równie chętnie zamienię się, prawdopodobnie, na moje pszenice (chyba tylko te mi został). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 To pewne - nie piłeś mojego.Ale!!! na naszym wewnętrznym panelu degustacyjnym porter DORI wyprzedził mojego. Niestety nie miałem okazji' date=' ale równie chętnie zamienię się, prawdopodobnie, na moje pszenice (chyba tylko te mi został).[/quote'] Mistrz Wena nie lubi pszenicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Mistrz Wena nie lubi pszenicy. To się w najbliższym czasie portera weny nie napije... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Przyjedź do mnie to się napijesz. Pszenicy nie musisz przywozić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ok, super, czekam na informacje, mi dwa razy mówić nie musisz( pod warunkiem,że zmiany w mojej pracy we wrześniu nie przeszkodzą). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ok, super, czekam na informacje, mi dwa razy mówić nie musisz( pod warunkiem,że zmiany w mojej pracy we wrześniu nie przeszkodzą).Pozdrawiam. No jak nowy prezes da Ci awans to nie będziesz miał czasu dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Proszę dziś uruchomić odbiorniki TV o 17.00 TVP1 Teleexpress. Na 99% mnie tam zobaczycie, jeśli nie dziś to jutro Tylko nie śmiejcie się za bardzo ze ściemy którą odwaliłam z warzeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Czy może ktoś to nagrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Pewnie pojawi się na tej stronie http://www.tvp.info/teleexpress/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Proszę dziś uruchomić odbiorniki TV o 17.00 TVP1 Teleexpress. Na 99% mnie tam zobaczycie, jeśli nie dziś to jutro Tylko nie śmiejcie się za bardzo ze ściemy którą odwaliłam z warzeniem Ach ta sława... Teraz tylko czekać aż Dori pojawi się na rozkładówce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Mam nadzieję że dziś bo posłałem 100sms z informacją Tak więc dziś w przerwie meczu oglądamy Dori w TV - oglądalość wzrośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Mam nadzieję, że nie tylko będziesz warzyć ale i potrzymasz piwko w ręce (szef się ucieszy ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi