dori Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Mam nadzieję, że nie tylko będziesz warzyć ale i potrzymasz piwko w ręce (szef się ucieszy ). No co Ty, wyrwali mnie dziś ze snu, a przecież wiesz że rano nie piję Adaś nie szalej z tymi SMSami, bo ten mój występ może się okazać jakąś totalną porażką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ok' date=' super, czekam na informacje, mi dwa razy mówić nie musisz( pod warunkiem,że zmiany w mojej pracy we wrześniu nie przeszkodzą).Pozdrawiam.[/quote'] No jak nowy prezes da Ci awans to nie będziesz miał czasu dla siebie. Wiesz, w życiu pewne są tylko dwie rzeczy śmierc i podatki, a jak będzie za 2 miesiące czas pokaże... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Mam nadzieję' date=' że nie tylko będziesz warzyć ale i potrzymasz piwko w ręce (szef się ucieszy ).[/quote']No co Ty, wyrwali mnie dziś ze snu, a przecież wiesz że rano nie piję Adaś nie szalej z tymi SMSami, bo ten mój występ może się okazać jakąś totalną porażką dzięki tym sesemesom słupki oglądalności telewizji publicznej wzrosną dzięki pieron za przypomnienie czekam z niecierpliwością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 A ja wciąż czekam na potwierdzenie czy ten materiał dziś wyemitują :rolleyes: ... i tak siedzę w pracy więc nie obejrzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No co Ty, wyrwali mnie dziś ze snu, a przecież wiesz że rano nie piję Przecież z rana piwo jak śmietana. To wie nawet Twój szef tylko nie chce narazić się pani dyrektor popijając koncerniaki. Na dodatek po koncerniakach ma zgagę i mu kiełbasa nie smakuje. A ja wciąż czekam na potwierdzenie czy ten materiał dziś wyemitują :rolleyes: ... i tak siedzę w pracy więc nie obejrzę Za chwilę się okaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 dori będziesz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 A ja wciąż czekam na potwierdzenie czy ten materiał dziś wyemitują :rolleyes: ... i tak siedzę w pracy więc nie obejrzę Będzie. Była zajawka na początku teleexpresu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) zaraz za bronkiem i jarkiem byłaś w czołówce Edytowane 25 Czerwca 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 no i będzie, nawet w ramówce była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 zaraz za bronkiem i jarkiem byłaś w czołówce I za Obamą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Nooo, bardzo ładnie wypadłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) no to Dori powiedz szczerze co tam chmieliłaś w garnku - kawę zbożową? pełen profesjonalizm ale wycieli do minimum Edytowane 25 Czerwca 2010 przez josefik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 belgijską kawę zbożową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Mało ale fajnie. Gratulacje. Cieszę się że byłem w tej kuchni choć tylko popatrzeć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Sama Mistrzyni nie wie co leciało, bo właśnie dojeżdża do chaty. Mam nadzieję że szef widział dzisiejsze wydanie i jutro będzie premia (nie koniecznie samych produktów, które wytwarzają). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 można już odtwarzać do woli http://www.tvp.info/teleexpress/reportaze/pani-dorota-wie-jak-nawarzyc-piwa/2032492 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No to teraz obstawiam: Gala, Wysokie Obcasy i Twój Styl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No to teraz obstawiam: Gala, Wysokie Obcasy i Twój Styl. Skoro już opanowała nasze branżowe czasopisma życzę jej tego co obstawiasz, szczególnie jeśli by coś z tego miała. A już było by zajebiście gdyby powstała moda gospodyń (nie tylko wiejskich) gdzie warzyli by piwo swojej gorszej połowie i było podawane np. przed meczem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No to teraz obstawiam: Gala' date=' Wysokie Obcasy i Twój Styl. [/quote']Skoro już opanowała nasze branżowe czasopisma życzę jej tego co obstawiasz, szczególnie jeśli by coś z tego miała. A już było by zajebiście gdyby powstała moda gospodyń (nie tylko wiejskich) gdzie warzyli by piwo swojej gorszej połowie i było podawane np. przed meczem Taaak A "świat carlsberga" z reklamy to zwykłe slamsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) A już było by zajebiście gdyby powstała moda gospodyń (nie tylko wiejskich) gdzie warzyli by piwo swojej gorszej połowie i było podawane np. przed meczem Ja w przyszłości (jak będę na emeryturze ) mam zamiar zapisać się do Koła Gospodyń Wiejskich w mojej miejscowości. Będę starała się przekonać panie do warzenia piwa :) . Ale oczywiście mam nadzieję ,że panowie piwowarzy mi w tym pomogą :) . Edytowane 25 Czerwca 2010 przez Gabi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Cześć : Ja obstawiam że Dori robiła podpiwek Dorotko, super wyszłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 25 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Uprzedzałam, żebyście się nie nabijali z tego co warzę Dziwnie się jakoś siebie samą ogląda :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Do filmu robi się erzatz i podstawia dublerów.W tym wypadku Dori była w rzeczywistości a widz nie czuje zapachu ani smaku,widzi tylko czynność warzenia i to mu wyzwala wyobrażnie.Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Fajne fajne Szkoda, że tak krótkie, no ale w końcu to tele-express Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Dorota! Właśnie obejrzeliśmy z Agatą na sieci (brak TV;)) i wypadłaś super Oby jak najwięcej takich informacji w TV, a może zacznie się, coraz bardziej, zmieniać opinia o warzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi