wena Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No to teraz obstawiam: Gala, Wysokie Obcasy i Twój Styl. Chyba PLAYBOY więcej płacą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No to teraz obstawiam: Gala, Wysokie Obcasy i Twój Styl. Akurat Wysokie Obcasy to nie najgłupsze pismo - znalazłem tam kilka na prawdę super artykułów i szczerze tego życzę Dorotce aby tam się znalazła:) Chyba PLAYBOY więcej płacą. Ej Janek Janek - Playboye Ci chodzą po głowie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flood Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 No i powinna się zacząć teraz dyskusja, czy ten cały szum medialny, jak rok temu to dobrze czy źle. Dori - gratulacje - mnie też belgi coraz bardziej interesują i mam nadzieję powalczyć jeszcze - i rób swoje, według swojego uznania. pzdr flood Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 Ja uważam, że dobrze trzeba mówić o warzeniu piwa, bo w Polsce większość ludzi pije, a nie ma pojęcia jak piwo w ogóle powstaje. Może jak zobaczą Dori to na chwilę się zatrzymają i zastanowią nad tym jak powstaje piwo i że warto pić dobre piwo ja też zaczynam skłaniać się w stronę belgów. Na razie zrobiłem saisona, teraz kręcę starter na pszenicę a co będzie dalej to czas pokaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 No kurcze... Nie dali pogadać za dużo Ale i tak super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 http://www.rp.pl/artykul/9132,499463_Nawarzyc_piwa_w_kuchni_.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 http://www.rp.pl/artykul/9132,499463_Nawarzyc_piwa_w_kuchni_.html jak wygląda granulat słodowy? bo to chyba jakaś nowość jeszcze się z tym nie spotkałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Mnie też, przy tak zwanej okazji, wrzucili w parę miejsc. Oto jedno: http://express.bydgoski.pl/look/article_druk.tpl?IdLanguage=17&IdPublication=2&NrIssue=1548&NrSection=210&NrArticle=174710&IdTag=12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrój Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Czy ktoś tu panuje nad adekwatnością tytułu wątku do treści postów ?!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 widzę i grzmię...dotrę do domu,to zrobię porządek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 No to teraz obstawiam: Gala' date=' Wysokie Obcasy i Twój Styl. [/quote']Akurat Wysokie Obcasy to nie najgłupsze pismo - znalazłem tam kilka na prawdę super artykułów i szczerze tego życzę Dorotce aby tam się znalazła:) Nie no, myslę że te pisma same sie odezwą. Nie pisałem tego złośliwie. Marusia już była w Wysokich Obcasach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Uważam, że czym więcej nawet drobnych artykułów tym lepiej dla piwowarstwa domowego. Coraz więcej ludzi się o tym dowiaduje. Niestety tylko nieliczni mogą tego skosztować, ale może się to zmieni w przyszłości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8086796.html ...i wyszło, że piwo można uwarzyć w butelce po wodzie mineralnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 http://katowice.gazeta.pl/katowice/1,35019,8086796.html ...i wyszło, że piwo można uwarzyć w butelce po wodzie mineralnej Malo sensowne, ale technicznie mozliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Coś ty mu Dori naopowiadała????!!! Bój się Boga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Nawet komentować nie będę, jak to dziś rano przeczytałam to się załamałam Mam nauczkę na przyszłość, nie ulegać presji czasu i wymuszać autoryzację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Dorota po pierwsze gratulacje - już jesteś na głównej w gazeta.pl A artykuł nie jest zły: - ma szansę zachęcić laika do zajrzenia na fora czy spróbowania; - natomiast osoby "ze środowiska" doskonale zdają sobie sprawę, jak warzysz i jakie jest Twoje podejście więc będą wiedziały, że jest to drobna fantazja autora artykułu trzymam kciuki za dalsze publikacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 "Doszło do sensacji. Po raz pierwszy w historii konkursu zwyciężyła kobieta, Dorota Chrapek z Pogwizdowa na Śląsku Cieszyńskim." Co to za sensacja, protestuje przeciwko zmaskulinizowaniu piwowarstwa domowego !!! ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 NO o autoryzacji już pisałem. Uniknąłem podobnych sensacji. Fantazja dziennikarzy nie zna granic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 2 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 NO o autoryzacji już pisałem. Uniknąłem podobnych sensacji. Fantazja dziennikarzy nie zna granic. Jasne, tylko zwróć uwagę, że to nawet nie był wywiad, a radosna twórczość... Mam nadzieję jednak że dzięki temu artykułowi, pomimo błędów, kilka osób zainteresuje się warzeniem piwa w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 NO o autoryzacji już pisałem. Uniknąłem podobnych sensacji. Fantazja dziennikarzy nie zna granic. Jasne' date=' tylko zwróć uwagę, że to nawet nie był wywiad, a radosna twórczość... Mam nadzieję jednak że dzięki temu artykułowi, pomimo błędów, kilka osób zainteresuje się warzeniem piwa w domu [/quote'] No, bardzo ładnie. A fantazja dziennikarzy - to trudno zmienić. Można próbować kontrolować poprzez autoryzację ale i tak nie będziemy mieli pewności. Jakiś czas temu ze Staśkiem udzieliliśmy wywiadu do Życia W-wy (jeśli dobrze pamiętam). Zastrzegłem autoryzację. Wyłapałem kilka kwiatków. Tylko, że później tekst poszedł do kolejnej korekty i pojawiły się nowe, dziwne niespodzianki, zamieszczone na łamach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 jakiś czas temu studenci i pracownicy PW otrzymali z góry polecenie, aby nie udzielać wywiadów tvn Warszawa. Spowodowane to było paskudnym reportażem, który zrobili o perfumach politechniki. Była w nim jakaś pani pracująca jako sprzątaczka, wypowiadająca się, że te perfumy pachną jak tani środek do mycia toalet (co jest niezgodne z prawdą) i podpisana była jako "wieloletni pracownik Politechniki Warszawskiej" tak jakby była jakąś panią profesor. No i takich akcji w tym reportażu było mnóstwo i potem długo tvn warszawa nie dostało żadnego wywiadu od nas.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Dziś znalazłam coś takiego http://modowo.pl/festiwal-birofilia-w-zywcu Tylko nawet nie wiem co mówię, bo nie mam głośników. Mam nadzieję, ze nie nagadałam jakiś bzdur... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Fajny reportaż Mówiłaś dobrze edit: i nawet mnie widać przez około 0.3 sekundy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 8 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Bardzo fajny reportaż. Oby tak dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi