wena Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja bym nie ryzykował z tą gęstwą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 27 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 Ja też nie ale takie drożdże są mocno kaloryczne i trzeba pilnować co by nie dać za dużo, bo zwierzaki będą leniwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 Dori znowu w Dzienniku Zachodnim! Zdjęcie jest niesamowite. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2010 zapewne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Absolutny hicior FAKT,21.10.2010 Wielki sukces domowego piwa! ŚLĄSK Mieszkanka beskidzkiego Pogwizdowa sama opracowała rewelacyjną recepturę piwa.Długo warzyła aromatyczny napój w domowym zaciszu,a gdy wreszcie przedstawiciel Brackich Browarów Zamkowych w Cieszynie spróbował chmielowego trunku,był zachwycony.Dlatego niedługo rozpocznie się jego produkcja.Dzięki temu smacznym piwem będą mogli raczyć się wszyscy mieszkańcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 hahahahaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Niech mi teraz nikt nie mówi, że media nie manipulują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 no przeca to był FAKT a nie jakieś tam inne dzienniki. Dla Dori oczywiście gratulacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rubezahl Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Teraz 'przedstawiciele' BBZ nie opędzą się od piwowarów posuwających im 'chmielowe trunki' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wogosz Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Dori, zdradź nam co przedstawiciel Brackich Browarów Zamkowych robił w Twoim domowym zaciszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Hahaha! Znaczy się miało miejsce coś o czym zawsze żartuję przy okazji konkursów. Miejsca przyznano i dyplomy wydrukowano jeszcze przed rozpoczęciem konkursu. Haha, ale pocisnęli. Rzetelność reporterska (sam dziś doświadczyłem czegoś w tym klimacie...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryush Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 (sam dziś doświadczyłem czegoś w tym klimacie...) Może warto, abyś rozwinął tę kwestię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Może warto, abyś rozwinął tę kwestię... To nie temat piwowarski. Ale jeśli chcesz... Ostatnie trzy wersy artykułu. http://nakielskiczas.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=391:brylant-w-koronie-dziejow&catid=34:gmina-nako&Itemid=57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hrapek Opublikowano 3 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Długo warzyła aromatyczny napój w domowym zaciszu Czyli jednak ˝długo warzone˝. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Czy może ktoś wrzucić skan tej perełki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Znaczy się miało miejsce coś o czym zawsze żartuję przy okazji konkursów. Miejsca przyznano i dyplomy wydrukowano jeszcze przed rozpoczęciem konkursu. No to z pyszna teraz mają się ci, co powątpiewali w spisek wokół sprawy GCh, który został zdemaskowany w wątku o KPD 2011 -> http://www.piwo.org/forum/p71623-01-11-2010-21-00-36.html#p71623 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Właśnie na TVP Wrocław w programie "M2 On i Ona" wystąpiła Marusia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 No to nasze kobitki cały czas w mediach. Tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Ciekaw jestem dlaczego doszukujecie się spisku w tym że Dori wygrała??? Panowie musicie się pogodzić z tym że kobieta wygrała... w czerwcu 2011 macie szanse się odegrać... Zazdrościcie sławy czy też kasy??? a jaka kasa to pewnie przeczytacie w jakieś gazecie:cool: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Janusz poczytaj wątek uważnie a nie tylko parę ostatnich postów, bo bzdury piszesz chłopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Śmiertelnie poważne traktowanie niektórych wątków na tym forum zwiększa podatność piwa na infekcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Śmiertelnie poważne traktowanie niektórych wątków na tym forum zwiększa podatność piwa na infekcje. B O S K A M A K S Y M A ! ! ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Wydaje mi się że każdy dobry żart ma swój koniec... bo po pewnym czasie staje się nudny i mało przyjemny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 W tym wątku mało co jest napisane, ale w Festiwal Piwowarów 2011 / IX Konkurs Piw Domowych - spekulacje jest tego ogrom. Dodam, że miałem już coś pisać na ten temat głupich spekulacji dla kogo jest GC, ale odpuściłem gdyż nie mam zamiaru karmić trola. Jeśli to są jaja to powiem szczerze że dla obecnego GC czyli Dori pewnie nie jest to sytuacja do śmiechu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Wydaje mi się że każdy dobry żart ma swój koniec... bo po pewnym czasie staje się nudny i mało przyjemny... Jak mawia marszałek Jurek żarty powinny być krótkie. Dla rozładowania atmosfery polecam przypomnienie tego kultowego materiału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi