gesio0 Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 No proszę. Dori znów w Dzienniku Zachodnim. Tym razem w dodatku cieszyńskim. Co za popularność. Tylko pozazdrościć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 No cóż, Dori zasze była gwiazdą na naszym forum, a że Nasza gwiazda rozbłysła to glośnio o niej w mediach. I bardzo dobrze i oby tak dalej. Ps pewnie będzie jeszcze głośniej i niech tak będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 20 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Co za popularność. Tylko pozazdrościć. Kiedyś mówiło się, że o człowieku powinni napisać w gazecie tylko jeden raz, gdy zamieszczą nekrolog. W innych wypadkach to źle świadczyło o człowieku. Ale to było dawno ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacki Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 http://www.tvs.pl/informacje/31474/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 http://www.gazetacodzienna.pl/foto.php?p=foto_dnia&d=2010-12-08 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 W Food Service piśmie branżowym dla HoReCa, w rubryce Wokół baru, artykuł dori pt."Piwna nisza". Przekrojowy, głównie o stylach piwa oraz zdrowotnych aspektach picia piwa, dla nas nihil novi, dla laików myślę, że interesujący. Brawo dori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 O piwowarstwie domowym raptem wspomniane, ale wypowiadają się luminarze naszej domowo-piwowarskiej sceny (Kopyr i nasz nieoceniony elroy) -> http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90439,8931027,Nawarzyles__To_wypij_.html Kopyr mianowany wiceprezesem PSPD przebija się do mediów niczym taran. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ciekawy artykuł tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Ciekawy artykuł tu Ale czy to o piwowarstwie domowym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ro_y Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 (edytowane) Może i nie o piwowarstwie domowym, ale o zdrowotności, i zaletach złotego napoju. Nie zuważyłem wątku o piwie na odchudzanie, gdzie Szoop007 już o tym napisał. Nipotrzebne dublowanie. Edytowane 14 Stycznia 2011 przez ro_y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 O piwowarstwie domowym raptem wspomniane, ale wypowiadają się luminarze naszej domowo-piwowarskiej sceny (Kopyr i nasz nieoceniony elroy) -> http://gazetapraca.pl/gazetapraca/1,90439,8931027,Nawarzyles__To_wypij_.html Kopyr mianowany wiceprezesem PSPD przebija się do mediów niczym taran. A dlaczego mianowany, chyba raczej wybrany. To zabrzmiało, jakby mnie w czarnej teczce z Warszawy przywieźli. :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Mianowany wiceprezesem w tym artykule. Z takim tytułem to można podbić świat. I od razu my wszyscy czujemy się poważniej, nie jak jacyś trolle upaprani młótem, z paluchami klejącymi się od brzeczki, z których śmieją się dzieci sąsiadów. Przynajmniej ja się czuję poważniej. "Mamy własne stowarzyszenie, z oficjalnym zarządem i prezesami - i nie zawahamy się go użyć!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 Mianowany wiceprezesem w tym artykule. Z takim tytułem to można podbić świat. Przynajmniej wiedzą z kim tańczą. Swoją drogą, zaznaczałem, że proszę o możliwość zerknięcia przed opublikowaniem, żeby uniknąć baboli, ale pani Sonia, mimo zapowiedzi, że oczywiście, niestety nie skorzystała. Ze skutkiem opłakanym. Cóż dobrze, że nazwiska nie przekręcili. Z tymi głównymi nagrodami, już trochę fantazja poniosła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkc Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 na wypadek, gdy ktoś z szacownego grona nie czytał Forbes między kolejnymi warkami:cool2: http://www.forbes.pl/artykuly/sekcje/strategie/zemsta-maluchow,9558,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ale to nie o piwowarstwie domowym :rolleyes: Wystarczy, że na browar.biz jest prasówka. Po co dwa razy powielać to samo???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ale to nie o piwowarstwie domowym :rolleyes: Wystarczy, że na browar.biz jest prasówka. Po co dwa razy powielać to samo???? Bo nie każdy regularnie czyta browar.biz? Np. ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumin Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 na wypadek, gdy ktoś z szacownego grona nie czytał Forbes między kolejnymi warkami To jest dobre (podkreślenie moje): Grupa Żywiec właśnie wprowadza na rynek piwo Brackie w odmianie pale ale. Warzone jest podobno zgodnie z domową recepturą, przy użyciu czterech słodów z Niemiec, specjalnego szczepu drożdży ze Stanów Zjednoczonych oraz dwóch rodzajów chmielu z Polski. Leżakuje przez 40 dni. Smak ocenią konsumenci, choć z pewnością na pierwszy rzut oka coraz trudniej będzie im odróżnić piwa z małych browarów od koncernowych produkcji podszywających się pod produkcję chałupniczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaGacek Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Uwaga uwaga właśnie na discovery pokazują film o warzeniu piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Na którym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
earl Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 już po Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 No to fajnie było ..... hee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 To jest dobre (podkreślenie moje): Grupa Żywiec właśnie wprowadza na rynek piwo Brackie w odmianie pale ale. Warzone jest podobno zgodnie z domową recepturą, przy użyciu czterech słodów z Niemiec, specjalnego szczepu drożdży ze Stanów Zjednoczonych oraz dwóch rodzajów chmielu z Polski. Leżakuje przez 40 dni. Smak ocenią konsumenci, choć z pewnością na pierwszy rzut oka coraz trudniej będzie im odróżnić piwa z małych browarów od koncernowych produkcji podszywających się pod produkcję chałupniczą. wczoraj robiłem zakupy w Strzegomiu , z rozmowy z miłą panią wynikało że żywiec bierze b.duże ilości słodu więc te cztery słody z niemiec hmm , ach ta prasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 wczoraj robiłem zakupy w Strzegomiu , z rozmowy z miłą panią wynikało że żywiec bierze b.duże ilości słoduwięc te cztery słody z niemiec hmm , ach ta prasa akurat do BPA było sprowadzane z Niemiec, więc się nie napinaj. :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Warzone jest podobno zgodnie z domową recepturą, przy użyciu czterech słodów z Niemiec, wczoraj robiłem zakupy w Strzegomiu , z rozmowy z miłą panią wynikało że żywiec bierze b.duże ilości słodu więc te cztery słody z niemiec hmm , ach ta prasa to o niemieckich słodach to jest a propos warzenia piwa Doroty a nie normalnej produkcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Kolejna promocja piwowarstwa domowego, 480 beczek po 5 litrów to koło 100 fermentorów, mają rozmach. Ciekawi mnie proces zacierania ekstraktu słodowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się