Szwed Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Brawo vettis fajnie się czytało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Bardzo fajny wywiad. Gratuluję. Wygranej oczywiście również gratuluję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 I ja gratuluję, do zobaczenia w Żywcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Tieroo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 No to nam się reklama rozwija. Bardzo dobrze. Więcej takich artykułów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 No proszę GRATULACJE .Tomek chętnie dał bym się zaprosić do Twojej piwniczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hasintus Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Wielkie brawa dla Tomka, rozkręca się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Brawo Tieroo, ale czepię się... szczególnie tego fragmentu Kiedy jest źle nalane?Jeśli mamy za dużo piany a już tragiczna jest ta zbitka: W Anglii piwo pije się bez piany. W Polsce takiej kultury jeszcze nam brakuje. Tieroo co Ci prości ludzie sobie po tym pomyślą?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Brawo Tieroo, ale czepię się... szczególnie tego fragmentu Kiedy jest źle nalane?Jeśli mamy za dużo piany a już tragiczna jest ta zbitka: W Anglii piwo pije się bez piany. W Polsce takiej kultury jeszcze nam brakuje. Tieroo co Ci prości ludzie sobie po tym pomyślą?? Wiedziałem że mogę liczyć na Ciebie Oryginalny tekst był 2 razy dłuższy. To co jest w gazecie jest mocno przesiane, jak to powiedział prowadzący wywiad, musimy pójść na jakiś kompromis. Ale za to udało się wywalczyć pierwszą stronę z napisem Polskie Stowarzyszenie Piwowarów Domowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 No proszę GRATULACJE .Tomek chętnie dał bym się zaprosić do Twojej piwniczki. A no zapraszam. A jeżeli się nie uda w ten sposób, a będziesz w Żywcu, to będę tam z dużą częścią swoich piw i zapraszam na degustacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 ładnie, ładnie. Przyjemnie się czyta. Ile redaktor wypił? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 No proszę GRATULACJE .Tomek chętnie dał bym się zaprosić do Twojej piwniczki. A no zapraszam. A jeżeli się nie uda w ten sposób' date=' a będziesz w Żywcu, to będę tam z dużą częścią swoich piw i zapraszam na degustacje [/quote'] Dzięki W Żywcu będę w sobotę i tez zabiorę swoje wyrobki. Chyba przyjadę z dziećmi do Krakowa na Lajkonika 30 czerwca http: //www.lajkonik.pl Mam nadzieję, że warto. Czy ktoś był już na tej imprezie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Nie tylko w Tomaszowie uzywa sie przeciekawego słowa: "chachmęcić". W Skoczowie równiez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Nie tylko w Tomaszowie uzywa sie przeciekawego słowa: "chachmęcić". W Skoczowie równiez. "Chachment" w starej Częstochowie również występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 U mnie występuje zachachmęcić, przynajmniej tak słyszałem. Brawo Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Fajny wywiad. W szybkim tempie, dobrze się czyta. Gratuluję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Fajny artykuł, tylko jedeo nie daje mi spokoju, jaki to angielski browar uwarzył piwo 50%? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Fajny artykuł, tylko jedeo nie daje mi spokoju, jaki to angielski browar uwarzył piwo 50%? Szkocki. BrewDog jego imię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Fajny artykuł' date=' tylko jedeo nie daje mi spokoju, jaki to angielski browar uwarzył piwo 50%?[/quote']Szkocki. BrewDog jego imię. No to teraz już wszytsko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merv Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 BrewDog zrobił piwo 41 ABV, ale słyszałem że już ktoś ich pobił. Ktoś wie, kto to? Link do BrewDoga: http://www.brewdog.com/sink_the_bismark Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Brew Dog wypuścił już piwo 55% - The ond of History. Odpowiedzią Holenderskiego browaru 't Koelschip było Start the future 60% ABV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 3 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Prawdę mówiąc piwa z Brew Doga poza wyjątkami są przeciętne. Ale w sumie swoje eksperymenty wykorzystali nieźle, mało kto interesujący się piwem chociaż trochę nie zna tego browaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Admiro mówi live na pokazie podczas konkursu, proszę się nie śmiać Z tym Bitterem mogłem dla spokoju dodać "niedostępne w 99% sklepów w Polsce" bo gdzieś tam się znajdzie, oczywiście wypowiedzi zostały pocięte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vettis Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nie śmieje się Fajnie się ogląda. "+" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 No to fajny materiał Jak zainteresowanie live ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi