jacer Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Można także zaznajomić się z wątkiem na naszym forum http://www.piwo.org/topic/1460-lista-castingowa-do-spotu-jestem-piwowarem-domowym/page__hl__%2Bjestem+%2Bpiwowarem+%2Bdomowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Można także zaznajomić się z wątkiem na naszym forum http://www.piwo.org/...owarem +domowym Jej! Aż trudno uwierzyć że to już minęło 3 lata od nakręcenia tego klipu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Czas na kolejną edycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 To była taka akcja ponad podziałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Czas na kolejną edycję Hehe jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Następna - "Jestem piwowarem rzemieślniczym" - będzie za 2 lata slotish 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 (edytowane) Fuj: http://finanse.wp.pl...,wiadomosc.html Edit: pomyliłem tematy, z piwowarstwem domowym to nie ma nic wspólnego. Edytowane 11 Października 2012 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacenty Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Przyznam, że z lekkim obrzydzeniem czytałem ten artykuł. Jednak jest w tym jakiś pozytyw, ludzie szukają czegoś nowego. A, że błądzą? W końcu trafią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Mnie się jednak wydaje, że to nie ludzie szukają czegoś nowego. Ludzie idą tylko za głupią modą kreowaną przez marketingowców. A jak widzę w kinie (bo telewizji nie oglądam) reklamę Lech Szencośtam to coś mi się robi. Przez cały PRL ludzie pili jasne lagery i byli szczęśliwi jak akurat dostali w sklepie Żywca czy Leżajska i im to wystarczało, bo nie było głupich mód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 100tys pln Tyle wystarczy żeby stworzyć nową modę. Dlatego nie oglądam reklam a piwo pije własne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 (edytowane) Nawet mniej. W branży mawiają, że wystarczy osiem osób piszących przez kilka tygodni po kilka godzin dziennie w internecie, aby wykreować opinię na dany temat. Nie na darmo pewna partia reżimowa, której nazwy nie wspomnę, płaci od każdego "słusznego" posta na portalach. Edytowane 12 Października 2012 przez jake Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Która, może da się dorobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No przecież mówię, że reżimowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmlody Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Nigdy nie byłem polityczny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Nawet mniej. W branży mawiają, że wystarczy osiem osób piszących przez kilka tygodni po kilka godzin dziennie w internecie, aby wykreować opinię na dany temat. Nie na darmo pewna partia reżimowa, której nazwy nie wspomnę, płaci od każdego "słusznego" posta na portalach. Napisz taki post z ciekawości, zobaczymy czy Ci zapłacą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No przecież mówię, że reżimowa. czyli jaka? wiesz co oznacza reżim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 reżim, reżym 1. «system rządów, w którym władza stosuje wobec społeczeństwa przemoc i ucisk polityczny; też: rząd stosujący takie metody» Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Widocznie żyjesz w innym kraju. Reżimem możesz nazywać sobie ustrój Korei, ale jak płytko trzeba myśleć, żeby nazywać tak nasz obecny? Wiadomo, że nie jest to idylla, ale z reżimem nic wspólnego nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwiazkowiec Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Politycy tak mieszają, że sens znaczeń łatwo stracić. Moim "ulubionym" przykładem jest słowo "hańba / haniebny" które jeszcze niedawno miało bardzo poważny charakter a teraz jest używane jako synonim słowa "nie fajne /nie fajny". Żeby być przy temacie piwa to chciałem się poskarżyć że reżimowy sprzedawca w lokalnym sklepie zachował się haniebnie i nie trzyma w ofercie dobrych piw. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Proszę o trzymanie się tematu.<br /> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Przepraszam nie dyskutuję na tematy polityczne jednak mam dość. jake dla mnie jesteś osobą która jako jedyna zasłużyła sobie na tym forum na bana. Mimo upomnień moderatorów co kilka, kilkanaście postów z premedytacją, w różnych nie związanych tematach piszesz polityczne posty. Staje się to męczące, proszę Cię daj z tym spokój. Naprawdę uwierz, atmosfera na forum jest tego warta, a ty niepotrzebnie ja zagęszczasz. Tutaj o polityce nie rozmawiamy. edit elroy: Po naradzie w gronie moderatorów, została dla kolegi Jake przekazana jasna sugestia. Mam nadzieję, że to wystarczy. mrblaha, Wiktor, slotish i 1 inny 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 W radiu tok fm dzisiaj o 20.00 czyli za chwilę będzie coś o piwowarstwie domowym. Przed chwilką dostałem cynę i nic więcej nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 PIWO - Program Informacyjny, Wesoły, Opiniotwórczy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Cynk był od lamera nieaktualne, sory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 http://biznes.onet.pl/sprzedaz-piw-regionalnych-rosnie-lawinowo,18572,5284604,1,news-detal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi