korko_czong Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Dzisiejszy artykuł z trojmiasto.pl : http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Warze-w-domu-zeby-pic-dobre-piwo-n65534.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 uuu, nieładnie kolego z Gdańska powielać brednie o żółci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Na to samo zwróciłem uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtol Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 uuu, nieładnie kolego z Gdańska powielać brednie o żółci. Własnie, a — „Poza tym, nigdy nie wiesz, co w tych wielkich kadziach się znajduje” — to też jakieś głupie zupełnie, tak jakby to redaktor dopisał, a nie poważny piwowar... A niby co się znajduje w małych kadziach to lepiej wiadomo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Różnica między tyskim a żywcem to przeważnie 50gr. Od kiedy witbier to jakieś antypody piwowarstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 w 2004 witka nie widziałem w polskich sklepach a ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ale do zdobycia był, poza tym, w tym okresie, jako świadomy piwowar na pewno wiedziałeś, że takie coś istnieje i było bardziej osiągalne niż lambic-bo przyznam się, wypić lambic'a to marzyłem, bo dziada nigdzie nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 do zdobycia był właśnie w Belgi, tam, gdzie bohater artykułu pojechał.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Belgii, a bliżej we Francji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 uuu, nieładnie kolego z Gdańska powielać brednie o żółci. Niestety nawet niektórzy piwowarzy utrwalają w świadomości ludzi tą durną miejską legendę... Do treści też można by było się przyczepić - gotowanie zacieru itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ach, tylko czepianie się i czepianie. Sami napiszcie i sami się czepiajcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 23 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 (edytowane) http://uk.finance.yahoo.com/news/what-do-home-brew-kits-save-you-overall-105801381.html Bardzo laicki artykuł z UK. Jak zwykle kasa, kasa, kasa... Ale generalnie ten temat jest ostatnio dość często poruszany w TV i w radio. Browarnictwo domowe i microbrewering to tutaj jedna z najszybciej rozwijających sie gałęzi gospodarki.. Edytowane 23 Stycznia 2013 przez korek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 24 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2013 Tak jak napisałem pod artykułem, bez względu na to ile się zainwestuje, to i tak się zwróci i będzie taniej niż ze sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Kto w Trójce się tak ładnie wypowiedział u Kuby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 W jutrzejszym Przekroju (4 lutego 2013) ukaże się tekst o piwowarach domowych. Wersję elektroniczną można już ściągnąć. http://www.przekroj.pl/artykul/938611,976924-Uwarzeni.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 troche o pincie, troche o artezanie itp: http://pierwszymilion.forbes.pl/od-zera-do-milionera/niszowe-piwo-podbija-rynek,31602,1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtol Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 W jutrzejszym Przekroju (4 lutego 2013) ukaże się tekst o piwowarach domowych. Wersję elektroniczną można już ściągnąć. http://www.przekroj....4-Uwarzeni.html Nie można... , dostęp płatny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 W jutrzejszym Przekroju (4 lutego 2013) ukaże się tekst o piwowarach domowych. Wersję elektroniczną można już ściągnąć. http://www.przekroj....4-Uwarzeni.html Nie można... , dostęp płatny... Jak zapłacisz to masz dostęp i możesz ściągnąć, to nie opowiadaj. Lepiej tak zapłacić niż za całą gazetę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtol Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Jak zapłacisz to masz dostęp i możesz ściągnąć, to nie opowiadaj. Lepiej tak zapłacić niż za całą gazetę. Lepiej, to nie płacić wcale Może i bym zapłacił, gdybym był pewien, że Przekrój zapłacił też piwowarom za wykorzystanie ich w swoim artykule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ach ta nasza polska mentalność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 (edytowane) Już można przeczytać za darmo. Ups, nie ten link sprawdzałem Edytowane 4 Lutego 2013 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Artykuł w miarę zgrabnie wyszedł, dobrze że przemieszali wypowiedzi piwowarów z tekstem redakcyjnym.... Aaa, wielkie dzięki dla AgiL za możliwość wypowiedzenia się w takim gronie [szkoda że wspomnienie piwo.org w mojej wypowiedzi nie przeszło przez filtr redakcyjny ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plaster Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Bardzo dużo wypowiedzi nie weszło, bo artykuł musiałby zająć pół numeru. Nie chodziło chyba też o to, żeby wyczerpać temat, tylko żeby opisać zjawisko. Fotograf był u mnie przez kilka godzin, robiliśmy zdjęcia w trakcie warzenia witbiera (którego zresztą ostatecznie zepsuliśmy). Muszę iść do fryzjera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopusy Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 specjalnie kupiłem "Przekrój" nie pamiętam kiedy ostatni raz czytałem ten tygodnik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leech Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 specjalnie kupiłem "Przekrój" nie pamiętam kiedy ostatni raz czytałem ten tygodnik. Jest szansa na skan albo fotkę w dużej rozdzielczości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się