jacer Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Tak, jeszcze zanim powstały inne sklepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 to faktycznie może być nas więcej niż 10tyś, ciekawe ile osób regularnie warzy, bo znam kilka osób, które swoją karierę (niestety) zakończyły na zestawie startowym, który dostały pod choinkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 to faktycznie może być nas więcej niż 10tyś, ciekawe ile osób regularnie warzy, bo znam kilka osób, które swoją karierę (niestety) zakończyły na zestawie startowym, który dostały pod choinkę. Patrząc na ilość forumowiczów na tym forum, a przecież może 1 na 10 osób zapewne w ogóle się rejestruje czy szuka informacji w internecie, to można przyjąć że jest nas sporo więcej niż 10 tysięcy, w tym będzie dobre 90%+ warzących tylko z puszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Popełniłem artykuł o warzeniu piwa w domu dla magazynu Spring Plate. Miejscami "ugłaskałem" terminologię, żeby nie przestraszyć, mam nadzieję że jest OK. http://issuu.com/springplate/docs/magazyn_no_2/28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Jak ja nie lubię e-gazet we flashu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Jak ja nie lubię e-gazet we flashu Ja też życzę im żeby się kiedyś "spapierzyli" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 spdfieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 17 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 (edytowane) spdfieli PDF jest, ale w dziwnym miejscu. Klikasz share i masz opcję download (ale trzeba się zalogować z FB). Jak komuś to nie w smak, plik PDF jest na moim Dropboxie. Edytowane 17 Lipca 2013 przez panszpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Piwo domowe już jest na wykop.pl Zawsze chcieliście warzyć własne piwo? Oto instrukcja krok po kroku - Wykop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 To akurat żadna nobilitacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp5 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 W tygodniku Polityka nr 27 (3.07-9.07.2013) jest artykuł p. Adama Grzeszaka pt. "Rewolucja z pianką" Jest trochę podstawowych informacji nt. warzenia, trochę o małych browarach, wzmianka o Wielkim teście koncerniaków na blog.kopyra.com Całkiem przyjemny artykuł ale oczywiście bardzo ogólny. Jak ktoś będzie miał ochotę to mogę zrobić skan. Witam Link do tego artykułu : http://www.polityka.pl/rynek/1547647,1,moda-na-domowe-piwa.read Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 (edytowane) Link do tego artykułu : http://www.polityka....omowe-piwa.read Niestety nie do całości:( Edytowane 19 Lipca 2013 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp5 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Witam jakaś ofensywa prasowa chyba , dzisiaj na gazeta.pl http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,107881,14297045,Piwna_rewolucja__Polacy_maja_nowa_pasje__jak_nawarzyc.html#MT Pozdrawiam Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Jake , jakbym widział komentarze na Onecie. Daruj sobie chłopie. Dzisiaj zakupiłem na stacji BP gazetkę Kuchnia , pierwszy raz to widziałem , są dwa artykuły to zajawka jednego z nich. http://magazyn-kuchnia.pl/magazyn-kuchnia/56,121951,14178530,Kontrakt_browarnika,,19.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Informacja z prasy --- KTO BAWI PIWO ŻÓŁCIĄ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 hagar był szybszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 hagar był szybszy No racja, swoją droga dobrze że mamy czujnych forumowiczów.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Udało mi się zaatakować wykop . Co prawda głównie ze swoją historią, ale dyskusja odnośnie warzenia w domu także się rozbujała. http://www.wykop.pl/...00-litrow-piwa/ Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez panszpik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Informacja z prasy --- KTO BAWI PIWO ŻÓŁCIĄ Przepraszam, a co to ma wspólnego z tym tematem? To raczej nadaje się do tematu LOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiuu Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 (edytowane) Prasa to też przecież media, mozna do tematu podejść LOL albo zastanowić się nad w pewnyą rodzaju zgrozą. Czytelnicy wierzą w to co czytają wierzą w to co oglądają. Jak np. w to że sól drogowa nie jest niebezpieczna jak to media mówiły, ludzie wierzą. Kreuje się więc skrzywione postawy konsumenckie oraz postawy społeczne daleko odbiegające od prawdy ..... Edytowane 1 Sierpnia 2013 przez fabians Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 To jest temat dotyczący piwowarstwa domowego. Wszelkie posty nie dotyczące tematu będą kasowane! Makaron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dość ciekawe podejśie do piwowarstwa i fanów rodznki.pl : http://mojkufelek.pl/antyreklama-piwowarstwa-domowego-w-tvp.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Dość ciekawe podejśie do piwowarstwa i fanów rodznki.pl : http://mojkufelek.pl...wego-w-tvp.html Oglądałem ten odcinek (dostałem pilny telefon "włącz dwójkę, piwo robią") miałem niezły ubaw z tego co tam scenarzyści powymyślali, ale wcale nie liczyłem na to, że ktoś rzetelnie przedstawi cały proces, ale że ktoś ten odcinek będzie tak mocno przeżywał, nie spodziewałem się ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 W weekendowym wydaniu Dziennika Polskiego ( dokładniej w Kronice Krakowskiej ) pojawił się artykuł o piwowarstwie domowym. Numer dostępny do jutra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 27 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 W weekendowym wydaniu Dziennika Polskiego ( dokładniej w Kronice Krakowskiej ) pojawił się artykuł o piwowarstwie domowym. Numer dostępny do jutra. Pewnie o ten artykuł chodzi . CETKKA0921s006.PDF CETKKA0921s007.PDF Bogodar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi