punix Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Najbliższe spotkanie 29 lipca o 19 w Craftowni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 A jaki jest program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 Obstawiam, że jak zwykle - przynosimy piwa, pijemy piwa, rozmawiamy o piwie i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolnik Sam w Dolinie Opublikowano 25 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2020 (edytowane) Znowu piwo? Ile można o tym samym Mam nadzieję, że nie przez maseczkę Postaram się wpaść, nie na sto% bo zaczynam nową pracę i nie wiem o której skończę etc.... Mam jedną buteleczkę której powinien spróbować ktoś kto nie ma kataru siennego jak ja Edytowane 25 Lipca 2020 przez Rolnik Sam w Dolinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 31 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 (edytowane) Dzięki i za ostatnie, środowe spotkanie Tym razem w pandemicznej porze ale ludzie w miarę dopisali, piw sporo. Piwa różnorodne, dominowały lekkie (chwali się ), poziom piw z dużym rozstrzałem ale ogólnie dość przyzwoicie, a mi najbardziej podszedł Schwarzbier, FES, i jedno z owocowych, lekka APA z Sabro też było ok. To do następnego, miejmy nadzieję, że nie nastąpią żadne nieprzewidziane komplikacje PS Może warto byłoby pomyśleć (zwłaszcza na cieplejsze miesiące) o jakiejś np lodówce turystycznej wypełnionej lodem, do podręcznego chłodzenia piw? W takie upały dość szybko piwa się ogrzewają i mam wrażenie, że może niekoniecznie wszystkie piwa są degustowane w optymalnej temperaturze. Edytowane 31 Lipca 2020 przez kantor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 28 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2020 Najbliższe OPPP - 30.09 o 19 w Craftowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 9 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2021 Najbliższe OPPPo (O Piwie Przy Piwie online ) - w czwartek o 19.30. https://www.facebook.com/events/2900748656820946 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Kolejne OPPPo w najbliższy czwartek od 19.30. https://www.facebook.com/events/292860515575436 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 24 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Majowe OPPP - tym razem już nie-online! - w najbliższy czwartek o 19 w Bropubie. https://www.facebook.com/events/494424568375925 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 25 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2021 UWAGA, zmiana terminu! Spotkanie odbędzie się 2 czerwca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 29 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2021 (edytowane) I jeszcze jedna zmiana, może już ostatnia Spotkanie będzie 1 czerwca od 19.00 w Craftowni. Edytowane 31 Maja 2021 przez punix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Sierpniowe OPPP - 12.08 o 19.30 w Craftowni. https://www.facebook.com/events/803268547052680 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Dzięki i za wczorajsze spotkanie Chyba mnie na OPPP prawie dwa lata nie było. Ludzi sporo, piw jeszcze więcej, cały przekrój stylów, od Grodzisza, przez APY, IPY, Portery, belgię, dziką belgię, Koźlaki, piwa z wiśniami, kawą, po Braggoty, Barrel Aged i wymrażane Portery, większość piw na naprawdę przyzwoitym poziomie A mi najbardziej podeszło Lambico-Saison, APA na Sabro, EisPorter, Ris z beczki i Koźlak z suską, spoko też były Rice IPA, Braggot, Blonde, Flandersik i Grodzisz. To do następnego, może szybciej niż ostatnio cząsi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 22 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2022 (edytowane) Kolejne spotkanie już jutro, 23 czerwca, w Craftowni na Wawrzyńca o 19.00. https://fb.me/e/1ZacJWRpW Edytowane 22 Czerwca 2022 przez punix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 18 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2022 Najbliższe OPPP w przyszły czwartek, 19.00 w Craftowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 4 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2023 Dzięki i za ostatnie spotkanie Tym razem ponad rok mnie nie było Piw sporo. w tym sporo laureatów ostatnich Mistrzostw, a mnie najbardziej smakowały Tmave, Tripel, Doppelbock i ABW, spoko też był Helles, Rauchpils i Ris BA. Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 24 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Trochę z opóźnieniem ale dzięki i za ostatnie spotkanie Tym razem komeralniej ale można było posłuchać ciekawej prezentacji, spróbować kilka komercyjnych piw na podstawie receptur piwowarów domowych, a z piw uwarzonych w domu najbardziej mi podeszły Albae Cerevisiae, Framboise, Rauchbock i Saison. Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 26 Lutego Udostępnij Opublikowano 26 Lutego (edytowane) Kolejne OPPP w ten czwartek, 29.02, o 19 w TEA Time. https://www.facebook.com/events/362832403299918 Edytowane 26 Lutego przez punix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 28 Marca Udostępnij Opublikowano 28 Marca Są już znane prawie wszystkie terminy OPPP w 2024 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kantor Opublikowano 23 Maja Udostępnij Opublikowano 23 Maja Trochę spóźniona notka ale stało się, pierwsze, historyczne Tarnowskie OPPP :) Dziękuję wszystkim za spotkanie, kameralne ale piw trochę było, mi najbardziej posmakowało NZ Session IPA i świetny Cydr, spoko też było Ciemne Grodziskie, Berliner i Saison. Do następnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 27 Września Udostępnij Opublikowano 27 Września Wrześniowe OPPP zostało przesunięte na dzisiaj, 27.09 - o 19 w Craftowni. https://www.facebook.com/events/1474039316802607 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi