Wiktor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 - w weekend zamieszczę wzór etykiety, którą każdy będzie musiał wypełnić i nakleić na butelki Czyli nie można mieć naklejonych własnych oryginalnych etykiet poprawiających wartość wizualną piwa? Gdzieś mi się chyba obiło o oczy że to też będzie oceniane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 - w weekend zamieszczę wzór etykiety' date=' którą każdy będzie musiał wypełnić i nakleić na butelki[/quote']Czyli nie można mieć naklejonych własnych oryginalnych etykiet poprawiających wartość wizualną piwa? Gdzieś mi się chyba obiło o oczy że to też będzie oceniane. Jak najbardziej można Niestety będziemy też musieli nakleić dyskretną etę informacyjną (imię, nazwisko, nazwa piwa, kategoria) inaczej Słowacy się pogubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 9 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2010 no ja na razie mam tylko etykietę przednią, ale cały czas staram się zrobić naklejkę na szyjkę, oraz naklejkę na tył, z krótkim opisem piwa, historią i instrukcją picia piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Przypominam że zgłoszenia do konkursu przyjmuję do 25 kwietnia czyli do niedzieli!!! Proszę więc wszystkich chętnych o szybką informację. Jeśli ktoś się waha jakie piwa wysłać proszę chociaż do niedzieli o informację, o chęci startu Mam też prośbę o w miarę szybką wysyłkę piw i nie zostawianie tego na ostatnią chwilę. Zdecydowałam, że jednak sama nakleję niewielkie etykietki informacyjne na butelki. Jeśli wysyłacie mi kilka piw, które nie mają etykiet proszę je tylko jakoś oznaczyć Zachęcam osoby warzące z ekstraktów do wzięcia udziału w konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2010 Info dla spóźnialskich Jeśli jest jeszcze ktoś chętny do wysyłki piw na konkurs słowacki za moim pośrednictwem, to jest to ostatni dzwonek do wysłania mi zgłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2010 Zgłoszenia wysłało 15stu piwowarów. Zgłoszono 58 piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Lista startujących: - sziszi - josefik - stasiek - hrapek - pieron - szop007 - piwochłon - wena - jejski - anteks - JNT - adanjan - coder - infam - pako1 - dori Mam nadzieję, że wszystkich zarejestrowałam. Jeśli kogoś niechcący pominęłam to proszę o info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Wiadomo, że znów Polacy pobiją się o miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Etykiety powędrowały do Dori. Wyszło tego kilkadziesiąt metrów Pozostaje Dorotce życzyć sprawnego etykietowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Etykiety powędrowały do Dori. Wyszło tego kilkadziesiąt metrów Pozostaje Dorotce życzyć sprawnego etykietowania. Prawie wszystkie butelki już oetykietowane Czekam jeszcze tylko na przesyłkę od Codera, mam nadzieję, że poczta nie zawali i dziś ją otrzymam. Jutro po południu umówiłam się ze Słowakami na przekazanie piwa i kasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Czekam jeszcze tylko na przesyłkę od Codera, mam nadzieję, że poczta nie zawali i dziś ją otrzymam. Jeszcze nie doszły? No trudno, najwyżej będziecie mieli dobre piwa na nastepnego grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 14 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2010 Czekam jeszcze tylko na przesyłkę od Codera' date=' mam nadzieję, że poczta nie zawali i dziś ją otrzymam.[/quote']Jeszcze nie doszły? No trudno, najwyżej będziecie mieli dobre piwa na nastepnego grilla Chwalipięta - dobre piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jeszcze nie doszły? No trudno, najwyżej będziecie mieli dobre piwa na nastepnego grilla Nie dowiemy się czy dobre czy nie, bo wczoraj paczka dotarła Właśnie Słowacy odebrali ode mnie piwa i kasę. Mam nadzieję, ze dowiozą wszystko szczęśliwie Teraz musimy tylko czekać na wyniki. Przy okazji dziękuję wszystkim za dodatkowe piwa dla mnie. Możliwość spróbowania piwa od innych piwowarów - bezcenna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Przy okazji dziękuję wszystkim za dodatkowe piwa dla mnie. Możliwość spróbowania piwa od innych piwowarów - bezcenna No to opisz je jeszcze - radość z krytyki bezcenna (byle prawdziwa). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Jeszcze nie doszły? No trudno' date=' najwyżej będziecie mieli dobre piwa na nastepnego grilla [/quote']Nie dowiemy się czy dobre czy nie, bo wczoraj paczka dotarła Właśnie Słowacy odebrali ode mnie piwa i kasę. Mam nadzieję, ze dowiozą wszystko szczęśliwie Teraz musimy tylko czekać na wyniki. Przy okazji dziękuję wszystkim za dodatkowe piwa dla mnie. Możliwość spróbowania piwa od innych piwowarów - bezcenna Dori,bardzo dziękujemy za zbiórkę i wysyłkę piw,jesteś wielka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 Coż nie będę Cię chwalił zrobili to inni, ale za to masz +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 W tym roku pracy, aż tak dużo nie miałam Elroy wydrukował mi etykiety, Słowacy sami sobie piwo odebrali, więc wszystko sprawnie poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 http://www.browamator.pl/szczegoly.php?grupa_p=7&przedm=8801832&=Slovak_Homebrewing_Star_2010_-_Polacy_zn%F3w_na_podium_%21 pierwsze wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 (edytowane) http://www.browamator.pl/szczegoly.php?grupa_p=7&przedm=8801832&=Slovak_Homebrewing_Star_2010_-_Polacy_zn%F3w_na_podium_%21pierwsze wyniki Jaki skromny. Gratulacje anteks. Widzę, że chyba hrapek srebro pociągnął, no i złoto Szymon Kierszniowski (nie potrafię przypisać nicka). EDIT: tak myślałem, że to sziszi. Edytowane 28 Maja 2010 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Najszczersze gratulacje sziszi, anteks i hrapek Brawo!!! Zaraz opiję Wasze zwycięstwo jakimś dobrym porterem :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Jeszcze 2 kategorie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 wow, tmave wymiecione, gratulacje dla wszystkich, brawo wena Miałem dziś nie degustować, ale trzeba iść do piwnicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 gratulacje Anteks od WESa za reklamę nie zapomnij skasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 gratulacje Anteks od WESa za reklamę nie zapomnij skasować Trzeba się będzie na kawę wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 28 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi