Grzegorz Żukowski Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam, Poszukuję do swojego chmielnika sadzonek bądź sztobrów po jednej sztuce Fuggles oraz Saaz lub Hellertau Tradition. Ma może ktoś na odsprzedanie? Może ktoś gdzieś zamawia i mógłbym się dołączyć do zamówienia? Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez Grzegorz Żukowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erikos Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Jeśli mogę podłączyć się do tematu, Saaz by mi się przydał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafikius Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Podłączam się do tematu. Kupię sztobry/nasiona/karpy chmielu amerykańskego. Niestety w tym roku na allegro nie ma tych odmian, może ktośna inne źródełko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korek Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Mogę mieć sztobre Fuggles, Cascade, Lubelski, ale to dopiero w połowie maja. Jak ktoś chce, to priv. P.s. w zeszłym roku dostałem darmowe sztobre z IUNG, także i tam warto uderzyć.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Żukowski Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 (edytowane) Otrzymałem sztobre żateckiego z IUNG. Poszukuję jeszcze fuggles. Korek napisałem pw Edytowane 3 Maja 2018 przez Grzegorz Żukowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris264 Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Odświerzam saaz ktoś coś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Godzinę temu, kris264 napisał: Odświerzam saaz ktoś coś ? Godzinę temu, kris264 napisał: Odświerzam saaz ? Ktoś coś ? Witam swieżaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sumikk Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Mam sadzonki zeszłoroczne do sprzedania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojtekGaaD Opublikowano 27 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2023 Ponieważ już wiem,, że wystarczy mieć po 1/2 szt sadzonek i będę wykopywał Marynkę, Lubelski, Saaz mogę wysłać karpy jak chętny pokryje koszty paczkomatu. Chętnie przyjmę/kupię w rozsądnej cenie Centennial i Chinook w formie dowolnej karpa, sztober, sadzonka ale raczej wiosną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi