jacer Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Chyba im telefony Warka zabrała, bo nie odbierają telefonów. Podobno kręcą reklamówkę do TV w której swoim autorytetem zaświadczają, że Warka to dobre piwo. :) :);) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaL Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 No więc krótka relacja: wczoraj byly warsztaty z Jeffem Evansem. Duzo roznych piw do degustacji i odgadniecia co to. Praca w grupach - barmani i piwowarzy razem. Po poludniu rozpoczecie imprezy namiotowej, gdzie czesc piwowarow odpalila swoje piwa a czesc nie. Generalnie atmosfera super, wspaniale domowe piwa, nocne piwowarow rozmowy, itp. Dzisiaj czesc zasadnicza konkursu - najpierw egzamin pisemny, potem podobno testy laboratoryjne piw konkursowych, potem 5 najlepszych poddanych zostanie ocenie sensorycznej.5 najlepszym zmierzy sie na scenie w finale miedzy 18 a 19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Właśnie dostałem sms-a (chyba od Pierona, bo tylko on ma mój numer telefonu), że tam niezła giełda surowców jest. A ja jestem uziemiony w domu, bo moja małżowina ma w ten weekend egzamin nurkowy PADI i siedzę niańcząc latorośl ("tataaaa, chodź zobaczyć mój rysuneeeeek!"). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Krzysiek,szkoda że nie mogłeś pojechać,a ja dzis z przyjemnością warzę piwo.Będziesz w Cieszynie? W Cieszynie Dorota będzie zajęta warzeniem G.Ch. więc nie będzie miała czasu nawet pogadać. Inna sprawa to zadośćuczynienie za Profesjonalia - przerasta możliwości moje i zasoby mej piwnicy. Wszystko wskazuje więc na to, że tegoroczny wrzesień będzie wymazany z mojego piwowarskiego kalendarza, poza oczywiście faktem rychłego przyjścia na świat przyszłej piwowarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) Jacer, ach te Twoje marzenia. Znając nasze upodobania nawet koszulek już nie dostaliśmy. Za chwilę pierwsza piątka, która dostała się do finału. Edytowane 11 Września 2010 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Dostali się do finału: - Dorota Chrapek - Tomasz Kopyra - Krzysztof Kula - Wojtek Szala - Piotr Wypych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) Jacer, ach te Twoje marzenia. Znając nas nawet koszulek już nie dostaliśmy.Za chwilę pierwsza piątka, która dostała się do finału. Stawiam na ekipę białostocką (z półfinałów), Dori, może Pieron edit Spóźniłem się z postem. GRATULACJE! Edytowane 11 Września 2010 przez Infam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 He, na szczęście byli lepsi. Obecnie ich maglują Ps, sorry za jakość fotek, ale to z fonu on line. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 No to czekamy na wyniki do 20 - tej. Powiem tylko, że na pewno zaprezentpwali najwyższy poziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Profesjonalia 2010 wygrał Tomasz Kopyra. Gratulacje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 jeeeeee, gratulacje, nie przyniósł wstydu północnym rejonom DŚ. :):) To teraz mogę się iść napić piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Kopyr,serdeczne gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Drugie miejsce Krzysztof Kula, trzecie Dorota Chrapek, kolejne Piotr Wypych (na jego piwie gotował Makłowicz jedno z trzech dań) i ostatnie Wojciech Szała. Jeden jest zwycięzca, ale najlepszych jest aż pięciu mistrzów piwowarskich. Cieszę się że mogłem razem z nimi tu być w Kazimierzu i przeżwać to razem z Wami (sam bym nie dał rady). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Brawo dla wszystkich !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Serdeczne gratulacje dla wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Brawo Kopyr! :) Gratulacje również dla pozostałych uczestników, bo na pewno walka była niezła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Brawo Kopyr! Gratulacje również dla pozostałych uczestników, bo na pewno walka była niezła... To się swoją drogą Kopyr napodróżuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 To się swoją drogą Kopyr napodróżuje Noo, pierwszy wyjazd już za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Infam Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Brawo Tomek! Gratulacje dla całej piątki, szczególne dla Krzysztofa i Doroty! No to emocje za Wami, czas na BAL! Kopyr stawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) Gratulacje dla Tomka za 1 miejsce, dla Doroty bo za nią trzymałem kciuki oraz pozdstałych finalistów No i chciałem zauważyć, że w pierwszej trójce jest aż 2 półfinalistów z Wodzisławia. I jakie ja miałem szanse, aby sie załapać? Z najlepszymi trudno wygrać. Edytowane 11 Września 2010 przez wena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Brawo dla Tomka za 1 miejsce oraz Krzyśka i Doroty za podium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 No i chciałem zauważyć, że w pierwszej trójce jest aż 2 półfinalistów z Wodzisławia. I jakie ja miałem szanse, aby sie załapać? Z najlepszymi trudno wygrać. Zauważ, że w pierwszej piątce jest po dwóch finalistów z Wodzisławia i Zielonej Góry, więc i ja miałem pod górkę i kilku innych Jeszcze raz GRATULACJE dla zwycięzców jak i wszystkich finalistów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 przemo70 - to z tej żałości jeszcze po jednym za zwycięzców My jesteśmy pechowi więc nadrobimy to sobie w Cieszynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 przemo70 - to z tej żałości jeszcze po jednym za zwycięzców My jesteśmy pechowi więc nadrobimy to sobie w Cieszynie. Wy pechowi ? Co ja mam powiedzieć jak mnie nie będzie w Cieszynie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Na pocieszenie wypijemy tam Twoje zdrowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi