Fradio Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 U mnie kompletnie cisza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buk0 Opublikowano 14 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2022 Fermentum zwróciło się samo z mailem. Trochę bieda, że nie można sobie wybrać drożdży, tylko losowo przydzielają bo mi np nic nie pasuje... Z tego wszystkiego najlepsze było pudełko styropianowe - przyda się na bank drożdży Do Browamatora trzeba samemu napisać, mają dane zwycięzców. leonzn 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchejroo Opublikowano 24 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2022 Ja zrobiłem zamówienie w Browamatorze, zapłaciłem mniej i przysłali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przegalin Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 W dniu 24.07.2022 o 20:39, Suchejroo napisał: Ja zrobiłem zamówienie w Browamatorze, zapłaciłem mniej i przysłali Browamator też mam odhaczony przy okazji, można jeszcze zmienić rozmiar koszulki? z XL n L? ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fradio Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 Przed zamówieniem pisaliście do browamatora że chcielibyście zrealizować nagrodę? Czy jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchejroo Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 12 minut temu, Fradio napisał: Przed zamówieniem pisaliście do browamatora że chcielibyście zrealizować nagrodę? Czy jak? Nie. Zrobiłem zamówienie, zapłaciłem mniej a w uwagach napisałem że odbiór nagrody za MPPD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzen_ Opublikowano 31 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2022 A co ze słodami kto to będzie wysyłał i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przegalin Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 W dniu 31.07.2022 o 16:51, Korzen_ napisał: A co ze słodami kto to będzie wysyłał i kiedy? Ja to już nawet o tym zapomniałem, że jakieś słody jeszcze miały być wysłane ? a kody do brewness otrzymali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonzn Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 2 godziny temu, przegalin napisał: Ja to już nawet o tym zapomniałem, że jakieś słody jeszcze miały być wysłane ? a kody do brewness otrzymali? ani kodow, ani slodow, ni koszulek MienkiN 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronson Opublikowano 4 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2022 a kiedy będą przysłane statuetki i dyplomy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi