Fradio Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 U mnie kompletnie cisza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
buk0 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Fermentum zwróciło się samo z mailem. Trochę bieda, że nie można sobie wybrać drożdży, tylko losowo przydzielają bo mi np nic nie pasuje... Z tego wszystkiego najlepsze było pudełko styropianowe - przyda się na bank drożdży Do Browamatora trzeba samemu napisać, mają dane zwycięzców. leonzn 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchejroo Posted July 24, 2022 Share Posted July 24, 2022 Ja zrobiłem zamówienie w Browamatorze, zapłaciłem mniej i przysłali Link to comment Share on other sites More sharing options...
przegalin Posted July 25, 2022 Share Posted July 25, 2022 W dniu 24.07.2022 o 20:39, Suchejroo napisał: Ja zrobiłem zamówienie w Browamatorze, zapłaciłem mniej i przysłali Browamator też mam odhaczony przy okazji, można jeszcze zmienić rozmiar koszulki? z XL n L? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fradio Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 Przed zamówieniem pisaliście do browamatora że chcielibyście zrealizować nagrodę? Czy jak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suchejroo Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 12 minut temu, Fradio napisał: Przed zamówieniem pisaliście do browamatora że chcielibyście zrealizować nagrodę? Czy jak? Nie. Zrobiłem zamówienie, zapłaciłem mniej a w uwagach napisałem że odbiór nagrody za MPPD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korzen_ Posted July 31, 2022 Share Posted July 31, 2022 A co ze słodami kto to będzie wysyłał i kiedy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
przegalin Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 W dniu 31.07.2022 o 16:51, Korzen_ napisał: A co ze słodami kto to będzie wysyłał i kiedy? Ja to już nawet o tym zapomniałem, że jakieś słody jeszcze miały być wysłane ? a kody do brewness otrzymali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leonzn Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 2 godziny temu, przegalin napisał: Ja to już nawet o tym zapomniałem, że jakieś słody jeszcze miały być wysłane ? a kody do brewness otrzymali? ani kodow, ani slodow, ni koszulek MienkiN 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronson Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 a kiedy będą przysłane statuetki i dyplomy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts