lechu555 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Jak w temacie. Czy jednak powinna to być osobna kategoria? Oraz czy pokonując samego siebie przegrywamy czy wygrywamy? Zapraszam od dyskusji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Ale weszło... Na forum było już kiedyś o piwowarach działkowych, więc myślę, że tylko kwestią czasu jest rozłam w PSPD i powstanie PSPDz. Obawiam się jednak głównie frakcji rewolucyjnej PSPB zrzeszającej warzących na balkonie. Gdy kipi brzeczka, jest to problem całego pionu (i przechodniów!) Na drugie pytanie odpowiem cytatem muzycznym: ja nie gram - ja nie przegram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony07 Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Nie można być. Warząc na dworze jesteś piwowarem dworskim. zasada i wojtasekr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 7 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Piwowarem nadwornym. zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 A w Krakowie warzą na polu to piwowarzy polowi? PSPP? x1d i zasada 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasekr Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 6 godzin temu, anteks napisał: A w Krakowie warzą na polu to piwowarzy polowi? PSPP? Polni - jak koniki polne zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 8 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2022 Jak na polu to rolnicy, jak rolnicy to sezonowo. Czyli Saisony, a jak Saison to Francja. Wychodzi na to, że warząc na dworze jesteś francuskim rolnikiem-piwowarem nadwornym. elroy, zasada i x1d 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu555 Opublikowano 10 Października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 (edytowane) W dniu 7.10.2022 o 09:15, zasada napisał: Na forum było już kiedyś o piwowarach działkowych, więc myślę, że tylko kwestią czasu jest rozłam w PSPD i powstanie PSPDz. Obawiam się jednak głównie frakcji rewolucyjnej PSPB zrzeszającej warzących na balkonie. Gdy kipi brzeczka, jest to problem całego pionu (i przechodniów!) czyli nasz jedność dobiega powoli końca, zanim skoczymy sobie do gardeł, wiedzcie, że dużo się od Was wszystkich nauczyłem W dniu 8.10.2022 o 02:44, anteks napisał: A w Krakowie warzą na polu to piwowarzy polowi? PSPP? chyba na froncie, można nie strzelać, nie rzucać granatów, ale pić trzeba wszak Edytowane 10 Października 2022 przez lechu555 zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano 10 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2022 54 minuty temu, lechu555 napisał: czyli nasz jedność dobiega powoli końca, zanim skoczymy sobie do gardeł, wiedzcie, że dużo się od Was wszystkich nauczyłem Odpisujesz w taki właśnie sposób, bo tak odczytujesz nasze wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 11 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2022 W dniu 10.10.2022 o 12:01, lechu555 napisał: chyba na froncie, można nie strzelać, nie rzucać granatów, ale pić trzeba wszak bo piwowar nie wielbłąd pić musi, czy tak jakoś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi